Свържете се с нас

Любопитно

3 зодии да се готвят за куп проблеми през юни

С настъпването на по-топлите месеци всеки от нас се готви за приятни емоции изживявания. Да, но не винаги това се случва безпроблемно.

Понякога каквото и да прави, то щастието и късметът не са на наша страна и това си е! но защо на някои хора им върви във всичко, а на други не? Е, според астролозите това е така заради зодията, под чиято звезда сме родени.

„Бъдете готови… по-скоро само три зодии да бъдат подготвени за куп проблеми през юни месец“, казват астролозите.

„Щастието няма да бъде на тяхна страна, а Съдбата им готви куп проблеми“, допълват те.

Ето кои са трите зодии, които сериозно ще си патят през юни месец:

Близнаци
Близнаците могат да научат доста неприятни новини за партньора си, които ще ги накарат да се замислят за раздяла. Това ще е началото на края на връзката ви, защото вече няма да искате да останете в нея.

Вероятно отношенията с половинката преди не са ви доставяли удоволствие, а сега още повече. Не се разстройвайте обаче, защото след всеки залез има изгрев.

Рак
Раците могат да имат сериозни парични проблеми. Астролозите предупреждават, че трябва да се пазите от сделки, инвестиции и нови бизнес начинания. Може да бъдете измамени, поради което ще загубите голяма сума.

Може да се наложи да се обявите финансова несъстоятелност. За да избегнете всичко това, проверете информацията сто пъти и не се поддавайте на убеждаване и манипулация.

Водолей
Водолеите също могат да станат жертва на измама, но от страна на любим човек. Съвсем не е задължително вашият партньор или роднина да ви измами. Може да е приятел.

Най-вероятно ще разберете, че той не е говорил добре за вас зад гърба ви, което е довело до редица неприятности. Отървете се от токсичните хора и не забравяйте, че можете да преодолеете всичко. jenata.blitz.bg

---

България

Ето го сина-близнак на Евгени Маестрото! Кристиан е наследил таланта му (СНИМКИ)

На 31 декември 2004 г. студентката Елла Наумова ражда близнаците Кристиан и Александър, а гордият татко Евгени Димитров-Маестрото е на седмото небе от щастие. Радостта на двамата родители обаче скоро е попарена, след като разбират, че малкият Александър е с тежки физически увреждания.

Когато е на годинка и половина го подлагат на сериозна операция, която детенцето не успява да издържи и умира на операционната маса.

Евгени и Елла така и не преживяват тази трагедия и скоро след това се разделят.

За щастие, братчето на Александър – Кристиан, е в отлично здраве. Днес той вече е 20-годишен изключително талантлив и интелигентен мъж. Живее и учи в Берлин и е гордостта на мама. С татко си Евгени почти не поддържа връзка, но затова пък изцяло е наследил таланта му и музикалният му усет. Крис свири на акустична китара и дори има няколко собствени композирани парчета, разкрива сайтът Intrigi.bg.

По професия Елла е рекламист, а от няколко години си има и собствено крафт магазинче за ръчно изработени гривни.

Освен Кристиан, Маестрото има още двама сина – от брака си с певицата Мишел и балерината Нели Желева. В момента Евгени е женен за водещата на новините по бТВ Виктория Готева.

---

България

Градушка като грах удари колите в няколко града в България

Пиксабей

Градушка с размерите на грахово зърно удари на няколко места в България.

Съобщава се за градушка в района на Сандански.

Ледените зрънца са покрили колите.

Буря връхлетя Сандански и Петрич, а между Плевен и Левски валежите достигнаха до 15-30 л/кв.м и се усилват. Синоптиците от Meteo Balkans наблюдават развитието на гръмотевична буря в тази област.

През следващите 48 часа синоптичната обстановка на Балканите ще се влошава. Причината е преминаващ през полуострова средиземноморски циклон. През деня днес над Западна, Централна и Североизточна България ще се развива мощна купест-дъдждовна облачност. На изолирани райони валежите ще са интензивни, придружени от гръмотевици, ще има условия и за градушки, а над районите с червен код – и от суперклетки.

Вятърът над западните райони ще се ориентира от северозапад и ще започне да нахлува студен въздух.

В останалата част от страната вятърът ще се задържи от юг-югозапад и ще е до умерен.

Границата между дъжд и сняг ще се снижи и през нощта срещу четвъртък ще е под 1300метра. Максималните температури ще бъдат в широки граници – от 15°-18°C в северозападните райони. Доста по-високи – до 27°-32°C, в Югоизточна България. Времето в София През нощта срещу сряда от запад облачността ще се увеличи и на много места около полунощ ще превали и прегърми. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще прониква по-студен въздух. Минималните температури ще са между 8-10°С, а максималните – около 18°С. През деня времето ще е предимно облачно с развитие на купрсто-дъждовна облачност.

Очакват се валежи и гръмотевици. Времето по планините На много места в Рило-Родопския масив и Централна България ще паднат значителни валежи от дъжд, като най-интензивни ще са явленията през нощта срещу четвъртък. Бъдете внимателни! Повишава се рискът от свлачища и локални наводнения в Рило-Родопския масив!

През деня в сряда ще е предимно облачно със значителни валежи от дъжд. Над 1300-1500 метра валежите ще са и от сняг. Ще духа умерен до силен югозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от северозапад и с него ще започне да нахлува студен въздух, тогава и валежите ще се усилят. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°C, на 2000 метра – около 2°C. Времето по Черноморието През целя ден ще е облачно и дъждовно. Очакваме и гръмотевична дейност в следобедните часове. Ще духа умерен до временно силен вятър от югозапад.

Очакват се и почти ураганни пориви на вятъра! След обяд ще започнат и валежи от дъжд. Максималните температури ще бъдат между 28°C и 30°C. Температурата на морската вода ще бъде около 12-13°C. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Времето на Балканите През третия дни на новата седмица средиземноморски циклон ще окаже влияние на времето на Балканския полуостров. Очакваните валежи на 17 и 18 април ще повишат значително нивата на подпочвените води, което ще засили риска и от активизиране на свлачища в Северна Гърция и района на Рило-Родопския масив. Очакваните количества валежи на места ще надминат 50 -80/кв.м. Валежи от сняг се очакват в Динарските планини и Сърбия.

---

България

Младо семейство си направи приказен дом от два стари ЖП вагона (СНИМКИ)

Тяхното запознанство се се случи във влака. Оттогава те решиха, че железопътната линия трябва да им напомня любовта, разбра ТРГ.

Ето защо двойката реши да си построи къща като използва железопътни вагони.

Задачата не беше проста. В началото трябваше да се купят вагоните, но това е доста скъпо удоволствие, а след това да ги транспортират. Оказало се, че това ще им струва повече от самите вагони. Не беше никак лесно и получаването на разрешително за това откачено строителство. Но какво ли не прави човек заради истинската любов.

Два вагона производство 1974 и 1975 години бяха купени от влюбените, почистени, боядисани и доставени на строителната площадка.

Младо семейство си направи приказен дом от два стари жп вагона (СНИМКИ)

Според проекта, който мъжът обмислял и рисувал в главата си от дълго време, къщата трябвало да прилича на буквата „Н“, двата вагона гледат един към друг от дългата страна и се съединяват в средата от преход, обединяващ вътрешното пространство.

Младо семейство си направи приказен дом от два стари жп вагона (СНИМКИ)

Според плана, една баня, спалня и кабинет трябвало да бъдат разположени в единия вагон, в другия да са кухнята и трапезария, а свързващата ги стая – просторен хол.

Младо семейство си направи приказен дом от два стари жп вагона (СНИМКИ)

Изграждането на къщата глътнало доста пари и младото семейство взело кредит със срок на изплащане 16 години.

Така обаче те получили възможност да реализират мечтата си и завършили строителството доста бързо.

Младо семейство си направи приказен дом от два стари жп вагона (СНИМКИ)

Всичко замислено, въпреки трудностите, те успели да реализират.

Младо семейство си направи приказен дом от два стари жп вагона (СНИМКИ)

Сега двойката е просто щастлива, че може да живее в дом-вагон, който да им напомня за запознанството и медения им месец, по време на който те пътешествали също с влак.

Младо семейство си направи приказен дом от два стари жп вагона (СНИМКИ)

Не е ли всъщност това истинската романтика във всекидневния живот.

 

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com