Свържете се с нас

България

ДЛЪЖНА СЪМ ТИ: Денислава се мазни на Дунев

В „Игри на волята“ интригите не спират. В момента Денислава от Старейшините бърза да си оплете кошницата или както тя се изразява „да си изиграе картите“, след като нейният авер Мартин по неволя премина в другото племе, видя NEWS2

Първият коз за хитрата Денислава е нейният стар познайник от Чистилището – Михаил, на който припомни, че двамата са си обещали да си пазят гърбовете. И явно усещайки, че при Момчил няма да пробие, Денислава се насочи към третия мъж от племето – Дунев, срещу който доскоро игра.

Денислава обаче извади картата на съжалението и реши да покаже колко е глупава пред него, за да може старият Дунев бащински да й прости и помилва.

Денислава започна вече да се подмазва на Дунев. За нея не беше проблем да започне да му се умилква колко кофти й било, че се обърнала срещу него, че трябвало да изкупува грехове и била голяма длъжница към него, как Мартин успял да я омотае, но тя си била отворила очите и много, ама много съжалявала…и как в едно бъдещо обединение двамата с Дунев ще играят срещу Мартин.

„Много мила, много съобразителна, обръща ми внимание постоянно.

Със сигурност е застрашена от мен и иска да се запази“, коментира Дунев.

Зрителите коментират:

– Денислава е изпечена върти опашка, интересчийка, сама си призна, защо е била “ сянка “ на Мартин. Дунев вече я усети.

Колкото майка й е отвратително директна, нападателна, толкова дъщерята е “ хлъзгава“ , умишлено прикрита манипулаторка.
Това тяхното НЕ Е социална игра, това е грозна махленщина
– Дуньо толкова искаше да отреже главата на змията, че прати Оряшкова да му свърши работата. Денката е като слънчоглед, върти се къде грее слънцето
– Много е жалка тая Денислава.. Мазна и двулична, но Дунята е скрита лисица и не се връзва на тоя долнопробен театър..

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Пламна Беклемето

Нов пожар е възникнал в дере до старопланинския проход Беклемето. Най-вероятно огънят е причинен от мълния. Горят сухи треви и храсти в ниската част от южната страна на прохода, предава Plovdiv24.bg.

Към мястото са изпратени голяма част от пожарникарите, които гасиха огъня в село Отец Паисиево. Там е и директорът на пловдивската пожарна старши комисар Васил Димов. С механизирана техника се правят просеки, за да не се допусне разпространението на огъня към Балкана.

Екипи на пожарната начело с началника на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност“ Димитър Бришимов остават в село Отец Паисиево. Днес ще се обхожда периметъра и се очаква ситуацията да бъде напълно овладяна, уточниха от РДПБЗН.

---

България

Проф. Попов тревожно: Имате ли тези симптоми, пипнал ви е летният COVID

„Изчерпа се имунитетът на хората след ваксинацията срещу COVID -19 и след боледуването. Вирусът непрекъснато мутира“.

Така проф. Георги Попов, началник на клиника по Инфекциозни болести обясни появата на COVID -19 през лятото.

„Симптомите на летния COVID -19 са лека температура – 37-38 градуса, болки в гърлото и лека кашлица. Може да има и стомашни проблеми. Все по-рядко се среща и онзи симптом за промяна на обонянието“, обясни инфекционистът.

„Ковид пак се появи, но това не е нещо изненадващо. След онези големи вълни в началото на пандемията този вирус придоби нов маниер на разпространение. Освен през есенно-зимния период, вече има втори пик и през лятото“, поясни проф. Георги Попов.

Експертът допълни, че това се дължи на два основни фактора: изчерпването на имунитета на ваксиниране и преболедуване, и на постоянната му мутация в шипчестия протеин.

За да поддържаме в оптимално ниво имунната ни система, инфекционистът сподели, че за целта трябва да се избягва стресът, повече да си почиваме, да консумираме здравословна храна и да водим здравословен начин на живот.

В заключение проф. Попов предупреди, че рано или късно вариантите на COVID-19 – „Флирт“ и „Флюке“, които в момента върлуват в САЩ и Западна Европа, ще дойдат и у нас.

---

България

ЧЕТИРИ зодии няма да знаят къде да си дянат парите! Голямата печалба е само въпрос на време:

Телец

За Телците цялата тази година ще бъде в знак на просперитет и изобилие.

Това се отнася особено за онези представители на знака, които се занимават с ИТ и социални мрежи. Портфейлите им ще са най-дебели през юни, а периодът на изобилие ще започне малко по-рано, около 25 май.

Скорпион

Скорпионите вече са владетели на финансовия сектор. През юни те могат да получат по-голяма сума пари, а през декември ви очаква наистина голяма сума. Тогава ви очакват нови бизнес възможности, които ще знаете как да инвестирате много добре

Овен

Най-богатият период за Овните ще започне в края на май. Но вие ще почувствате това влияние още през април, когато вашите планети и други влияния просто ще се изравнят. През летните месеци ще ви уважават още повече, което ще се отрази и на джоба ви.

Водолей

Водолеите са късметлиите тази година, защото това наистина е тяхната година. Справяте се добре от януари и ще продължите да го правите през цялата година. Пътят е широко отворен за всички ваши проекти, така че не се страхувайте.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com