Свържете се с нас

България

След ареста на пияната Дебора: Отнемат детето на фолк певицата?

„Потенциална гнусна убийца! Съд и затвор!“, „Пиянде“ и прочие обиди заляха Инстаграм профила на фолк певицата Дебора след бруталната й пиянска изцепка на пътя, пише Intrigi.bg. Изпълнителката на „Неморално“ бе хваната да шофира с фрапиращите 2,9 промила, което е близо три пъти над нормата.

Дебора катастрофира днес по обяд с личния си автомобил на столичния булевард „Черни връх“, а след полеви тест и отчетено наличие на алкохол, е вкарана в ареста. Според започнати наличието на 2,9 промила в кръвта се равнява на повече от половин литър водка.

Огромното количество алкохол не е изненада за никого. Още по време на участието й във ВИП Брадър лъснаха зависимостите й. Дебора няколко пъти е посещавала и клиника за алкохолици, но така и не успя да се пребори с проблема.

Сега обаче певицата твърди, че не е пила и няма представа защо дрегерът отчита подобни стойности.

Признава се все пак за виновна за самата катастрофа, тъй като не видяла автомобила пред нея.

Изпълнителката има 5-годишно момченце, което, слава богу, не е било в колата по време на инцидента. В интернет вече се появиха съмнения, че заради провинението социалните ще се самосезират и има голяма вероятност да й отнемат детето.

Дори и след делото Дебора да се отърве от най-тежкото наказание – ефективна присъда, от Агенцията за закрила на детето могат да поискат лишаване от родителските права заради рецидивиралите й проблеми с алкохола.

---

България

Ивет Горанова откри любовта в „Денсинг старс“, взриви с неприятна новина

Ивет Горанова откри любовта в „Денсинг старс“, където достигна до финала. Олимпийската шампионка от Токио 2020 също така разкри за конфликт с федерацията по карате. 24-годишната звезда призна, че не е сигурна дали ще се върне към спорта след участието си в танцувалното шоу.

„Надявам се това да се случи, защото имам цел, която още не съм постигнала – да стана световна шампионка. На този етап обаче ми липсват подкрепа и финансиране от страна на федерацията. Става сложно да постигна целта си. Надявам се да се изясни тази ситуация“, обясни Ивет Горанова при гостуването в „Преди обед“.

Тя призна, че е почувствала привличане към участник в „Денсинг старс“. Ивет не пожела да разкрие името му, но обясни, че на този етап той не е отговорил на чувствата й.

„Нормално е като влезеш в нова среда, много нови хора, а имаме една цел – шоуто, да усетиш симпатии към някого. Влюбване е силно казано. Имам симпатии, да кажем. Той знае, но не са взаимни симпатиите“, обясни с усмивка Горанова.

Партньорът й в „Денсинг старс“ Тодор Атанасов добави, че става въпрос за негов колега – някой от партньорите на другите участнички.

„Ще видим, времето ще покаже. Това е двустранен процес, всички имаме различни вкусове. Шоуто свърши, има време“, каза още Горанова и добави, че не е танцувала с човека, към когото има симпатии.

Припомняме, че още в края на януари шампионката разкри при гостуването в подкаста на БЛИЦ Live, че смята да смени отпадналото от олимпийските игри карате с бокса. Именно заради липсата на финанси от федерацията по карате тя се принуди да преустанови работа с треньорката си Йована Прекович. Сръбкинята дори живееше заедно с Ивет в дома й в София поради невъзможността да се плаща квартира.

---

България

Бившият на Глория даде “Не сме безгрешни” на сръбкиня

Бившата половинка на фолкпевицата Глория – композиторът Илия Загоров, предостави един от най-големите хитове на изпълнителката в дует с Азис – „Не сме безгрешни“, на сръбкинята Сандра Африка. Парчето стана хит в западната ни съседка за часове, а само за седмица видеото бе гледано над един милион пъти в нета.

За кавър версията на „Не сме безгрешни“ разкри самият Загоров с пост в социалните мрежи. „Една моя песен – „Не сме безгрешни“, коя то официално предоставих на моята колежка от Белград Сандра Африка. Благодаря за добрия сръбски вариант!!!… Само да уточня, тази песен не съм я качил с цел база за сравнение. Мисля, че няма нищо лошо, че музиканти от друга държава са пожелали моята музика“, пише Илия в свой пост, като към написаното е споделил и сръбската версия на парчето, което носи името Skote Moj.

Припомняме ви, че преди години Загоров бе композитор на едни от най-големите хитове на Глория, но след раздялата им замина да живее в чужбина.

В сръбската версия на „Не сме безгрешни“ с фючъринг се включва и Емир Джулович. Той стана популярен у нас с дуета си с Деси Слава „Колко те обичах“. Текстът е написан от Sasa Lazic, Ljilja Jorgovanovic, a аранжиментът е поверен на Аса Krsmanovic. Парчето е поместено в новия албум на Сандра Африка, озаглавен  Zaboravljena Lutka. В него намират място 9 чисто нови парчета, представени с атрактивни видеоклипове.

---

България

Ново жестоко убийство смрази България

В Силистра е извършено убийство. За тежкото криминално престъпление потвърдиха от ОДМВР-Силистра, съобщава „Фокус“. В момента се чакат подробности от прокуратурата и информацията е оскъдна. 

По непотвърдена информация двама мъже са убили мъж с кол в село Зафирово. Престъплението е станало в нощта срещу 19 май.

На 19 май е получен сигнал за намерен на улицата в близост до дома му в село Зафирово 52-годишен мъж в безпомощно състояние. Установено е, че мъжът е мъртъв, а по тялото му има множество следи от насилие.

В хода на разследването криминалистите се насочили към евентуалния извършител на тежкото престъпление – 37-годишен мъж. По-рано през нощта жертвата и извършителят са били в обща компания заедно с други мъже от селото.

След възникнало между тях спречкване по-младият мъж е нанесъл удари с твърд предмет по главата на опонента си, причинявайки смъртта му, като преди това е откраднал от него мобилен телефон и 20 лв.

Те са били намерени в дома на извършителя, въпреки че той предприел действия да ги укрие, както и да заличи следите от престъплението.

Мъжът е с криминални регистрации. За съпричастност по случая се проверява и 20-годишен мъж, който също е задържан. Работата по разследването продължава под ръководството на прокуратурата.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com