Свържете се с нас

България

Измамник! Новият ерген крие гадже (Снимки)

Измамник!

Като такъв бе определен ергенът Алек. Най-горещата клюка, която се носи в момента, е, че милионерът излъгал всички момичето от формата, а и цяла България. А причината – имал си гадже, докато снимал шоуто през лятото и съвсем не е търсел да открие любовта.

Този слух се носи и обикаля из една от официалните фен групи на най-одумваното предаване. Официално потвърждение обаче няма.

Според твърдения на редица светски сайтове тайнствената половинка на Алек е млада дама, която е наследничка на виден и мастит юрист. Авантюрата им не била тайна, а напротив. Започнали да се крият едва когато Младенов бил избран за новия ерген на България.

След края на шоуто Алек продължава да бъде с избраницата си. И двамата си живеели щастливо, твърдят още най-върлите клюкари, които следят всичко около „Ергенът“. Мацката до Алек била във форма, около 30-те и блондинка. Произхождала от богато семейство, точно от каквото е й Алек.

Именно затова на финала Младенов не избирал нито една от двете финалистки.

До края на шоуто остават блондинките Надежда Вишева и Маги Томова. Алек обаче им оставя писмо, с което им обявява, че нито една от тях не е достойна за сърцето му. Прави това във видеообръщение, което дамите гледат и остават попарени, когато чуват думите му, пише „България Днес“.

Ергенът не е единственият, който влиза с гадже във формата. Преди няколко седмици стана ясно, че участничката Габриела е била във връзка. Веднага щом научи това, Алек я изгони завинаги от имението, а с нея си тръгна и сестра й Памела.

Част от момичетата пък били разочаровани от Младенов.

Той им бил представен от продукцията като човек, които пътува много и обикаля света. Оказва се обаче, че пред девойките в шоуто той заявил, че е ходил едва в няколко държави, а не бил толкова запален пътешественик, за колкото бил изкаран.

Припомняме, че първият ерген на България – Виктор Стоянов, също влезе в шоуто, въпреки че бе обвързан. Месеци след края на формата стана ясно, че мускулестият мачо е криел авантюрата си с красивата Мария, с която се разделиха чак в края на миналата година.

Парадокс

Ако Алек е бил обвързан по време на снимките на „Ергенът“, веднага изникват няколко сериозни въпроса.

Първият е как неговото гадже ще стои и ще гледа как избраникът мляска една след други девойките във формата. За първи път, откакто „Ергенът“ превзе родния ефир, главният герой не си поплюва, а се натиска с мацките яко, без да му мигне окото. Младенов вече се е целувал с почти всички в имението, става ясно от излъчените до момента кадри.

---

България

Кирил Петков разкри подробности за катастрофата

„Колата на НСО, с която отивахме към Варна тази вечер катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах само изкарване на въздуха, но реално не съм пострадал.“ Това написа съпредседателят на ПП след удара, при който загина един човек и двама са ранени.

Той изрази съболезнования на близките на починалия шофьор на другата кола.

Катастрофа с автомобил на НСО, в който бе и Петков, се случи в 17:30 часа днес.

„Бърза помощ дойдоха много бързо на място, както и пожарникарите, които успяха много професионално да разрежат колата, за да извадят пострадалите. Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да се стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни, въпреки че и те бяха с някакви травми“, каза той.

Кирил Петков заяви, че ще спре предизборната си кампания временно.

Ударът е причинен от внезапно изскочил автомобил от път без предимство. Не е спрял на знак „Стоп“, уточниха от областната дирекция на МВР.

В колата са се возили мъж и жена на възраст над 60 години. Полиция е пристигнала веднага. В катастрофата са пострадали двама пътници от другия автомобил, които са настанени в болница „Св. Анна“ във Варна.

Единият от тях по-късно е починал, водачът на колата. Неговата спътничка е в тежко състояние. Шофьорът на НСО е настанен в болница, каза пред БТВ ст. ком. Андрей Ангелов, директор ОД МВР – Варна.

---

България

Съпругата на Боби Михайлов го заряза

След 26 години брак съпругата на Боби Михайлов е взела решение да сложи край на агонията, шушукат запознати. Основната причина са слуховете за незаконния му наследник, но това е само малка част от проблемите в семейството.

Миналата година Боби Михайлов се забърка в множество скандали. Въпреки неуспешния си опит да запази челната позиция в БФС, Боби Перуката успя да назначи за дясната си ръка Георги Иванов – Гонзо.

Освен конфликтите във футболния съюз, репутацията на Михайлов бе помрачена и от скандали заради честите му пиянски изцепки. В допълнение към суматохата имаше шушукания за любовна афера с по-млада жена, довела до предполагаемото извънбрачно дете.

През целия този период съпругата на Борислав Михайлов – Мария Петрова, беше неотлъчно до него, оказвайки му безрезервна подкрепа. Любимата Мария обаче наскоро замина за Америка при дъщеря им Елинор, а Борислав Михайлов не я придружи.

Има спекулации, че завръщането на Мария е несигурно. Връзката им преживява  сериозен и продължителен крах и съпругата му сериозно обмисляла да го напусне, пише hotarena.net.

---

България

Смазани до неузнаваемост: Мъж е загинал в катастрофата с колата на Кирил Петков! Виновен се оказа

Автомобил на НСО, в който е пътувал съпредседателят на ПП Кирил Петков, е катастрофирал край Аксаково до Варна. Това стана ясно от публикация във фейсбук страницата на „Продължаваме Промяната“.

Днес в 17,30 часа на входа на Аксаково катастрофира автомобил на НСО, в който се е возил съпредседателят на ПП Кирил Петков. Катастрофата е причинена от внезапно изскочил автомобил от път без предимство“, съобщават от партията. „В автомобила са се возили мъж и жена на възраст над 60 години. Полиция е пристигнала веднага, има пострадали“, допълват от ПП. Кирил Петков не е пострадал, нито шофьорът от НСО, обясниха от Националната служба за охрана. Според информацията, с която до момента разполага службата, автомобилът на възрастните хора е отнел предимство на колата, в която е бил Петков, пише БТА.

Полиция е пристигнала веднага, има пострадали.  Шофьорът от НСО също е ранен. Пострадали са и двамата души в другата кола. Образувало се е задръстване в посока Добрич. Шофьорът на аудито, което е отнело предимството на джипа на Кирил Петков, е починал, съобщи БНР като се позова на информация от пожарната. Щети има и по двата автомобила.

Автомобилът, с който се е возил Кирил Петков, е нарушавал ограничението на скоростта, което в този участък е 60 км/ч, твърдят в социалните медии очевидци. Пиарът на „Продължаваме промяната“ Найо Тицин също е участвал в катастрофата, той се е возил с Петков в колата на НСО. Той разпространи снимка в социалните мрежи. Като бивш министър-председател Кирил Петков има право да ползва транспорт от Националната служба за охрана в продължение на 4 години. Охраната му обаче бе снета.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com