Някои представители на зодиакалния кръг са известни с невероятната си интуиция и способност да предсказват как ще се развият събитията. Всички зодии имат потенциал да развият тези качества, но героите от нашата селекция ги притежават от раждането си. Списъкът на пророческите знаци за WDay.ru е съставен от таролога Саона .

Риба

Рибите се смятат за най-интуитивния знак от Зодиака. Неговите представители имат способността да усещат емоциите и настроенията на хората около тях, както и да улавят енергийни вибрации и дори звукови полета.

Рибите са известни със способността си да предвиждат събития, които не винаги са очевидни за другите хора. Обикновено са много чувствителни към енергията на околната среда и лесно улавят нюанси, които могат да убегнат на другите.

Рак

Раците имат и силна интуиция, така че съветите на представителите на тази зодия никога не трябва да се пренебрегват, дори и рационално да не изглеждат напълно оправдани. Раците често разчитат на своето „шесто чувство“ и то рядко ги подвежда .

Те са в състояние да предвидят развитието на събитията дори в най-двусмислената ситуация. Раците също са невероятни емпатии. Те са известни със способността си да усещат емоциите на другите хора и желанието си да им помогнат в трудни моменти.

скорпион

Скорпионите са интуитивни, което се проявява в способността им да усещат енергийни вибрации и интуитивно да разбират мотивите и намеренията на другите хора.

Те могат бързо да преценят ситуацията и да вземат правилното решение. Освен това е невъзможно да се скрие част от истината от тях, още по-малко да се внуши откровена лъжа .

Водолей

Водолеите също имат удивителна способност да пресмятат развитието на събитията няколко хода напред, но не разчитат на интуицията, а на високата си интелигентност и способността да мислят нестандартно.

Обикновено са много чувствителни към най-малките промени в околната среда и могат лесно да улавят нюанси, които са невидими за другите.

Близнаци

Близнаците имат остър ум и способност бързо да анализират големи количества информация, така че могат да ви помогнат да видите проблема от другата страна и да намерите ефективно решение.

Те също така са известни със своите комуникативни умения, така че могат да намерят подход към всеки човек. Освен това Близнаците могат да ви научат да поддържате хармония и да не се изнервяте твърде много в стресови ситуации.