Свържете се с нас

България

Тя ражда сина си, когато е едва на 5 години. Ето как изглежда днес най-младата майка в човешката история (Снимки)

Тази история не просто е любопитна, тя е истински феномен, за който учените и до днес не намират аналог и обяснение.

Лина Медина от Перу се прочува в цял свят благодарение на поразителния феномен от нейното детство. Всичко се случва през 1939 г. , когато загрижените родители водят детето си в болница. По непонятна причина настроението на момичето непрекъснато се мени, а коремът ѝ расте с часове.

Първоначално лекарите предполагат, че в стомаха на Лина расте тумор, тъй като на всеки нормален човек не може и да му хрумне, че такова малко момиче може да стане майка. По-късно експертите установяват, че по това време момиченцето вече е в 7-мия месец от бременността!

Лина Медина

Тази ситуация се счита за уникална, тъй като момичетата в толкова ранна възраст просто нямат достатъчно развит организъм за възпроизводство. Тази аномалия се случилa само, защото тялото на момичето се развивало много странно. Още на осем месеца бебето започнало да има редовна менструация, а от четвъртата година млечните му жлези започнали да се развиват необичайно бързо.

най-младата майка

Лина родила бебе на име Херардо (името било избрано в чест на хирурга, който направил цезаровото сечение). Детето тежало 3 килограма, по-късно пораснало здрав и силен мъж. По случайност той умира на 40-годишна възраст.

На снимката по-долу можете да видите Лина на 23-годишна възраст с 18-годишния си син, който стои до нея.

най-младата майка в историята

Като възрастна Лина се омъжва, а по-късно се появяват и други деца. Жената доживява дълбока старост – известно е, че през октомври миналата година стана на 85 години, наскоро се появиха слухове за смъртта ѝ, но не са потвърдени със сигурност.

възрастна жена

Тайната за това кой е бащата на първото й дете, жената отнася в гроба. Мнението на учените и експертите по този въпрос е разделено. Някои намират този случай за рядко явление, непорочно зачатие. Въпреки това преобладават много по-скептичните гледни точки.

Досега не е регистриран нито един научно доказан случай на непорочно зачатие, поради което експертите смятат, че в тази ситуация се касае за евентуално изнасилване на малката Лина. Има предположения, че детето може да е забременяло от мъже от нейното племе, както и в резултат на някакъв дивашки ритуал.

Така или иначе, Лина завинаги ще бъде запомнена от света като най-младата майка в историята на човечеството.

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Извънредно: Огнен ад в квартал “Люлин“ в София ВИДЕО

Пожар е избухнал в софийския квартал „Люлин“, съобщиха очевидци в групата във Фейсбук „Люлин“. Според информацията, инцидентът е станал във вилна зона „Смърдана“ в „Люлин“ 6. 

На мястото на инцидента са пристигнали екипи на пожарната и веднага са се заели с потушаването на огъня.

Има и екипи на полицията.

Причините за пожара тепърва ще се установяват.

---

България

Всяка болка, която някой ви е причинил, ще му се върне

Всеки, който някога ви е наранявал или предавал, един ден ще се изправи пред същата болка. И това не е карма. Това е истината за човешкия живот. Ние всички страдаме.

Може би малко повече от други и изглежда нечестно, но животът ще ни накара да страдаме в онези моменти, в които най-малко очакваме.

Точно, когато всичко изглежда добре, нещо изведнъж се обърква. И тогава се обърква още нещо. И вие изпадате в отчаяние, мъка и тъга.

Най-трудното нещо в такива трудни моменти е да останете разумни и да действате рационално.

Ако причината е в друг човек, вие търсите отмъщение. Искате да му се отплатите по същия начин и да го нараните. Чакате с нетърпение разплатата, когато животът сам ще му върне същото. И когато това не се случи, вие се депресирате. Чувствате сякаш всичко е срещу вас. Но това не е така.

Животът рано или късно поставя всичко на мястото му.

И един ден, в най-лошия момент, това, което този човек е направил с вас, ще се върне при него по начин, който дори няма да разбере.

Това е прост факт, свързан с енергията. Получавате това, което инвестирате в този свят.

Наречете го съвпадение, карма, в крайна сметка човек получава това, което дава. И един ден този човек ще получи това, което заслужава – на работа, в обществото, в семейството.

И когато най-сетне се чувства толкова безпомощен и пречупен, той получава възмездието си.

Знаете ли каква е разликата между вас и него?

Личностното развитие. Лошите хора нараняват другите, защото никога не се учат от собствения си опит. И ще се държат по този начин, докато не претърпят същата болка, която са ви нанесли.

Те няма да знаят как да се справят с нея. Докато вие ще съберете парчетата и ще се преродите от пепелта.

Така че не се притеснявайте.

Не мислете, че онези, които са ви наранили, никога няма да изпитат същото. Не вярвайте, че Вселената се е обърнала срещу вас и ви се подиграва.

Просто се научете от опита, който ви дава животът.

Преживейте болката, плачете, борете се, а след това се изправете, кажете сбогом на онези, които са ви наранили с разбирането, че един ден ще изпитат същото.

---

България

Миро показа на всички къщата си-Е наистина свят да ти се завие

Впечатляващ по размери палат строят Миро и жена му Елица сред борови дървета и гледка към Витоша. Певецът вече показа няколко снимки в Инстаграм, но засега пази в тайна къде се намира къщата. Трябва да се отбележи, че гледката наистина е невероятна – в далечината се вижда телевизионната кула на Копитото и прекрасната природа на Витоша.

Негови последователи предположиха, че строежът най-вероятно е в Горна баня, но засега той не издава нищо. Миро загатна единствено: „С Ели строим и се вълнуваме. Когато е готово, ще покажем.“

От снимките се вижда, че строежът е пред завършване, а покрай него са пръснати строителни материали. Къщата ще има големи тераси, а до нея се простират високи борове. Така в бъдеще семейството ще се наслаждава на гледка, чист въздух, спокойствие и уют.

Съпругата на Миро – Ели има бизнес в Лондон – италиански ресторант, в който, по мнението на Миро, правят най-вкусните пици. Преди три години заведението дори влезе в класацията на списание ELLE за най-добрите италиански ресторанти в Лондон, пише „Галерия“.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com