Свържете се с нас

България

13-годишна петричанка изчезна, полицаи я намериха с изгубена девственост в леглото на любовника ѝ

Баща вдигна на крак полицията в Петрич. Той се явил с молба детето му да бъде намерено. Пред органите на реда заявил, че 13-годишната му дъщеря не се е прибрала от обяд, пише struma.com.

Полицията започнала издирване на дъщеря му и се оказало, че тя в дома на 16-годишния си любим в Петрич. Емил, не е криминалнопроявен и не осъждан и от известно време поддържал любовна връзка с малолетната.

Установено е, че Емил е осъществил полов акт с момичето. Какво ще става с младите е неясно, но семействата им са предупредени да не се саморазправят. Полицията все пак е нащрек, да не се изпокарат фамилиите…

---

България

Невеста се отказа от сватбата и се раздели с младоженеца след като разбра, че гостите…

В Канада булка отказа да вдигне сватба и се раздели с младоженеца поради нежеланието на гостите да дадат по 1500 канадски долара (около 1025 евро), съобщава Unilad.

Момичето на име Сюзън казва, че тя и нейният любим решили да вдигнат луксозна сватба по съвет на местен екстрасенс. Двойката планираше да похарчи около 60 хиляди канадски долара (около 41 хиляди евро) за тържеството.

За да покрие разходите, Сюзън поискала от всеки от гостите по 1500 канадски долара за посещение на празника. Повечето от приятелите и роднините й обаче отговорили с отказ на молбата й.

Булката била бясна от тази реакция. В резултат на това влюбените не само отменили сватбата, но и решили да се разделят.

Сюзън обяви раздялата в социалните мрежи, но не се извини, че иска пари от близките си. Тя заяви, че някои роднини и приятели са й дали много по-големи суми пари. „Ако не сте могли да допринесете, не сте били поканени на нашата изключителна сватба. Това е празник, който се случва веднъж в живота“, написа тя.

---

България

Милко Калайджиев се обясни в любов на съпругата си, която е с 22 години по-малка от него

Милко Калайджиев се обясни в любов на съпругата си Маргарита по случай нейния рожден ден.

Попфолк певецът публикува тяхна обща снимка в своя фейсбук профил, на която са прегърнати и усмихнати. В поста си Калайджиев написа кратко пожелание за половинката си.

„Честит рожден ден на най-милата съпруга! Обичаме те!“

Маргарита е с 22 години по-млада от Милко и живеят заедно от дълги години. Заедно са родители на двама братя близнаци – Алекс и Антонио, припомня „България Днес“.

---

България

Емрах бесен за отпадането си от Dancing Stars, отказа участие в „Преди обед“

Емрах е приел твърде болезнено отпадането си от Dancing Stars във вторник вечерта, стана ясно в студиото на „Преди обед“.

Водещите изрично подчертаха, че са го очаквали заедно с партньорката му Веси, но синът на Тони Стораро не уважи поканата им. Веси обясни с две думи, че той приема твърде емоционално отпадането и затова двамата са решили само тя да гостува на Деси Стоянова и Петър Дочев. Зрителите обаче вече 20 часа празнуват махането на нафукания и твърде безцеремонен Емрах и се радват, че напред продължават Валери и Дорина.

„Явно Веси едва го е търпяла дето я задиря и сигурно й създава проблеми в личния живот. Но като се е хванала на хорото геройски си изпълни договора. Прекрасна жена, красива и танцува страхотно. За Емрах не може да се каже същото.

Въпреки че има доста строги родители, особено баща му, явно е доста комплексиран, без особени таланти и залага на пари и известност“, коментира зрителка. „Веси е прекрасна и очарователна млада дама! Жалко, много жалко, че нямаше късмет с партньора си!“, жали партньорката на Емрах друга.

Във вторник вечерта те двамата и останалите състезатели се бориха за вниманието на безкомпромисното жури и емоционалната публика. Осемте двойки създадоха зрелищен спектакъл – преминаха през огън и мрак, скачаха върху маси, падаха зад съдийската скамейка и се забавляваха както никога досега.

Поп звездата Дара и Джими се гмурнаха в океан от страст и единствени грабнаха максималните 40 точки с пищно аржентинско танго. Журито, което в миналия епизод ги срази с критика, описа танца им като „абонамент за финала“. Синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър също превърнаха паркета в огнена лава с незабравима самба, а силната им енергия зарази публиката.

Фантастичен куикстеп показаха две двойки. Ергенът Виктор и Михаела бяха в безупречен синхрон. Поп звездата Папи Ханс и Ани, която танцува със спукано ребро, също се справиха блестящо. Певецът режисирано падна зад съдийската скамейка, а по-късно на сцената на Dancing Stars за пръв път в тв ефира изпълни новата си песен „От страх да ме загубиш“.

Олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор се представиха с чувствено танго, в което главен герой беше дантелената превръзка върху очите на каратистката. Неврологът и тв водеща Неделя Щонова и Атанас вдигнаха пулса с ритмичен джайв, фолк певецът Емрах и Веси ни пренесоха на карнавала в Рио с огнена самба, а каскадьорът Валери Григоров и Дорина ни хвърлиха в джаза с прецизна хореография и впечатляващи акценти, припомня HotNews.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com