Свържете се с нас

България

Предложение на Красимир Каракачанов: Край на помощите за ромите, които отказват да започнат работа!

Край на помощите за ромите, които отказват да започнат работа, спират децата си от училище и демонстрират охолен начин на живот, несъответстващ на статута „социално слаб“. Това предвижда концепция за промени в политиката за интеграция на ромския етнос, предложена от вицепремиера Красимир Каракачанов. Тя предлага и въвеждането на безплатни мерки за ограничаване броя на нежеланите бременности сред представителките на малцинството.

ДПС обявиха идеите на Каракачанов за „противоконституционни” и заподозряха, че той е изготвил концепцията с цел повишаване на политическия рейтинг преди предстоящите избори. „Ако г-н Каракачанов се беше запознал обстойно с Конституцията на Република България, щеше да разбере, че това е противоконституционно”, заяви депутатът Джейхан Ибрямов.

„Едно нещо не ми харесва само – че се подчертава, че концепцията е срещу циганския етнос, което не е редно”, коментира от своя страна Валери Симеонов от НФСБ.

„Някакви правила трябва да се създадат. Знаете, че всичко, което отива за фалшивите социални осигуровки, е на гърба на работещите”, заяви Вежди Рашидов от ГЕРБ.

---

България

Куката си татуира името на гимнастичката Цвети Стоянова

Лошото момче на българското кино Мариан Вълев няма почти нищо общо с образите, които играе на екран. Там е груб, безпардонен. Такъв го гледаме като шефа на търновската полиция Явор Тороманов в хитовия сериал „Есента на дявола“. Макар по специалност да е куклен артист, няма спор, че драматичните роли издават великански талант, пише Галерия.

Куката признава, че е доста влюбчив, а на колекцията му от красавици може да завиди и Лео Ди Каприо. Тази година Мариан чукна 55, но момчешкият му чар още привлича дамите като магнит. Жените в живота му не са една и две. Сред най-известните му гаджета са актрисите Елена Петрова, Снежана Макавеева, певицата Белослава, красавицата от столичния хайлайф Александра Тюркмен. Но под венчилото минава само със съгражданката си от Варна – София Николова. От любовта им се ражда единственият му наследник – сина Мариан Вълев – младши. Когато Вълев и София се запознават, тя е обикновена продавачка, а той – звезда от „Граница“.

От няколко години Куката обаче се е кротнал и е в обятията на бившата гимнастичка Цвети Стоянова. 

Тя е с 26 години по-млада от него. Мариан въздишал по красивата спортистка цели 4 години, преди да я спечели. Цвети била впечатлена от магнетизма и интелекта му, от чувствителната му душа и галантните обноски. Прочутият артист е лудо влюбен, глези половинката си с подаръци, прави й сандвичи. Когато имат време, пътуват из красивите кътчета на родината или в чужбина.

Двамата били доста различни, но идеално се допълвали. Мариан, който е фен на татусите, дори увековечил името на любимата си върху тялото си. Миналата година той даде на Цвети една от главните роли във филма „Чалга“. В една от сцените Стоянова скача от покрива на десетия етаж. Болезнен момент, защото има връзка с реалния живот. През 2016 г. заради тежка депресия тя се хвърля от шестия етаж на панелката, в която живее. Но явно Бог пази красивото момиче, опитът за самоубийство е неуспешен.

Перипетиите в личния й живот вдъхновили Куката да напише сценария на филма „Лошо момиче“. Вълев издирил телефона на Цвети, предлага й главна роля. Тя отказва, но продължава да си говорят, и постепенно се сближават.

---

България

Кобрата иска още две деца от Розали, възможно най-скоро

Боксьорът Кубрат Пулев става на 43 години на 4 май, точно в деня преди Великден. Подобаващо той ще го посрещне като баща на две деца -момче и момиче. Заедно с брат си Тервел двамата ще покажат какви родители са. Спортистът и майката на децата му Розали Петрова, която е брокерка на недвижими имоти, ще превърнат празничните дни още по-щастливи за фамилия Пулеви.

Кубрат и Розали имат дъщеря на име Христина (кръстена е на майка му), родена през 2022 г., както и син Спартак, появил се на бял свят на 2 февруари 2023 г. Приятели на двойката издават, че знаменитият боксьор искал поне още две деца и се надява това да се случи скоро.

Животът на спортиста е белязан от много изпитания. Син е на известния боксьор в тежка категория и шампион от 50-те и 60-те години на миналия век Венко Пулев, който почина преди няколко години. Именно бащата е човекът, който изиграва основна роля за бъдещето на Кубрат. Баща му прави доста добра кариера на ринга, но затова пък в живота не му върви много, най-вече в любовта. Често сменя партньорките. Една, втора, трета… От първата си съпруга Венко има дъщеря. Втората му ражда общо четири деца — две дъщери и двама сина. Така от двата си брака той има петима наследници. Запален  историк е и много обича България. Съветва синовете си никога да не изоставят родината си, да я обичат и да бъдат патриоти. Затова им дава и имена на двама ханове – Кубрат и Тервел.

Майка им Христина умира много млада – двамата братя са още в прогимназията.

Останали без майчина опора, те много се бранят и поддържат. Баща им ги записва и в боксовата школа, където нямат време за. наркотици или други младежки „екстри“. Те дават всичките си сили, за да научат, тайните на бокса. И затова се хвърлят в боя, без да се страхуват. Тогава лепват на Кубрат прякора Кобрата.

Всъщност първата зала на бъдещите шампиони се намира в столичния квартал „Младост 2“ – в мазето на блока им. Оборудвана от баща им с подръчни материали, но и до днес си остава незабравима за Малката и Голямата Кобра.

Може би най-тъжната година за Кубрат е 2007-а, когато внезапно умира баща му. По това време той е на силния турнир „Златен пояс“ в Румъния и точно в деня преди финалния двубой, където е фаворит, той  трябва да се върне спешно в България, защото татко му е много зле. Връща се, но го заварва мъртъв. Не успява да го види жив и да чуе последните му думи.

През годините за медиите и феновете на Кубрат най-интересна бе историята на любовта му с фолкдивата Андреа. Двамата бяха двойка десет години. Оказа се, че през всичките тези години за прехраната им се е грижела майката на певицата -Михаела. Причината за това е тривиална. Фолкаджийката не може да готви нищо друго освен яйца. Кобрата надали е стоял гладен, защото има две заведения с брат си— единият ресторант е арабски в съдружие със Самер Отхман, а другият е за здравословна кухня. С Тервел са навлезли и в друг бизнес – строителството, където движещ мотор е Тервел. Първите сгради са тяхна собственост и се намират в столичния квартал „Малинова долина. И типично за Пулеви носят имена от българската история — Плиска“ и „Преслав“, пише „Галерия“.

---

България

Жената, която разведе Борис Дали го дари с трети син

В пълна тайна: Жената, която разведе Борис Дали го дари с трети син

Фолк певецът Борис Дали е станал баща за трети път, като упорито крие щастливата новина от публичното пространство.

На 10 април той е гушнал трети син, но рожбата не е от дългогодишната му спътница в живота Лили Станчева, а от друга жена, която той не е показвал и за която не се знае нищо. Именно това е причината изпълнителят на „Пиян“ да не споделя благата вест, че е станал мъжки татко за трети път. Наследникът е кръстен с името Калоян.

Пред репортер на „Галерия“ певецът  нито потвърди новината, нито а я отрече.

„Не искам да говоря за личния ми живот“, лаконично отвърна той, а единственото, което сподели за себе си, че е ангажиран с много работа и концертните си изяви. Преди две години той разкри, че е започнал да прави мебели и трактори.

„Така съм устроен, че не мога да седя по цял ден, без нищо да работя“, каза той.

„Изработвам всичко от дърво, без дърворезба. Сам си изработих кошерите за 8-те пчелни семейства, които отглеждам , казва още музикантът преди време.

За сътресенията в личния живот на Борис се говори от години. Още през 2020-а медиите писаха, че той се е разделил със съпругата си, с която са заедно от 20 години и имат двама сина. По-малкият е на 11 години, а баткото тази година би трябвало да е абитуриент. Въпреки опитите им да закрепят семейството си, Борис и Лили

са се разделили окончателно преди повече от година. Причината била започналата паралелна връзка от страна на певеца. Именно тя е с настоящата му половинка, която го дари с трето момче в началото на април.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com