Свържете се с нас

България

Издирват 17-дневно бебе

Полицията издирва 17-дневно бебе, което е било отвлечено от родилното отделение на болница.

Главните заподозрени са родителите му, информира Нова телевизия.

Властите отправиха широк призив за информация относно изчезването на преждевременно роденото дете. Те предупреждават, че то се нуждае от постоянни медицински грижи.

Полицаите съобщават, че то е с руса коса и е било облечено с бяла кадифена пижама и кафява тениска. В полицейския сигнал като единствени заподозрени са посочени 23-годишният баща на бебето и 25-годишната му майка, като са включени и снимки на двамата. Предоставени са телефонен номер и имейл адрес, на които хората могат да се свържат с информация.

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Нe ви тpябвa вpaчкa: Съвпaдaт ли линиитe нa cъpцeтo, кoгaтo cъбepeтe длaни? Чecтитo, eтo кaквo знaчи тoвa

Мнoзинa вярвaт, чe пo линиитe нa длaнитe мoжeтe дa рaзбeрeтe вcичкo зa хaрaктeрa нa чoвeкa и дoри дa прoгнoзирaтe cъдбaтa му.

Вярнo или нe – тoвa рeшeтe caми, нo, дa бъдeм чecтни, пoнякoгa вce пaк ни ce иcкa дa нaдникнeм зaд зaвecaтa нa cъдбaтa cи c пoмoщтa нa учeниeтo, нaрeчeнo „хирoмaнтия“.

Мoжe дa нaпрaвитe тoвa пo eдин мнoгo прocт нaчин.

Пoглeднeтe длaнитe нa ръцeтe cи…

Съвпaдaт ли линиитe нa cърцeтo, кaктo e нa кaртинкaтa?Кaквo oзнaчaвa нивoтo нa линиятa нa cърцeтoС

Събeрeтe зaeднo двeтe длaни. Акo линиятa нa cърцeтo нa лявaтa ръкa e пo-ниcкa, oткoлкoтo нa дяcнaтa, тoвa oзнaчaвa, чe виe ​​cтe пo-умни oт гoдинитe cи.

Нo cи ocтaвaтe рoмaнтик и чoвeк c дoбрe рaзвитa интуиция. Акo линиятa нa cърцeтo нa лявaтa ръкa e пo-виcoкa, oткoлкoтo нa дяcнaтa, тoвa e знaк, чe cтe бoрeц в живoтa

. Виe cтe нeзaвиcимa, цeлeнacoчeнa личнocт и умeeтe дa ce нacлaждaвaтe нa вceки дeтaйл, бeз знaчeниe кaкъв.

Акo линиитe нa cърцeтo ce cъбирaт, тoвa oзнaчaвa, чe виe ​​нe приeмaтe ocoбeнo oхoтнo прoмeнитe в живoтa. Стрoгa caмoдиcциплинa, възпитaниe и cпocoбнocт дa зaпaзитe cпoкoйcтвиe във вcички cитуaции – тoвa e нeщoтo зa вac.

---

България

Лесно се разпознава лошата домакиня, когато отидем на гости. Обръщам внимание на 6 неща

Много хора вярват, че лесно могат да разпознаят неподредената домакиня, без да проверяват обстойно дома й. В края на краищата чистотата и редът в къщата са не само знак за спретнатост, но и отражение на характера на жителите.

Ето няколко прости признака, чрез които можете да определите колко добре собственикът на къщата следи чистотата.

Първо, обърнете внимание на коридора. Ако на входа ви посрещне планина от непочистени обувки и мръсна пътека, това вече говори много.

По вратите не трябва да има следи от мръсотия, а дръжките трябва да са чисти.

След това обърнете внимание на подовете. Прах, трохи и особено косми от домашни любимци са признаци, че домакинята не отделя достатъчно време за почистване.

Сега нека погледнем в банята. Ако сифонът е мръсен и запушен, това може да накара гостите да се почувстват неудобно. Една чиста домакиня никога няма да си позволи да остави мръсна мивка или вана.

Кърпите в банята също могат да разкажат много за собственика. Трябва да са свежи, меки и да ухаят, а не да изглеждат като стари парцали.

Не на последно място по важност е кухнята. Ако съдовете не са измити и са разпръснати из кухнята, това показва неуважение на домакинята към дома и гостите.

Внимателно проверете съда, в който наливате напитки – наличието на мръсотия на дъното на чашата или халбата е неприемливо.

И, разбира се, огледала. Ако са мръсни и с петна, това е ясен знак, че домакинята не държи на чистотата и комфорта в дома си.

Това бяха прости начини да се определи доколко домакинята се грижи за реда и чистотата. Смятате ли, че е важно да поддържате къщата чиста? Споделете вашето мнение в коментарите!

---

България

Тя бе блян за цели поколения – ето как изглежда днес красавицата Брук от „Дързост и красота“ (СНИМКИ)

Ако сте сред поколението на 90-те, то със сигурност сте гледали поне няколко епизода от хитовата американска ТВ-сага „Дързост и красота“. Една от главните героини, Брук Логан, е и сред най-„дълголетното“ актьорско присъствие в сериала, а дръзкият й характер и неподправен чар я превърнаха в любимка на българския зрител, макар образът й в сериала да не бе напълно позитивен.

Тя участва в „Дързост и красота“ от премиерата на сапунката през 1987 г.

Героинята е изиграна от Катрин, въпреки че тя е заменена за кратко от Сандра Фъргюсън по време на отпуск по майчинство. Но през десетилетията едно нещо е било константа – независимо какво се случва с Брук, тя ще излезе от другата страна по-силна от преди!  В реалния живот Катрин Ланг далеч не е толкова дръзка като героинята си, а е отдадена изцяло на голямото си семейство. Актрисата е горда майка на три деца от двата си брака. Нейните синове, Джереми Скот Снайдер (роден през 1990 г.) и Джулиан Ланг Снайдер (роден през 1992 г.) споделят, че имат много силна връзка с майка си. Друг неразделен член на семейството на Катрин е нейната дъщеря Зоуи Катрина Д’Андреа, която я направи горда баба през 2018 година.

Катрин Кели Ланг

Активното присъствие на Катрин в социални медийни платформи като Twitter позволява на феновете да зърнат нейните ценни моменти. В скорошни публикации тя сподели приключенията си с дъщеря си Зоуи и внуците си, Зума и Рейн, предоставяйки стоплящ сърцето поглед в сплотената и любяща динамика на тяхното семейство.

Освен блестящата си актьорска кариера и сплотеното си семейство, Катрин Кели Ланг е горда собственичка на заведение, разположено в Бевърли Хилс, пише Actualno.com.
Катрин Кели Ланг днес

А от актуалните снимки, публикувани в профила й в Инстаграм, виждаме, че времето сякаш не е подвластно на тази красива жена. Неслучайно актрисата редовно обира комплиментите на почитателите си за начина, по който изглежда днес.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com