Свържете се с нас

Любопитно

Линда Петкова шокира с визия и думи за Кирил СНИМКИ

Съпругата на съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков шокира зрителите. В национален ефир тя се появи с къса рокля и заголила бедра. 

По притеснително обаче бе цялостното й излъчване – канадката Линда изглеждаше напълняла и с доста подпухнало лице.

Тя участва в сутрешния блок на bTV по повод книгата, която наскоро издаде, но водещата Диана Любенова я попита какво се случва със семейство Петкови по повод последните скандали около ПП.

Отговорът на бившата премиерша беше повече от изненадващ.

Ние сме отделни хора.

Аз подготвям тази книга от повече от година. Това е моята работа, моя живот.

Той си има неговия живот“ – каза Линда по адрес на Кирил Петков и с това спря да отговаря на въпроси за съпруга си и политическата му кариера.

Веднага след това канадката започна да рекламира кулинарната си книга: „Хората питаха и искаха да напиша книга.

Всичко започна, когато се преместихме от Канада в Белгия. Бяхме младо семейство с Кирил и само едно дете. Аз трябваше да готвя, но исках да е нещо различно и интересно, а тогава и нямахме алергии.

2007 година се преместихме в България и разбрах, че имам нетолерантност към глутена, както и трите ми дъщери.

В началото бе трудно“, призна Линда Петкова. blitz

---

България

Отново заедно: Спряхме да се караме със Саня, хвали се Ники Илиев

Край на караниците между Саня Борисова и Ники Илиев! Напрежението между актьорите е напълно в миналото.

След бурна любов, един брак и един развод днес двамата са близки приятели. Дори споделят общи творчески проекти. Освен актьорска кариера Илиев се справя чудесно и като режисьор, а съвсем наскоро бившата му половинка пое по същия път. Саня дори покани Ники да изиграе роля в дебютния й филм „Никога не е просто секс“.

„Беше малко странно в началото и имаше напрежение, защото започнах да давам акъл и да поемам режисурата за моите сцени. Тя ми каза: „Моля те, недей! Отнема ми много енергия да те убеждавам и теб, така че недей да ми се бъркаш точно сега.“ Странно е да пуснеш контрола, но я оставих да ме режисира“, споделя пред „България Днес“ Ники Илиев за първите моменти от снимачната площадка.

Новият филм е направен изключително бързо. От идеята до излизането му по кината на 10 май минава само година и половина. Ники Илиев до голяма степен помага на светлокосата красавица в първите й стъпки като режисьор. Не пести съвети, мнение, контакти и каквото е необходимо.

„Горд съм със Саня! Знам колко е сложно да се прави частен филм в България и тя се справи“, допълва актьорът.

Четири години са минали от официалния развод на Саня и Ники и цели шест – откакто двойката спря да дели общо жилище. Въпреки това нито тя се е похвалила публично с нова официална връзка, нито той. Периодично се появяват слухове за афери и на двамата, но никоя тяхна тръпка до момента не се е задълбочавала дотолкова, че да я обявят в публичното пространство.

Ники и Саня се запознават на снимачната площадка на някогашния сериал „Забранена любов“ и сключват брак през 2012 г. Доскоро никой от тях не говореше за причините за раздялата им. Това мълчание беше нарушено от Илиев, който призна, че поема отговорност за края на връзката им. Въпреки всичко една от най-обсъжданите светски двойки успява да запази добрия тон помежду си и да поддържат добро приятелство. Актьорът смята Саня за най-близкия си човек след родителите му. Макар да не са заедно, я чувства като своя спътница и се чуват почти всеки ден.

За предстоящите великденски празници Илиев не е планирал нищо специално. По-скоро ще се отдаде на работа, тъй като с колегата му и добър приятел Башар Рахал отново готвят общ проект.

„Ще се видим в неговата вила, за да обсъдим нещата. Вероятно ще се сборим с по едно яйце, но празничните дни ще минат по-скоро работно“, допълва актьорът.

Съвсем наскоро Илиев успя да сбъдне и една своя детска мечта, а именно да влезе в ролята на Робин Худ в нова постановка.

„Казват, че мъжете си оставаме момчета винаги. Не знам дали е така, но като малък филмът с Кевин Костнър за Робин Худ ми беше един от любимите, както и книгата на Роджър Грийн. Така че спокойно мога да кажа, че това си е една сбъдната детска мечта“, категоричен е Ники.

---

България

Невеста се отказа от сватбата и се раздели с младоженеца след като разбра, че гостите…

В Канада булка отказа да вдигне сватба и се раздели с младоженеца поради нежеланието на гостите да дадат по 1500 канадски долара (около 1025 евро), съобщава Unilad.

Момичето на име Сюзън казва, че тя и нейният любим решили да вдигнат луксозна сватба по съвет на местен екстрасенс. Двойката планираше да похарчи около 60 хиляди канадски долара (около 41 хиляди евро) за тържеството.

За да покрие разходите, Сюзън поискала от всеки от гостите по 1500 канадски долара за посещение на празника. Повечето от приятелите и роднините й обаче отговорили с отказ на молбата й.

Булката била бясна от тази реакция. В резултат на това влюбените не само отменили сватбата, но и решили да се разделят.

Сюзън обяви раздялата в социалните мрежи, но не се извини, че иска пари от близките си. Тя заяви, че някои роднини и приятели са й дали много по-големи суми пари. „Ако не сте могли да допринесете, не сте били поканени на нашата изключителна сватба. Това е празник, който се случва веднъж в живота“, написа тя.

---

България

Попфолк легендата Петра: Отказах 17 предложения за брак

На 19 г. открих любовта с композитора на Алла Пугачова

„През годините съм имала 17 предложения за брак. Хора от различни страни са се влюбвали в мен. Не знам с какво ги впечатлявам, явно съм родена със златна звезда на челото, както казва Азис. А аз си мисля, че съм добра и харизматична.“

Певицата има успешна кариера по целия свят Снимка: Таня КАЛИНОВА
Певицата има успешна кариера по целия свят Снимка: Таня КАЛИНОВА

Това казва в първата част на разговора в рубриката „Интересните“ попфолк легендата Петя Атанасова, по-известна като Петра. Днес тя е на 60 години, а животът й по нейните собствени думи е свързан с „чудо след чудо“.

„60 г. е новото 30, защото преоткривам много неща. Ето станах тик-токър, имам и галерия, в която представям букети от сапуни и мои „живи картини“. Дълго време живях в Русия, там завърших руска филология. Майка ми беше учителка в детска градина там, а баща ми директор на болница“, разказва Петра.

По време на олимпиадата в Москва през 1981 г. тя попада на концерт в центъра на столицата и понеже свири на китара, се промъква на сцената и почва да пее. Стотици скачат на крака и вдъхновени й пригласят. Случката стига до ушите на министъра на културата по това време на Русия и той изпраща автомобил да я вземат и да говори с нея.

„Вие ли бяхте тази, която провали забавата ни?“, пита той. Но се усмихнал и предлага на Петра да започне да пее в най-голямото вариете тип „Мулен руж“ в Русия.

„700 певци имаше там. Нашите нищо не знаеха, а аз и моята приятелка тайно излизахме от къщи вечер да пея. Една вечер бащите ни проследили и с учудване видели, че участваме във въпросното заведение. На откриването ме представиха като българска народна певица, а на майка ми ченето й падна от учудване, като разбра, че това съм аз. А като чу, че получавам 490 рубли заплата, а баща ми като лекар взимаше 450, съвсем се успокои“, смее се Петра. С първата си заплата тя си купува сиамска котка.

Точно по това време и сключва първия си брак с българин, който й прави дете. „За съжаление се разведохме, защото той ме замени за рускиня много бързо. Нашите живееха далеч от Санкт Петербург, а аз исках да преследвам мечтата си да запиша висше руска филология и тръгнах със свито сърце да направя това“, разказва изпълнителката.

В самолета й се случва второто чудо в живота – на място до нея сяда Людмила, дясната ръка на най-големия дизайнер в Русия – Зайцев. „Тя ми помогна много. Заведе ме в петзвездния си хотел, избрах си черна рокля с диаманти и ръкавици. Отгоре ми подари черна лисица и шапка. После каза: „Отиваме в ресторант „Астория“, ще те запозная с елита на Русия. И се случи“, споделя Петра. Тя се влюбва от пръв поглед в композитора на Алла Пугачова, който й подарява най-големите си хитове.

„И после се тръгна с него по участия по цял свят. Когато обаче ми предложи брак с пръстен с диамант, аз отказах. Мама не ми разреши. Но не съжалявам с днешна дата, взех всичко най-хубаво от това време и това място“, споделя Петра.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com