Свържете се с нас

България

Изкараха криен до сега запис: последните думи на Милен Цветков

Свидетели на катастрофата с Милен Цветков: Кристиан Николов не му оказа помощ

Друг обаче твърди, че младежът помагал, дори си събул обувката

Добре съм, това казал журналистът Милен Цветков на хората, втурнали се да му помогнат миг след катастрофата. После се опитал да излезе от колата. Хората го съпроводили до тротоара.

За последните минути от живота на журналиста разказа в Софийския градски съд охранител от столичния мол, пред който непосредствено стана трагедията. Подсъдим е 23-годишният Кристиан Николов.

Днес делото продължава с разпит на свидетели, били на мястото на катастрофата с Милен Цветков навръх Великден м.г. На заседанието показания даде семейство, което чакало също на червен светофар от отсрещната страна.

Трафикът бил спокоен, почти нямало коли, а пешеходците също са били по-малко. Докато чакали, чули силен шум и видели как първата кола – на Цветков, останала в средата на кръстовището.

Жената се обадила на телефон 112 , видели как шофьорът на аудито, предизвикал сблъсъка, излязъл от автомобила и почнал да търси нещо на задната седалка на колата.

Разпитан беше и таксиджията, който е стоял на кръстовището пред мол „Парадайз“ в средна лента. Той разказа, че от силния удар предните и задните стъкла на колата се били спукали.

Свидетелите отрекоха Кристиан Николов или някой друг от аудито, което е шофирал, да е оказал помощ на Цветков след сблъсъка.
Никой друг не е правил изкуствено дишане, освен медиците, казаха те. На предното заседание на съда, което беше във вторник, приятелката на младежа Симона Цанкова обясни, че го е видяла да прави изкуствено дишане и да подава вода.

След тези свидетели обаче се появи друг, който пък твърди, че Кристиан оказал помощ, дори бил бос.

Разпитите продължават.

---

България

Борис Дали с трети син, но от друга

Фолкпевецът Борис Дали е станал баща за трети път, но упорито крие щастливата новина от публичното пространство, пише hotnews.bg. 

Такива неща обаче, трудно могат дълго да останат в сянка, както става ясно. На 10 април той е гушнал трети син, но рожбата не е от дългогодишната му спътница в живота Лили Станчева, а от друга жена, която той не е показвал и за която не се знае нищо. Именно това е причината изпълнителят на „Пиян“ да не споделя благата вест, че е станал мъжки татко за трети път. Наследникът е кръстен с името Калоян.

Пред „Галерия“ изпълнителят нито потвърди новината, нито а я отрече. „Не искам да говоря за личния ми живот“, лаконично отвръща той пред изданието. Преди две години Борис Дали разкри пък, че е започнал да прави мебели и трактори.“Така съм устроен, че не мога да седя по цял ден, без нищо да работя“, каза той. „Изработвам всичко от дърво, без дърворезба. Сам си изработих кошерите за 8-те пчелни семейства, които отглеждам“, казва още музикантът преди време.

За сътресенията в личния живот на Борис се говори от години. Още през 2020-а медиите писаха, че той се е разделил със съпругата си, с която са заедно от 20 години и имат двама сина. По-малкият е на 11 години, а баткото тази година би трябвало да е абитуриент.

Въпреки опитите им да закрепят семейството си, Борис и Лили са се разделили окончателно преди повече от година. Причината била започналата паралелна връзка от страна на певеца. Именно тя е с настоящата му половинка, която го дари с трето момче в началото на април.

---

България

Виктория Капитонова лъснаха в социалните мрежи

Неочаквано разголване дойде от Виктория Капитонова!

Победителката в първия брой на риалити формата „Ергенът“ лъсна в социалните мрежи по зърна, а голотите ѝ приковаха погледите на нейните последователи. Рускинята публикува селфи от вкъщи, на което позира по ефирна прозрачна блузка без сутиен, а гърдите ѝ са основен фокус на фотоса.

В контраст с еротичната снимка, под нея Капитонова размишлява за душата на човек.

Какво желае тя? Наистина ли ѝ трябва тази поличка на Louis Vuitton за 900 евро? Или може би тя иска да отиде в старата къща в Родопите и да закуси баница сутринта под звук на пеещите птици?, пита своите онлайн събеседници Виктория.

По-рано Викито се похвали, че харчи по 200 лв. на излизане. По думите ѝ тя си угажда за всичко – храна, скъпа минерална вода, торти и т.н.

---

България

Ваня Джаферович отваря кръчма

Бившият футболист, риалити звезда и водещ на „Сървайвър” Ваня Джаферович смята да се влее в редиците на собствениците на заведения, пише „Уикенд”. В момента той се занимава с ремонта и обзавеждането на бар в центъра на София.

Там вече от няколко седмици се трудят майстори, а Ваня почти всеки ден е с тях, като не само ги наглежда, а и се включва активно в работата.

По информация на „Уикенд” основните ремонтни дейности вече почти са приключили.

Работата е стигнала етапа на обзавеждането и всеки ден пред вратите на бара се редят столове и масички, боядисани в модерни ярки цветове, на които бъдещите гости ще могат да се настаняват удобно.

Какъв тип ще е заведението – дали ще бъде закусвалня, кафене, сладкарница, малък ресторант, кръчма, бар или нещо друго, засега не е ясно. Джаферович вече намекна за начинанието си в социалните мрежи. „Очаквайте нещо ново”, написа той и публикува снимка от мястото, където ще работи занапред.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com