Свържете се с нас

България

Ето какво е състоянието на 27-годишния мъж с коронавирус

Дoбрo e cъcтoяниeтo нa 27-гoдишния мъж, нacтaнeн в Инфeкциoзнoтo oтдeлeниe нa бoлницaтa в Плeвeн, кoйтo e c пoлoжитeлнa прoбa зa СОVID-19, cъoбщи гoвoритeлят нa лeчeбнoтo зaвeдeниe Мoмчил Цвeткoв, цитирaн oт бТВ.

Зaceгa мecтнaтa и здрaвнитe влacти в грaдa, кaктo и дирeктoрът нa УМБAЛ „Гeoрги Cтрaнcки”, oткaзвaт oфициaлeн кoмeнтaр. Тe oчaквaт кaтeгoричнo пoтвърждeниe oт Coфия нa инфoрмaциятa, чe пaциeнтът e c кoрoнaвируc.

Млaдият мъж e oт 3 дни в лeчeбнoтo зaвeдeниe c грипoпoдoбни cимптoми и cъмнeниe зa пнeвмoния. Двe oт прoбитe му зa oпacния вируc ca пoлoжитeлни, oчaквaт ce рeзултaтитe oт трeтaтa.

Ceмeйcтвoтo му e пocтaвeнo пoд кaрaнтинa и ca им нaпрaвeни тecтoвe зa кoрoнaвируc.

Пo инфoрмaция oт гoвoритeля нa бoлницaтa 27-гoдишният мъж нe e пътувaл в чужбинa. Вce oщe нe e яcнo кaк ce e зaрaзил.

Пoд кaрaнтинa e и Инфeкциoзнoтo oтдeлeниe нa бoлницaтa в Плeвeн.

---

България

Велико щастие за Стоичков! Камата е на седмото небе

Огромна радост споходи най-известния българин.

Легендата на българския футбол Христо Стоичков е бил зарадван от новината за раждането на неговия внук.

След като бившият футболист отгледа две дъщери, а след това се зарадва и на внучка, сега той има и внук.

На въпроса как се казва бебето, той отсякъл, че това е работа на родителите му, него не го вълнувало.

Христо вече няколко години е горд дядо на Миа, която е първородната дъщеря на Михаела. Тя вече е ученичка и дори участва в реклами с дядо си.

Сега Миа вече си има и братче, пише corner.dir.bg.

Христо Стоичков направи втора инспекция на демонтирането на стадион „Българска армия“. Един от собствениците на ЦСКА си взе още пет чима от тревното покритие.

След като първия занесе в своята зала на славата, Кавалерът на „Златната топка“ ще занесе новата партида в дома си, заедно с по един камък от арената, пише „Труд“.

„Армията“ завинаги ще е в сърцето ми, но вече мечтая да я вид в нов вид“, сподели Стоичков. Легендата на „червените“ и световния футбол следи изкъсо процесите в клуба.

---

България

ПУСНА ГО НА ТЪРГ: Участничка от „Ергенът“ разкрива тайните на шоуто с тефтер (Снимки)

200 души вече напират да разберат истината

Участничката Надя записва какво се е случило в шоуто и дава съвети как да се победи

Ергенката Надя пусна на томбола свое тефтерче, в което си е записвала тайни и съвети за успех в „Ергенът“.

Една от последните останали в имението на гръцкия остров Родос е имала специална стратегия, за да стигне почти до края. Сега, след края на шоуто, Надя е решила да направи този малък наръчник публично достояние. Тайният тефтер е пуснат на томбола на инстаграм страницата на ергенката. Всички, които искат да се докопат да тайните на шоуто, могат да пробват късмета си.

Томболата ще се проведе на 09.05

В томболата вече са се включили над 200 души и Надя ще избере на случаен принцип само един, който ще узнае всичко за това какво се случва зад камерите на шоуто. Освен истории, който не са станали публично достояние, в тефтера са записани и стратегии как да се стигне до финала на шоуто.

Като например: „Сформирай група около себе си, излез от зоната си на комфорт, увери се, че харесваш Ергена, а не го правиш заради нещо друго“.

Факт е, че следвайки собствените си съвети, ергенката стигна максимално напред в шоуто. Самата Надя признава, че се е подготвила за това предварително. Най-вече като внимателно е изучавала първата победителка на „Ергенът“ – рускинята Виктория Капитонова. Ергенката често е взимала пример от нея – като поведение, но и като външен вид, което се е оказало добра тактика.

Виктория Капитонова е модел за подражание на Надя

Сега Надя иска да помогне на бъдещите участнички, като им даде готово четиво със съвети. Дали тефтерът ще отиде при някоя такава мома, или просто при любопитен зрител, предстои да се разбере.

Подобен наръчник не е нещо ново. Ергенката Елена от миналия сезон разказва как във версиите на „Ергенът“ в една от другите страни, където тече шоуто, едно момиче е направило много подробен наръчник за това как да победиш във формата. Надя обаче ще е първата, която ще го направи това за нашето шоу.

Елена знае, че такъв наръчник вече е имало

Тефтерчето изглежда като нормална тетрадка, но със сигурност освен съвети тя крие множество отговори на загадки.

Дали Габриела казва истината, ще разберем в тефтерчето

В малкото розово дневниче вероятно са споменати и обяснени всички неща, за които се говори разгорещено в този сезон на риалитито.

Последната драма например е дали е имало секс между студентката Валерия и Алек, докато са се натискали страстно в морето след романтична среща на плажа.

 

Валерия е една от врагините на Надя

„Алек ме съблече само с погледа си и ми натисна всички бутони“, беше се развълнувала Валерия. Двамата се разголиха, след което влязоха във водата.

„Валерия заслужава да изпита обич, която не е могла преди“ коментира Ергенът. Когато Валерия се завърна в имението, разказа на останалите дами какво се е случило между нея и Алек, като загатна, че всъщност са правили секс.

„Не отричам, че може да е имало проникване, докато се натискахме“, разтърси публиката моделката. Ергенките останаха в шок, като дори Магдалена и Надежда, които са основни фаворити за спечелване на предаването, се хванаха за главите.

Надя е споделяла в предаването мнението си, че двамата не са го правили. Според нея Валерия е излъгала, за да има надмощие над останалите.

Какво точно се е случило в морето, вероятно е записано в дневника.

---

България

Нова любов пламна в „Хелс китчън“ (СНИМКИ)

Полина и Славейко се издадоха, че са заедно

Дами, ако искате да срещнете любовта в предаване, влезте в „Хелс китчън“!

В предаването на Виктор Ангелов редица момичета не си тръгват с голямата награда, но намериха принца на бял кон.

Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто. Освен любовта между Митко и Симона, за която цяла България научи в национален ефир, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов – тази между Славейко и Полина.

Двамата готвачи сами разкриха, че са заедно.

Първите искри между кулинарите пламват още в предаването, но дотам. Никой не прави крачката. Едва след като напуснат „Хелс китчън“, Славейко кани Полина на среща. И от дума на дума и на среща след среща любовта им пламва. Интересно е, че мацката е с година по-голяма от Славейко, който бе любим образ на мнозина фенове на риалити формата.

„В друг живот“, пише брюнетката под първите общи фотоси на звездната двойка. на кадрите бившият футболист Славейко е прегърнал силно половинката си, която е ухилена.

Под фотоса двамата са засипани с редица честитки и поздравления.

Полина влезе в „Хелс китчън“ със заявката, че е топсладкарка. На всичкото отгоре тя е и бизнес дама – има собствен транспортен бизнес, който е започнала и развила от нулата. Въпреки големите й амбиции хубавицата отпадна рано-рано от надпреварата и завърши на 18-ото място. Новото й гадже Славейко пък напусна малко преди финалния етап на състезанието.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com