Свържете се с нас

България

Не искам да повярвам! Самият Константин обяви, че му дойде до гуша! Слага край

Коцето и семейството му са на почивка в морския ни курорт Созопол. Оказа се, че дните за водни забавления са се превърнали в трудна седмица, изпълнена с участия на певеца.

Коцето не се оплаква от натоварения си график, но не крие желанието си да прекара повече време с Надя и малчуганите надалеч, без мобилни телефони и интернет, предаде „Пик“.

„Графикът ми е доста натоварен. Чувствам се наистина уморен и затова смятам да си дам една по-сериозна почивка от гледна точка на участията.

Бях ги ограничил до осем за месец, но винаги се появяват хора, с които съм близък или пък хора, които се свързват с мен, чрез мои близки с молба да поема някой ангажимент.

Много е трудно да ги ограничавам, но иначе няма как да обърна внимание на семейството си и да се съхраня. Изпитвам най-голяма нужда да бъда до тях и смятам, че вече мога да си позволя този лукс“, споделя певецът.

---

България

Обилен сняг заваля в приказна част на България

Кадър: Метео Балканс

Тази сутрин заваля сняг по високите части на Пирин, съобщава Plovdiv24.bg. В социалната мрежа Фейсбук Meteo Balkans публикуваха кратко видео от хижа „Каменица“, известна още под името Беговица. Тя се намира на 1800 метра надморска височина.

Според НИМХ в планините времето днес ще бъде динамично.

Ще е облачно, ветровито и с валежи от дъжд, над около 2000 метра – от сняг. В масивите от Западна България, Родопите, Средна гора и района на Централен Балкан валежите ще са значителни, придружени с гръмотевици и временно усилване на вятъра.

По върховете ще има условия за виелици. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра – около 4°.

---

България

Радев скаран с дъщеря си СНИМКИ

Румен Радев не отиде да гледа дъщеря си Дарина на дебюта ѝ в Народния театър миналата седмица. Президентът пропуска трета важна премиера на наследничката си по необясними причини. Отсъствието му от публиката на нейните представления буди съмнения дали отношенията им са все така цветущи и тлее ли всъщност напрежение в семейството на държавния глава.

Преди броени дни щерката на Радев дебютира на първата ни сцена с постановката „Елементарните частици“ на режисьора Крис Шарков. Представлението е по романа на Мишел Уелбек, а в него участват още Теодора Духовникова, Жаклин Даскалова, Димитър Николов, Мартин Димитров, Елена Иванова и Славена Зайкова. Двучасовият спектакъл разказва за двама братя – неуспешен писател и световно признат учен биолог. Чрез техните истории се засяга темата за любовта във времето на свръхтехнологиите. Постановката умело редува минало и бъдеще, като праща публиката в 2029 г., когато има клонирани хора. На сцената красивата президентска наследничка отново се появява с ефектен сценичен тоалет – металически костюм от две части. След премиерата тя не е празнувала със семейството си, а с колегите в нощен бар.

Припомняме, че през декември миналата година Дарина имаше още една премиера, на която баща ѝ не бе забелязан.

Става дума за филма спектакъл „Сад. Игри по време на апокалипсис“ по текстове на Юкио Мишима, режисиран от скандалната актриса Касиел Ноа Ашер. В него Дарина Радева имаше главна роля, а цялото изминало лято тя прекара в репетиции по проекта. Постановката бе финансирана от Министерството на културата и е на ръба на скандалното, защото в една от сцените Радева се целува с друга жена.

Няма и два месеца по-рано държавният глава не удостои с присъствието си и първата главна роля на дъщеря си в театъра на НАТФИЗ. През миналия октомври тя игра в спектакъла „Дон Жуан се връща от война“ по текст на Йодьон фон Хорват с режисьор Крис Шарков. В него Дарина отново е в разкрепостена роля и влиза в обувките на прелъстена и изоставена жена, а сценичният ѝ костюм е повече от провокативен.

Съвсем скоро на Радева ѝ предстоят и тежки държавни изпити. Тази година тя ще се дипломира официално и ще вземе диплома за драматична актриса от НАТФИЗ. За момента дъщерята на държавния глава се води гостуваща в трупата на Народния театър, но е напълно възможно след завършването си да получи и официално предложение за щат и постоянно назначение.

---

България

Грахич съсипа Слави: Ти пък какво разбираш!? Боже, благодаря ти, че ме отърва от тази помия!

Бившата вокалистка на Слави Трифонов и „Ку-Ку бенд“ Цветелина Грахич избълва купища обиди по адрес на някогашния си работодател и колегите си. Повод за нападките на певицата към Дългия стана негова публикация във фейсбук по повод  атаката на Иран срещу Израел. В нея Трифонов пише, че „ислямът е извън всякакви човешки ценности и разбирания и е чудовище, с което светът трябва да воюва с всички възможни методи“.

Очевидно Грахич, която е родом от Босна, се е почувствала засегната и афектирана от думите му, които са отприщили таения у нея с години гняв.

„Ти пък кФо разбираш от война….

Ти пък кога си бил част от война..

С кое право демокрациьо коментираш по подобен начин …

Кой ти търси мнението изобщо..(то изобщо да ли е твое или на сценаристите ..нали знам как процедираш..та тоя роман е написан от твой потърчко ..но няма значение де)..

Лесно е да си седиш на шибаното миризливо диванче и да си дрънкаш глупости..

Бах тоя национализъм..

Пейте си там песничките и много не коментирай за неща за които нямаш и понятие..

Не си всезнайко и няма и да бъдеш.. българино(расист)..“

Грахич публикува авторския пост на Слави Трифонов отпреди няколко дни, в който той застана на страната на Израел.

И продължи:

„Ай сиктир..той ше казва Исляма къв бил…

Щом подкрепяш тоя ужас в Газа..да ти се връща бате..

Понякога се чудя как може да съм била част от нечовеци..

С изключения на някой..

Благодаря ти Боже че се отървах от тая помия..

Жалка му работа!

Вместо да сте съпричастни …

Само гледай някой ден да не ти се случи същото с държавицата..никой не е застрахован..Но пък ти сигурно ще избягаш на някой красив остров баце..

То така се брани родината ..дим да ме няма..

Смешка!“ Това написа разгневената певица в социалните мрежи.

Коментарът й събра купища реакции. Някои я подкрепяха, други защитиха позицията на Слави Трифонов. Грахич обаче бързо приключи със смелите изявления и само няколко часа по-късно изтри публикацията, в която хули бившия си шеф. Не се знае каква е причината певицата да се опита да замете ситуацията и дали

лично Трифонов се е свързал с нея, за да й потърси сметка.

Босненката не е част от екипа на Дългия от близо 7 години. Допреди това тя бе негова лична фаворитка. Той я лансираше за сметка на колежката й Лилия и често записваше дуети с нея. Изненадващо след 3 поредни концерта в „Арена Армеец“ през 2017 г. стана ясно, че Грахич напуска Слави и

„Ку-Ку бенд“. Тогава тя не даде никакви подробности пред медиите, а обяви, че иска да прави самостоятелна кариера и се разделят с добри чувства. Едва миналата година обаче певицата се осмели да сподели в тв ефира, че всъщност е била изгонена без сериозна причина. Слави избеснял и я изхвърлил на улицата, след като на един от въпросните концерти в „Арена Армеец“ направила дребен гаф на сцената и сбъркала две фрази в песента „Притури се планината“.

„Бях се сринала, от сутрин до вечер само плачех, живях с тази болка четири години. Това рефлектира и върху здравето ми в един момент започнах да отслабвам и други проблеми, които не искам да споделям, съм ги преживяла. Но не съм посягала към наркотиците и алкохола“, призна Грахич.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com