Свържете се с нас

България

Манолова неочаквано призна: Докато слушах Илчовски получих…

Мая Манолова коментира вчерашните горещи страсти, които се разиграха на заседанието на Комисията, на която говори „тайният свидетел“ Светослав Илчовски. БЛИЦ припомня, че по време на изслушването му той се оплете в твърденията си, а пък малко по-късно стана ясно с кого си пише.

БЛИЦ припомня, че докато в Комисията течеше бурен дебат самата Манолова се видя в чудо и искаше спешна намеса на НСО, а за случилото се каза следното:

„Шпицкомандите на ГЕРБ се опитаха да блокират, осуетят и саботират заседанието на Комисията. Но ние постигнахме целта си“.

„Чу се как властта се забавлява, но и как съществува българският бизнес“, каза тя в сутрешния блок на bTV във връзка с твърденията на Илчовски, че е бил на имен ден, на който присъствал и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, но премиерът в оставка само играел карти и както „свидетелят“ каза – не е имало пиене и празнуване.

На въпрос на кого вярва повече – Илчовски или Иван Ангелов, Манолова каза: „Ние сме парламентарна комисия, а не съд. Надлежните органи да установят, но аз не мисля, че двамата бизнесмени си противоречаха“.

Манолова обаче направи много интересно признание: „Докато течеше Комисията вчера от непознати номера получавах информация за това, което говорят двамата бизнесмени, които седяха срещу мен“.

„Със сигурност и той ще понесе своята отговорност, защото каза, че е давал големи подкупи“, такава съдба предрече Манолова на „свидетеля“ й Илчовски.

---

България

Пoзнaхтe ли я? Нa 65 гoдини e, a вce ce cнимa пo бaнcки и вce oщe cъбиpa мъжкитe пoглeди (СНИМКИ)

Актриcaтa Джeйн Сиймoр ce прoчу c изпълнeниeтo cи нa глaвнaтa рoля в култoвия ceриaл „д-р Куин „Лeчитeлкaтa”“. Тoвa бe прeз 70-тe гoдини нa 20-я вeк – вижтe първaтa oт пoрeдицaтa cнимки! Сeгa ги cъпocтaвeтe cъc cлeдвaщитe! Изумитeлнo, нaли – кaк Джeйн e cъумялa дa зaпaзи дo тaкaвa cтeпeн външния cи вид и oчaрoвaтeлнaтa cи уcмивкa  прeз гoдинитe?! И тo при пoлoжeниe, чe имa зaд гърбa cи 4 брaкa и e oтглeдaлa cъщo тaкъв брoй дeцa!

Спoрeд признaниятa нa aктриcaтa тя e дocтaтъчнo мързeливa и нe oбичa cпeциaлнитe физичecки нaтoвaрвaния. Тoгaвa? Спoрeд нeя, нaчинът нa хрaнeнe e в ocнoвaтa, нo – cмeeм дa дoбaвим – oт знaчeниe e и гeнeтичнaтa прeдoпрeдeлeнocт нa прoцeca нa cъcтaрявaнe. Мeнютo й cъдържa пoвeчe зeлeнчуци, плoдoвe и пилeшкo, дoкaтo чeрвeнoтo мeco e нaпълнo oтхвърлeнo! Актриcaтa твърди, чe cъчeтaниeтo oт aвoкaдo, ядки, зeлeн чaй, гaрнирaнo c мнoгo вoдa e в уcпeшнoтo пoддържaнe нa бeзупрeчния й външeн вид, дoри и нa cрeднa възрacт!

Кaтo aктриca миcля, чe e мнoгo вaжнo дa мoгa дa пoкaжa eмoциитe cи“, мoтивирa ce Джeйн, извecтнa c рoлятa cи в ceриaлa „Дoктoр Куин – Лeчитeлкaтa“.
Сиймoр дoбaви, чe cи e зacлужилa дa нocи тecни дрeхи, зaщoтo cпoртувa мнoгo. Пo думитe й, чeрвeнoтo e нeйният цвят.
„Хaрecвaм и бялoтo, ocoбeнo лятoтo, зaщoтo oтрaзявa cвeтлинaтa върху лицeтo и тaкa чoвeк изглeждa пo-млaд“, кaзa oщe тя.
Джeйн признa, чe би иcкaлa дa e мaлкo пo-виcoкa, нo кoмпeнcирa c тoкчeтa в тeлeceн цвят. Актриcaтa ce гримирa caмa, дoри зa филми, прeдпoчитa ecтecтвeни цвeтoвe.
Минaлaтa гoдинa Сиймoр и cъпругът й – aмeрикaнcкият aктьoр, рeжиcьoр и прoдуцeнт Джeймc Кийч, ce рaзвeдoхa oфициaлнo. Тe ce рaздeлихa cлeд 20 гoдини брaк прeз 2013 г. Имaт 21-гoдишни близнaци Джoн и Криcтoфър.

---

България

Фънки стана заврян зет

Живея на ново място повече от година. Със семейството ми преди живеехме в кв. „Хиподрума“. Сега сме в центъра на ъгъла на „Оборище“ и „Сан Стефано“, в жилище на съпругата ми. И да, ако питате, заврян зет съм, така да се каже, но това не ми пречи.“

Това сподели, през смях музикантът Димитър Ковачев – Фънки, който смени адреса си до Докторската градина. Фънкарят от „Черно фередже“ сподели, че таваните на жилището му са изключително високиа неудобството било и че нямало асансьор, пише България Днес.

„Всеки ден се изкачвам по няколко пъти и това ми е тренировката за деня, иначе с фитнесите съм скаран. Сградата е строена през 20-те и е много характерна за онова строителство тогава“, обясни Фънки. По същото време, когато се е преместил да живее на друго място, той е взел и нов офис. „Добре ми е, всичко е на 6“, смее се музикантът.

Колкото до наградата от 500 лева, която е във формата на пожизнена пенсия, Ковачев не знаел, че му е отпусната, но много й се зарадвал.

„Разбрах за нея, когато ми поискаха да изпратя документи. Одобрен съм, което е много хубаво. Това е награда, създадена преди време от царя, а после комунистите я премахнаха и сега пак се възстанови. Мисля, че е справедливо това. Парите, които ще идват всеки месец, ми дават някаква финансова сигурност. С тях ще си добавям към бюджета, най-вероятно ще ги използваме за храна“, сподели Фънки.

Според него хората, които протестират срещу тези пожизнени пенсии, са по-скоро непросветени идиоти, на които не иска да обръща внимание. „За мен е важен жестът. Преценено е да ми бъде дадена на мен тази награда и аз благодаря с цялото си сърце“, обясни още музикантът.

Това, което му предстои съвсем скоро, е да си направи нов татус. „Още не мога да намеря свободно време, най-вероятно като свършат „Капките“, защото, както знаете, съм в журито. Всичките ми татуси по тялото си ми харесват много. Винаги съм ги сънувал, преди да си ги направя. В най-скоро време възнамерявам да си татуирам левия крак и част от лявата ръка“, сподели още Фънки.

---

България

Гаджето на Цитиридис сбъдна мечтата му

Актрисата Боряна Братоева е гадже-мечта, твърди приятелят ѝ Николаос Цитиридис. Звездата от редица български филми и сериали е изненадала комика със самолетeн полет до Милано. Пътуването обаче не е било случайно. Водещият отдавна искал да посети футболен мач на стадиона „Сан Сиро” и жена му сбъднала това негово желание, като купила билети за дербито на Италия – „Интер” срещу „Милан”.

Ето какво сподели развълнуваният Николаос в социалната мрежа: „Подарък и пътешествие, които те оставят и без дъх, и без глас от викане на „Сан Сиро”, бате! Ти си уникална, Боряна Братоева!”

Актрисата и водещият имат връзка от 3 години. Те живеят заедно, даже се заговори, че са се сгодили. Цитиридис залюбил звездата от сериала „Съни бийч” след нейно гостуване в предаването му, което вече не е на екран. Той бил силно впечатлен от Братоева, поканил я на кафе и искрите между тях бързо пламнали.

Запознати издават, че 35-годишната хубавица се чувствала напълно готова за семейство и деца, но изчаквала и шоуменът да се навие на тази важна стъпка. Той е с 5 лета по-млад от нея и още не бил съсредоточен в правенето на бебе. Боряна обаче усещала тиктакането на биологичния часовник и била твърдо решена да забременее в най-скоро време.

„Имам приятелка – тя е най-умната, най-хубавата, най-прекрасната и ме кара да се усмихвам широко!”, споделял е Николаос по адрес на половинката си.

Преди да се залюби с актрисата, водещият излизаше с рекламистката Ева. Не е известна причината, поради която са се разделили, но вероятно се касае за несходство в характерите. Иначе той винаги е предпочитал сериозните отношения. С първата му любов Моника даже стигнали до годеж. Цитиридис бил само на 20 години, когато поднесъл пръстен на тогавашната си изгора и предложил брак. Двойката започнала да стяга венчавка, но в този момент Николаос осъзнал, че са твърде млади за такава важна стъпка.

„Страхът дойде, когато започнахме да търсим място за сватбата. Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Бях ѝ подарил годежен пръстен, но на 20 е лесно да развалиш годеж”, разказвал е шоуменът. Хубавото в случая е, че с бившата му годеница са се разделили без скандали. Въпреки създалата се ситуация, успели да запазят приятелски чувства един към друг.

Николаос се хвали, че откакто е известен, многократно е получавал неприлични предложения от различни дами в социалната мрежа.

 Някои му пращали пикантни съобщения, но други стигали по-далеч и му пускали и  снимки. Цитиридис казва, че е поласкан от женското внимание към него, но не иска да отговаря на такива провокации, защото сърцето му е заето.

„Нямам гадже, не съм много претенциозна, но явно просто не съм срещнала правилния човек”, споделяла е преди време Боряна, но малко по-късно съдбата я изненадала и започнала връзката ѝ с Цитиридис. Интересна подробност от личния ѝ живот е, че преди време е имала кратка авантюра с колегата си Иво Аръков, макар че и двамата винаги са отричали. В момента актьорът е обвързан с пловдивчанката Габриела Николаева.

Братоева казва, че не се страхува да поема рискове – нито в личен план, нито в професионален. За да радва зрителите с различни роли от екрана, навремето тя е направила рязък завой в кариерата. Звездата е завършила математическа гимназия, а после 2 години е учила право, но зарязала всичко, за да се посвети на актьорството.

„Ходех на лекции и на упражнения в Административния съд. Но точно тогава видях, че търсят нови хора в една актьорска школа в читалището до нас“, разказвала е екранната Виктория от „Съни бийч”. Този момент преобърнал живота ѝ. В началото тя се записала само за да преодолее притеснението си. Искала да е по-уверена, когато се изправя в съда. Решила, че именно заниманията на сцена ще ѝ помогнат да се отпусне. Впоследствие обаче се оказало, че актьорството ѝ е много на сърце.

Родителите на Боряна били в шок, когато им съобщила, че се отказва от правото. Майка ѝ не ѝ говорела 2 седмици, но вече я подкрепя във всяко едно начинание. Говори се, че кандидат-свекървата напълно одобрявала Цитиридис за зет и много го харесала.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com