Свържете се с нас

България

АРТРИТ МЕ УБИВАШЕ С ГОДИНИ, НО ЕДИН ДЯДО МИ ДАДЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА, БОЛКАТА СЕ ИЗПАРИ, ПОДМЛАДИХ СЕ С 20 Г

Представяме ви извънредно полезен лек в лечението на остеопороза , болки в гърба ,костите и ставите , както и при артрит . Действително, ако имате възрастни хора в семейството, те със сигурност знаят тази много ефикасна рецепта.

Тази рецепта се оказва извънредно полезна за всеки, който я опита.

Хората, които са я изпоробвали усещат, че тя подмладява костите.Болките в костите и ставите изчезват наред с тежестта в краката. Спрете да харчите пари за скъпи мазила и гелове ако страдате от болки в гърба и ставите или от болки вследствие от минали травми.

Тази рецепта съдържа само няколко съставки, но ще направи повече за вас от противовъзпалителните продукти, които купувате без рецепта.

Артритът се превръща в едно от най-често срещаните заболявания в днешно време.

Симптомите му, като ставна болка и ограничено движение са в резултат на скованост, отичане и парене в засегнатите места. Артритът може да доведе до още усложнения като умора, висока температура и може да засегне белите дробове, бъбреците и сърцето.

Конвенционалните лечения се фокусират най-вече върху незабавното облекчаване на симптомите, вместо върху осигуряването на дългосрочни радикални лечения.

И още нещо, Аюрведа, древната лечебна наука, предоставя конкретни и ефикасни решения за болки и хронични проблеми.

Според Аюрведа, артритът главно се причинява от влошено храносмилане и отслабена функция на дебелото черво, които позволяват токсините (Ама) да се наптрупват в ставите, пише „За жената“. Това спира функционирането, мобилността и доброто физическо състояние на ставите.

Тук представяме чудодеен домашно приготвен лек, който облекчава болките и укрепва структурата на костите! Той помага при остеопороза, болки в гърба, болки в костите, ставни болки и артрит.

Лек за спиране на болките в ставите, гърба, остеопороза, артрит

Съставки:

100 мл йод
300 мл 70% спирт (от аптеката)
10 таблетки – аналгин, андол или аспирин

Приготвяне и употреба:

Започнете със счукване на таблетките и ги смесете със спирта и йода. Оставете съставките да се смесят добре 21 дни. След това лекът е готов за употреба.

Нанасяйте сместа направо върху болезненото място или правете компрес с мазилото.

---

България

Ужас! 12-г. Даниел загина пред погледа на баща си

12-годишно дете загина при автомобилна катастрофа, а ужасът се допълва от факта, че това е станало пред очите на баща му, с който е управлявал автомобила при фаталния инцидент.

Жертвата е Даниел Джалич. Той е отивал на тренировка на футболния отбор Текстилац (Дервента). Дори е бил готов директно да се включи в заниманието на босненския тим, тъй като е бил облечен с екипа на отбора си.

Автомобилът с младия футболист и баща му се е блъснал в камион. При инцидента детето починало на място, а баща му е получил сериозни наранявания и е настанен в болница.

---

България

Градушки удрят голям район в България на Разпети петък, иде потоп

През следващото денонощие синоптичната обстановка ще се усложни. В ранните часове на 3 май в Западна България, а през деня и в останалата част от страната ще има краткотрайни, временно интензивни валежи от дъжд.

Това прогнозира дежурният синоптик на НИМХ Мартин Славчев.

В планинските райони валежите ще са значителни и ще са придружени с гръмотевици. На места в Югозападна България, Родопската област и западните райони на Горнотракийската низина ще има условия и за градушки.

Вятърът ще бъде умерен, временно силен с променлива посока. След обяд ще се ориентира от запад и с него дневните температури ще се понижат. Минималните температури ще са между 10° и 15°, а максималните ще са между 13° и 18°. В София минималната температура ще е около 11°, максимална – около 13°.

Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от средното за месец май.

В планините времето ще бъде динамично. Ще е облачно, ветровито и с валежи от дъжд, над около 2000 метра – от сняг. В масивите от Западна България, Родопите, Средна гора и района на Централен Балкан валежите ще са значителни, придружени с гръмотевици и временно усилване на вятъра.

По върховете ще има условия за виелици. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра – около 4°.

По Черноморието ще бъде облачно и с валежи от дъжд, на места значителни. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър, който привечер ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са 15°-17°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 18 мин. и залязва в 20 ч. и 30 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 12 мин. Луната в София изгрява в 4 ч. и 0 мин. и залязва в 14 ч. и 50 мин. Фаза на луната: два дни след последна четвърт.

 

НИМХ предупреждава за значителни валежи от дъжд, гръмотевици и градушки на Разпети петък. Оранжев код за опасно време е обявен в София-област, Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян и Кърджали.

С жълт код за потенциално опасно време е обявен в почти цялата страна.

---

България

Борис Дали с трети син, но от друга

Фолкпевецът Борис Дали е станал баща за трети път, но упорито крие щастливата новина от публичното пространство, пише hotnews.bg. 

Такива неща обаче, трудно могат дълго да останат в сянка, както става ясно. На 10 април той е гушнал трети син, но рожбата не е от дългогодишната му спътница в живота Лили Станчева, а от друга жена, която той не е показвал и за която не се знае нищо. Именно това е причината изпълнителят на „Пиян“ да не споделя благата вест, че е станал мъжки татко за трети път. Наследникът е кръстен с името Калоян.

Пред „Галерия“ изпълнителят нито потвърди новината, нито а я отрече. „Не искам да говоря за личния ми живот“, лаконично отвръща той пред изданието. Преди две години Борис Дали разкри пък, че е започнал да прави мебели и трактори.“Така съм устроен, че не мога да седя по цял ден, без нищо да работя“, каза той. „Изработвам всичко от дърво, без дърворезба. Сам си изработих кошерите за 8-те пчелни семейства, които отглеждам“, казва още музикантът преди време.

За сътресенията в личния живот на Борис се говори от години. Още през 2020-а медиите писаха, че той се е разделил със съпругата си, с която са заедно от 20 години и имат двама сина. По-малкият е на 11 години, а баткото тази година би трябвало да е абитуриент.

Въпреки опитите им да закрепят семейството си, Борис и Лили са се разделили окончателно преди повече от година. Причината била започналата паралелна връзка от страна на певеца. Именно тя е с настоящата му половинка, която го дари с трето момче в началото на април.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com