Свържете се с нас

България

Роси Кирилова тръгна сама за Индия и Виетнам

Роси Кирилова замина на екзотична екскурзия без благоверния си, научи „Уикенд” от нейни колеги в естрадата.

В момента легендарната певица е в Южна Азия и трупа впечатления от тамошния бит и култура.

„Ще прекара 14 дни в Индия и Виетнам, а съпругът й Георги Начев си е в София.

Двамата имат много домашни животни, затова главата на семейството остана да се грижи за менажерията.

Жоро и Роси обикновено пътуват заедно само до вилата си, където водят и домашните си любимци”, споделиха информаторите ни.

И допълниха, че изпълнителката на „Боса по асфалта” отдавна мечтаела за обиколка из държавите на Хо Ши Мин и Индира Ганди.

---

България

Ето го новият дом на Нана в САЩ

От известно време бившата водеща на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш живее в САЩ. Тя се появи за последно в ефира на Нова ТВ, за да поздрави новото лице на предаването – Ромина Тасевска. 

„За съжаление, аз съм в хола си, където и ще остана“, съобщи Нана от къщата си в САЩ.

Тя обаче така и не разкри къде точно в Америка живее, а от кадрите единствено стана ясно, че е топло и екзотично място с палми.

Нана заедно със семейството си живее в Маями, твърди intrigi.bg, позовавайки се на свои източници.

Двамата със съпруга й Джонатан и сина им Джейсън живеят в затворен семеен комплекс, като са закупили имението още преди години. Оттогава те няколко пъти ходиха на почивка в Маями, отсядайки в собствения си имот, като миналата година решават да останат да живеят там запостоянно.

Нана и Джонатан преценили, че в Америка синът им ще има по-големи възможности за развитие. Той от малък се занимава професионално с тенис и тази година ще играе за престижната купа Orange Bowl в Маями. Още лятото пък родителите му го записали в колеж там.

„В началото мислех, че ще ми е трудно да свикна далеч от България, но се влюбих в Маями. Харесва ми климатът, а и знам, че тук можем да осигурим добро бъдеще за Джейсън“, споделила пред близки Нана.

Палата на Нана в САЩ

---

България

Нани се оказа по-богата от Ергена! Вижте с какво се занимава семейството й

Бащата на финалистката от „Ергенът“ Надежда Вишева се оказа заможен бизнесмен, но заряза децата си. Навръх Гергьовден Нани пусна снимка в социалните мрежи, за да го поздрави за рождения му ден. В последствие обаче красавицата го изтри, вероятно помолена от баща си. Тя не споменава името му в поста, но това е Диан Вишев, който държи хотели и ресторанти в Цигов чарк и по Южното Черноморие.

Неговите четири компании се занимават също с внос и износ, дизайн, превоз на товари и други области.

Надежда качи негови снимки с огромен златен ланец и греещо усмихнат, но отношенията му с участничката в „Ерген“ не винаги се вървели гладко, а самата тя призна в предаването, че баща й я оставил, когато тя била още малка, пише HotNews.

„Впоследствие леко затоплихме отношенията си, но това се случи неотдавна и да си призная, не мога да го почувствам близък. По-скоро общуваме формално, когато се наложи, по празници и прочие“, обяснява блондинката.

Надежда има и брат – Дейвид Вишев, който помага на баща си в семейния бизнес и наема луксозни имоти в Цигов чарк. Той е и кандидат за депутат от партията на Иван Гешев „Граждански блок“ в Пазарджик.

---

България

Думи на загиналия Кристиан се оказали пророчески за трагедията в Пловдив

Вероятно трагично загиналият в Пловдив 21-годишен Кристиан Екмекчиян е бил обикновено момче, нямащо нищо общо с библейските пророци. И никога не си е мислел, че две негови думи от преди пет месеца сега ще звучат толкова зловещо пророчески.

Под снимка на скъпо возило, публикувана от момчето във Facebook, го питат: „Върви ли тва АМГ?“, а той отговаря: „на убиване“, пише Glasnews.bg.

Кратко и болезнено точно – като истинско предсказание. Послание до кого са думите на Кристиан? До приятелите му, до семейството му, до цяло поколение, до човечеството? И до кого стигна това послание?

Отърси ли се от безразличието човечеството, станаха ли по-осъзнати приятелите му, видяха ли опасността в семейството му? Отговорът на тези въпроси е също толкова кратък и болезнен: два ковчега, страх за живота на още двама млади и опасност за живота на един пожарникар. „Убиването“ е в действие.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com