Свържете се с нас

Любопитно

Жените от тези зодии са най-големите красавици

Астролозите посочиха кои жени са най-големите изкусителки. Те са такава буря, че никой мъж не може да им устои. 

Дамите пленяват с много красота и чар. Не винаги чертите им отговарят на златното сечение, разбира се, но пък някак тази комбинация е толкова очарователна, че мъжете губят ума и дума в тяхно присъствие. Те се грижат добре за себе си и винаги изглеждат привлекателно.

Астролозите са категорични, че това описание най-добре прилюга на представителките на три зодиакални знака.

Лъв

Тези жени са свикнали да са център на вниманието и за тях е много важно да блестят. Те са като звезди – завладяват всеки от пръв поглед. Мъжете са много алчни за тези дами, защото всеки иска да види истинска кралица до себе си.

Заслужава да се отбележи, че Лъвиците инвестират много пари във външния си вид и развитие, за да бъдат винаги интересни и привлекателни. Обичат комплиментите и възхищението, затова са готови на всякакви жертви, само и само да ги получат.

Козирози

Козирозите имат уникално чувство за стил, те са сякаш извадени от корица на списание и истинско вдъхновение за околните. Никога няма да видите Козирог със смачкани дрехи или остарели модели.

Тези жени не обичат много да пръскат пари по магазините. Те не купуват ненужни боклуци. Най-често такива хора си купуват скъпи и стилни дрехи, с които да създадат индивидуално и нестандартно присъствие. Изглеждат много млади и са страшно харизматични.

Скорпион

Огнените Скорпиони не могат да живеят без мъжко внимание. Най-често това са фатални жени, които ще  привлекат силната половина на човечеството не само със своята харизма, но и със своята сексуалност. Те умеят да влизат в провокативна визия, залагат на мини поли, токчета и разголени тоалети. Но всичко това не изглежда пошло върху тях, а е истинско олицетворение на думата еротика. /jenata.blitz.bg

---

България

Геро се стопи, показа елегантна фигура

Драстична промяна се забелязва във външния вид на актьора и партньор на Димитър Рачков – Герасим Георгиев Геро.

От известно време прави впечатление, че фигурата му се смалява и вече не е това мощно присъствие на сцената в сравнение с предишния сезон. На снощният лайв си свали сакото и разликата беше очевидна. Доста по-елегантен и строен изглежда актьора сега в сравнение отпреди година-две.

Неговото тегло си има история и той неведнъж я е споделял в интервюта. Актьорът, роден и израснал в Русе, всъщност е спортувал активно на младини – танци, борба, даже футбол. Геро намалил спортните занимания, след като пострадал от скъсване на ахилесовото сухожилие.

И все пак катастрофата, която претърпява преди 18 години, е причината за рязкото качване на килограми. Инцидентът се случва на връх Шипка. Герасим имал комоцио и три дни бил в болница. Метаболизмът му след това преживяване се обръща рязко.

Въпреки стреса обаче, актьорът е благодарен, че е оцелял и напълно се възстановил.

Целият живот е постлан с падания и ставания. Важното е да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Трябва да се приеме като някакво изпитание, което ти е дадено да го преминеш, заяви той в интервю. Важно е да бъдеш по-добър човек, да правиш смислени неща на този свят.

Сега след края на сезон дванадесет на „Като две капки вода“ ангажиментите на Геро не приключват.

В момента върви кастинг за набиране на участници за новото шоу, което ще води „Скрита самоличност“.

Накратко основната идея на предаването е участникът в съответния епизод да познае професиите на осем души. Той се изправя пред тях, като разполага със списък с техните професии и някои факти от биографиите им. Целта му е да разбере кой факт или професия за кого се отнасят. Голямата награда е 100 хиляди лева. Колкото повече самоличности бъдат отгатнати, толкова повече расте сумата, но в случай, че играчът не разпознае съответния скрит участник, губи играта.

От сцената на Капките вече рекламират новото шоу, обещавайки да стартира „съвсем скоро“. Това е знак, че планираният старт е съвсем скоро, но от Нова ТВ все още не са съобщили конкретна дата за старта.

---

България

Алекс Гърдева: Благодарение на Ергенът разбрах, че имам брат!

Родителите й се развеждат веднага след раждането й. Когато е едва на 7 г., баща й заминава за САЩ и нито го чува, нито го вижда цели 20 години.

Докато „Ергенът” вървеше по Би Ти Ви през 2022 г., се появи видеоклип на Алекс с баща й, който прилича на избягал от затвора престъпник.

Затова не е чудно, че дълго време не й е казал, че има полубрат.Оказва се, че баща й е имал още едно дете в Америка. Алекс разбира покрай „Ергенът”, защото брат й я вижда в предаването и й пише. Защо баща им не ги е свързал, остава загадка.

Днес Алекс не комуникира под каквато и да е форма с Виктор Стоянов. Тя не отчита като грешка, че се отказа от финала, защото в онзи момент се е почувствала обидена на Ергенът, че не изхвърли Виктория Капитонова, след като я заля с питие.

---

България

Кобрата иска още две деца от Розали, възможно най-скоро

Боксьорът Кубрат Пулев става на 43 години на 4 май, точно в деня преди Великден. Подобаващо той ще го посрещне като баща на две деца -момче и момиче. Заедно с брат си Тервел двамата ще покажат какви родители са. Спортистът и майката на децата му Розали Петрова, която е брокерка на недвижими имоти, ще превърнат празничните дни още по-щастливи за фамилия Пулеви.

Кубрат и Розали имат дъщеря на име Христина (кръстена е на майка му), родена през 2022 г., както и син Спартак, появил се на бял свят на 2 февруари 2023 г. Приятели на двойката издават, че знаменитият боксьор искал поне още две деца и се надява това да се случи скоро.

Животът на спортиста е белязан от много изпитания. Син е на известния боксьор в тежка категория и шампион от 50-те и 60-те години на миналия век Венко Пулев, който почина преди няколко години. Именно бащата е човекът, който изиграва основна роля за бъдещето на Кубрат. Баща му прави доста добра кариера на ринга, но затова пък в живота не му върви много, най-вече в любовта. Често сменя партньорките. Една, втора, трета… От първата си съпруга Венко има дъщеря. Втората му ражда общо четири деца — две дъщери и двама сина. Така от двата си брака той има петима наследници. Запален  историк е и много обича България. Съветва синовете си никога да не изоставят родината си, да я обичат и да бъдат патриоти. Затова им дава и имена на двама ханове – Кубрат и Тервел.

Майка им Христина умира много млада – двамата братя са още в прогимназията.

Останали без майчина опора, те много се бранят и поддържат. Баща им ги записва и в боксовата школа, където нямат време за. наркотици или други младежки „екстри“. Те дават всичките си сили, за да научат, тайните на бокса. И затова се хвърлят в боя, без да се страхуват. Тогава лепват на Кубрат прякора Кобрата.

Всъщност първата зала на бъдещите шампиони се намира в столичния квартал „Младост 2“ – в мазето на блока им. Оборудвана от баща им с подръчни материали, но и до днес си остава незабравима за Малката и Голямата Кобра.

Може би най-тъжната година за Кубрат е 2007-а, когато внезапно умира баща му. По това време той е на силния турнир „Златен пояс“ в Румъния и точно в деня преди финалния двубой, където е фаворит, той  трябва да се върне спешно в България, защото татко му е много зле. Връща се, но го заварва мъртъв. Не успява да го види жив и да чуе последните му думи.

През годините за медиите и феновете на Кубрат най-интересна бе историята на любовта му с фолкдивата Андреа. Двамата бяха двойка десет години. Оказа се, че през всичките тези години за прехраната им се е грижела майката на певицата -Михаела. Причината за това е тривиална. Фолкаджийката не може да готви нищо друго освен яйца. Кобрата надали е стоял гладен, защото има две заведения с брат си— единият ресторант е арабски в съдружие със Самер Отхман, а другият е за здравословна кухня. С Тервел са навлезли и в друг бизнес – строителството, където движещ мотор е Тервел. Първите сгради са тяхна собственост и се намират в столичния квартал „Малинова долина. И типично за Пулеви носят имена от българската история — Плиска“ и „Преслав“, пише „Галерия“.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com