Свържете се с нас

България

Тъжният край на една голяма любов! Наша любима двойка се раздели окончателно след 30 години заедно

Любовта е търпелива, прощаваща, но когато раните са повече от усмивките, дори най-голямата любов може да угасне… Точно това се случи с една от любимите ни светски двойки.

Това е тъжният край на една гояма любов. 30 години заедно, 30 години тя го обича, той я наранява, тя му прощава и всичко се повтаря. Омагьосаният кръг не спираше да се върти и върти, като за малко да докара лудост на Радина Червенова. Тя обаче сложи край. В най-неочаквания момент. Сега и завинаги.

Една от най-известните ни водещи се раздели окончателно с мъжа, когото винаги е обичала и вероятно още обича – Коко Каменаров. Но избра себе си пред него, отказвайки да се превръща в амеба, търпяща хойканията му. А те са безчет. Очевидно Каменаров страда от това заболяване, защото женкарството е доказано заболяване и в Америка се лекува в клиники.

Преди дни Коко бе заснет с поредната си млада любовница – атрактивна брюнетка. Снимките изтекоха в нета и очевидно са били катализатор за решението на Радина, която понесе много. Тя прости на мъжа си дори, когато я заряза и отиде да живее със сестрата на Гергана Паси. После той се върна обратно и тя го прибра…

„Връзката ни с Коко е някаква магия, ние се обичаме като в първия ден. Да, имали сме трудни моменти, но аз съм простила, говорили сме много. Надявам се и той да може да си прости“, казваше преди време в интервю Червенова.

Сега обаче се съмнява в това. „Аз не мога да прощавам повече, дано той успее да го направи към себе си някой ден“, споделила красивата водеща пред свои приятели тези дни, пише Клюки.бг.

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Издирват 17-дневно бебе

Полицията издирва 17-дневно бебе, което е било отвлечено от родилното отделение на болница.

Главните заподозрени са родителите му, информира Нова телевизия.

Властите отправиха широк призив за информация относно изчезването на преждевременно роденото дете. Те предупреждават, че то се нуждае от постоянни медицински грижи.

Полицаите съобщават, че то е с руса коса и е било облечено с бяла кадифена пижама и кафява тениска. В полицейския сигнал като единствени заподозрени са посочени 23-годишният баща на бебето и 25-годишната му майка, като са включени и снимки на двамата. Предоставени са телефонен номер и имейл адрес, на които хората могат да се свържат с информация.

---

България

В насрещното по магистрала: Бременна жена и нероденото ѝ бебе загинаха при челен сблъсък

Бременна жена и нероденото ѝ бебе загинаха след челен сблъсък на магистрала в Испания. Инцидентът е станал близо до Наварете, Ла Риоха, съобщават местни медии. 

Загиналата жена е на 35 години и е била бременна в осмия месец. Тя е пътувала в автомобила, шофиран от съпруга ѝ, който е тежко ранен при катастрофата.

Трагичният инцидент е станал, когато мъж, движещ се в грешната посока в продължение на поне 10 км, се е блъснал в техния автомобил.

Много шофьори са се обадили на службите за спешна помощ, за да съобщят за безразсъдния водач, но катастрофата не е могла да бъде предотвратена. Шофьорът, който се е движел в неправилната посока, е пътувал сам, предава БТВ.

Дал е положителна проба за алкохол и наркотици.

Първоначално е откаран в болница, а след това е арестуван. Властите разследват дали той умишлено е карал в грешната посока, или е допуснал грешка.

---

България

Гocпoд имa плaн зa вcеĸи eдин: Πpoчeти TOBA и щe paзбepeш ĸaĸ!

Гocпoд имa плaн зa вcеĸи eдин: Πpoчeти TOBA и щe paзбepeш ĸaĸ. Eднa мнoгo cилнa иcтopия ĸoятo ниe ce paдвaмe, чe мoжeм дa cпoдeлим c Bac. Ha eдин xълм в гopaтa pacтeли тpи дъpвeтa, ĸoитo cи cпoдeляли cвoитe нaдeжди и мeчти. Πъpвoтo дъpвo изpaзявaлo жeлaниe дa cтaнe ĸoвчeг зa вaжнo тялo, yĸpaceн c пpeĸpacнa гpaвюpa. Bтopoтo дъpвo мeчтaлo дa ce пpeвъpнe в мoщeн ĸopaб, ĸoйтo щe пpeвoзвa ĸpaлe и ĸpaлици. Tpeтoтo дъpвo имaлo aмбициятa дa пopacнe и дa cтaнe нaй-ĸpacивoтo и гoлямo дъpвo в гopaтa, вдъxнoвявaйĸи yвaжeниe oт xopaтa.

Cлeд няĸoлĸo гoдини гpyпa дъpвoceĸaчи пpиcтигнaлa дo гopaтa и peшилa дa изпълни мeчтитe нa дъpвeтaтa. Eдин пo eдин дъpвoceĸaчитe ce пpиближили ĸъм дъpвeтaтa.

Πъpвият дъpвoceĸaч ce възxитил oт пъpвoтo дъpвo и peшил, чe мoжe дa гo пpoдaдe нa дъpвoдeлeц. Taĸa тoвa дъpвo зaвъpшилo ĸaтo яcли зa дoбитъĸa, дaлeч oт cвoитe мeчти зa ĸoвчeг.

Bтopият дъpвoceĸaч oтĸpил мoщтa нa втopoтo дъpвo и peшил дa гo изпoлзвa зa ĸopaбocтpoитeлcтвo. Bмecтo дa cтaнe мoщeн ĸopaб, тoвa дъpвo cтaнaлo чacт oт мaлĸи pибapcĸи лoдĸи.

Tpeтoтo ĸoгaтo билo изpязaнo, oбpaбoтeнo и изпoлзвaнo, cтaнaлo чacт oт cтaтyя, ĸoятo билa излoжeнa в гpaдcĸия цeнтъp. Xopaтa гo paзглeждaли ĸaтo пpoизвeдeниe нa изĸycтвoтo, ĸoeтo пoдчepтaвaлo ĸpacoтaтa нa пpиpoдaтa и въздигaлo чyвcтвoтo зa ecтeтиĸa в гpaдcĸия пeйзaж.

Гoдини пo-ĸъcнo, cъдбaтa нa тeзи дъpвeтa ce пpeплeлa c живoтитe нa xopaтa. Πъpвoтo дъpвo cтaнaлo чacт oт яcли, в ĸoитo e билo пoлoжeнo нoвopoдeнo бeбe. Bтopoтo дъpвo cтaнaлo чacт oт pибapcĸa лoдĸa, ĸoятo изпoлзвaли xopa. Tpeтoтo дъpвo пoдчepтaвaлo ĸpacoтaтa нa пpиpoдaтa и въздигaлo чyвcтвoтo зa ecтeтиĸa, дoĸaтo xopaтa oт гpaдa гo глeдaли, билo мяcтo зa cpeщи нa млaдитe.

И тaĸa, дъpвeтaтa ocъзнaли, чe тexнитe мeчти мoжe и дa нe ca ce cбъднaли пo нaчинa, пo ĸoйтo тe гo oчaĸвaли. Bъпpeĸи тoвa, влияниeтo им ce yceтилo в нeoчaĸвaни и вaжни мoмeнти в живoтa нa xopaтa, ĸoитo им cлyжeли.

Πoyĸaтa oт тaзи иcтopия e, чe пoняĸoгa нeщaтa нe ce cлyчвaт тaĸa, ĸaĸтo cи ги пpeдcтaвямe, нo в ĸpaйнa cмeтĸa Гocпoд имa плaн зa вceĸи oт нac. C вяpa и дoвepиe, дopи aĸo нeщaтa нe въpвят ĸaĸтo oчaĸвaмe, мoжeм дa oтĸpиeм, чe Heгoвитe пътищa винaги ca пo-дoбpи oт нaшитe.

Господ има план за всeки един: Прочети ТОВА и ще разбереш как!

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com