Свържете се с нас

България

След ареста на пияната Дебора: Отнемат детето на фолк певицата?

„Потенциална гнусна убийца! Съд и затвор!“, „Пиянде“ и прочие обиди заляха Инстаграм профила на фолк певицата Дебора след бруталната й пиянска изцепка на пътя, пише Intrigi.bg. Изпълнителката на „Неморално“ бе хваната да шофира с фрапиращите 2,9 промила, което е близо три пъти над нормата.

Дебора катастрофира днес по обяд с личния си автомобил на столичния булевард „Черни връх“, а след полеви тест и отчетено наличие на алкохол, е вкарана в ареста. Според започнати наличието на 2,9 промила в кръвта се равнява на повече от половин литър водка.

Огромното количество алкохол не е изненада за никого. Още по време на участието й във ВИП Брадър лъснаха зависимостите й. Дебора няколко пъти е посещавала и клиника за алкохолици, но така и не успя да се пребори с проблема.

Сега обаче певицата твърди, че не е пила и няма представа защо дрегерът отчита подобни стойности.

Признава се все пак за виновна за самата катастрофа, тъй като не видяла автомобила пред нея.

Изпълнителката има 5-годишно момченце, което, слава богу, не е било в колата по време на инцидента. В интернет вече се появиха съмнения, че заради провинението социалните ще се самосезират и има голяма вероятност да й отнемат детето.

Дори и след делото Дебора да се отърве от най-тежкото наказание – ефективна присъда, от Агенцията за закрила на детето могат да поискат лишаване от родителските права заради рецидивиралите й проблеми с алкохола.

---

България

Елвира Георгиева живее в същински дворец-Аристократична обстановка като за царица

Елвира Георгиева показа в национален ефир в какъв палат за милиони живее със съпруга си – пластичният хирург Николай Георгиев.

Зрителите останаха шокирани от лукса, който лъха от имението на естрадната легенда. Елвира посрещна Деси Банова в огромен зелен двор, а самата къща вътре прилича на дворец.

Разбира се, за някои обзавеждането е твърде кичозно и твърдят, че не биха се чувствали добре в такава обстановка.

Но пък на всички ни прави впечатление скъпото обзавеждане, дори и да не е по нашия вкус.

„В този дом има вплетена много хубава енергия, защото е правен с много любов. Затова се казва „Casa Amore“.(Къщата на любовта – б.а.).  Преди години бях в Хисаря и докато медитирах нахлу това чувство, че след време ще имаме дом, който да го нарека така и да има три ангела на герба“, обяснява Елвира.

„След като реших да спра да пея и го оповестих пред света, аз се затворих и започнах да работя много върху себе си. Бившитя ми мъж се занимаваше с духовното и ме запали. Отдадох се изцяло на това да медитирам, да чета такава литература и да правят различни техники.

Имах едни 5-6 години на усамотение и изолация. Но в един моемнт разбрах вътрешно, че съм изпаднала в другата крайност. От светския живот, който ми беше дошъл до гуша – до изолация. Ние идваме на Земята, за да намерим хармонията и баланса. Но това е много трудно и малко хора по света са го постигнали“, допълва тя.

„Тази къща се превърна в сцена на живота. Сблъсках се с много хора, които идваха да работят по нея. Благодарение на тях видях своето отражение. Трудно ми беше да разбирам от някои неща, за които твърдях, че не са женска работа, но така бях поставена от съпруга ми, който също не разбира, и беше редно и аз да поема част от тежестта в семейството“, говори Елвира така, сякаш й тежи този живот на богата съпруга.

По отношение на бившия си съпруг и това, че е запазила добри отношения и сегашният й мъж е приятел с него, тя казва: „И тримата направихме компромиси, за да се случат нещата. Не исках да нараня никого. Исках Влади да продължи да бъде част от моя живот. Ники и Влади се харесаха. Никой не искаше да наранява никого и всъщност станаха много близки. тримата доста дълги години бяхме заедно. Исках ние да се разбираме и го постигнахме. После той си намери половинка и нещата се балансираха.  /show.blitz.bg

---

България

Щастливи новини връхлетяха Теди Кацарова, не е на себе си

Добри вести сполетяха щерката на Силвия Кацарова – Теди.

Мадона е харесала идеята на малката Кацарова за кавър на Express yourself.

Щерката на Силвия Кацарова се допитва лично до екипа на световната звезда за правата на парчето. Песента е съвместно направена с Диан Соло от Deep Zone Project.

„За наше огромно щастие песента беше одобрена от мениджмънта на Мадона и правата отдадени“, казва Кацарова.

Идеята на клипа е за момент да забравим проблемите и да изразим себе си, да се освободим от страховете си, да погледнем положително на живота и да се насладим на малките моменти с близките ни хора“, казва още дъщерята на легендата в родната музика Силвия Кацарова пред „България Днес“.

---

България

Почина красивата водеща, която беше приета по спешност в болница след тв предаване

На 38 години почина певицата и тв водеща Юлия Началова, съобщава газета.ру.

Началова беше пиета по спешност в болница заради инфекция от незарастваща рана, вследствие на диабет и симптоми на подагра, предадоха руски медии. До двете диагнози се стигнало след серия неуспешни пластични операции, свързани с поставянето на импланти, които организмът отхвърлил.

Раната се е възпалила още докато Началова водела известно телевизионно предаване. Тогава се почувствала зле и била приета за лечение. Имало опасност от ампутация на крака.
Наложило се да бъде поставена в изкуствена кома поради много високи стойности на кръвната захар.
Според други източници се стигнало до сърдечна недостатъчност. Днес е била извършена операция за отстраняване на инфектирания крак. Певицата не е издържала операцията.
Близките й до последно не потвърждаваха новината за тежкото й състояние.
Смъртта на певицата беше потвърдена от нейната официална представителка Анна Исаева.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com