Свържете се с нас

Любопитно

Линда Петкова шокира с визия и думи за Кирил СНИМКИ

Съпругата на съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков шокира зрителите. В национален ефир тя се появи с къса рокля и заголила бедра. 

По притеснително обаче бе цялостното й излъчване – канадката Линда изглеждаше напълняла и с доста подпухнало лице.

Тя участва в сутрешния блок на bTV по повод книгата, която наскоро издаде, но водещата Диана Любенова я попита какво се случва със семейство Петкови по повод последните скандали около ПП.

Отговорът на бившата премиерша беше повече от изненадващ.

Ние сме отделни хора.

Аз подготвям тази книга от повече от година. Това е моята работа, моя живот.

Той си има неговия живот“ – каза Линда по адрес на Кирил Петков и с това спря да отговаря на въпроси за съпруга си и политическата му кариера.

Веднага след това канадката започна да рекламира кулинарната си книга: „Хората питаха и искаха да напиша книга.

Всичко започна, когато се преместихме от Канада в Белгия. Бяхме младо семейство с Кирил и само едно дете. Аз трябваше да готвя, но исках да е нещо различно и интересно, а тогава и нямахме алергии.

2007 година се преместихме в България и разбрах, че имам нетолерантност към глутена, както и трите ми дъщери.

В началото бе трудно“, призна Линда Петкова. blitz

---

България

Пребили жестоко една от участничките в Ергена

Красавицата Виктория, която участва в Ергена, разказа за тежък инцидент.

Тя била жестоко пребита в Деня на влюбените от приятеля си.

„Последният ми приятел беше пиян,говорих му навъпреки, той се нервира, избягах от него, отидох в банята, той влезе и се започна цялото нещо. Нямам спомен от тогава, защото бях със сътресение на мозъка, синьо око и охлузвания“, сподели Валерия пред Алек.

„Не е побой, защото, ако беше решил да ме бие, можеше и да не изляза от банята“- Валерия разкри пред Алек какво е преживяла.

След този инцидент най-младата участничка попада в болница. Въпреки обаче сериозния инцидент и пуснатата жалба в полицията,по-късно тя я оттегля.

„Такива неща никога не трябва да ги пускаш да отминават“, каза Алек и обърна внимание на Валерия, че е допуснала грешка, като е оттеглила жалбата си.

 

---

България

Слави Трифонов и екипът му се завръщат в bTV с ново ТВ предаване

Екипът на Слави Трифонов се завръща в Би Ти Ви. Ще прави риалити „Бягство към победата“, което ще бъде излъчвано тази година.

Състезателното риалити се завръща в ефира на телевизията, за да предизвика участници и зрители да се впуснат заедно в динамична надпревара, чрез която да научат повече за България, преминавайки през нейната територия, история и култура и справяйки се с различни предизвикателства.

С „Бягство към победата 2: Съкровището“ bTV ще предложи тази година на зрителите още един развлекателен формат, с който медията затвърждава позицията си на доказана марка за създаване на едни от най-добрите световни и оригинални риалити предавания в българския телевизионен ефир.

„Бягство към победата 2 : Съкровището“ има състезателен характер. В него няколко двойки играчи, обединени от различни роднински, приятелски или други връзки, предприемат пътуване и преминават през разнообразни вълнуващи изпитания, за да стигнат до голямата награда, наричана „Съкровището“, предава Шоу Блиц.

Пътят на двойките се движи през различни локации в страната, които включват природни, исторически и културни забележителности. Всички указания и задачи, които получават участниците, са свързани с България – исторически личности и обекти, обичаи, реалност, бит и нрави. Част от указанията са под формата на изображения, логически и технически задачи или загадки.

Двойките тръгват заедно от едно място и през решаване на различните задачи разкриват нова информация, която ги превежда през пътуването и ще ги отведе до финала. Реализацията на формата е поверена на „ЕМД Ентертеймънт“ и Евгени Димитров – Маестрото, с чието име се свързват редица успешни телевизионни предавания като „Гласът на България“, „Music Idol“, „Dancing Stars“, “Lord Of the Chefs”, „България търси талант“ и други.

„Бягство към победата 2: Съкровището“ е изпитание за бързина, издръжливост, ориентация, съобразителност, способност за работа в екип и обща култура. Дълги преходи без почивка, хубави и лоши метеорологични условия, както и тежестта на собствения багаж са само част от трудностите, с които трябва да се справят участниците.

---

България

Гонзо изрита ергенката „Цър-пър“ от БФС (Снимки)

Една от най-нашумелите участнички в третия сезон на риалитито „Ергенът“ Виктория Асенова е уволнена! Футболната мениджърка вече не работи в маркетинг отдела на Българския футболен съюз, научи „България Днес“ от свои източници в централата.

Още при представянето си в телевизионния формат Виктория акцентираше най-вече върху това, че обожава работата си, гледа мачове и нонстоп ходи на футболни срещи. В миналото мацката е тренирала художествена гимнастика, а след края на спортната си кариера се е занимавала и с модерен балет. Харесва й да работи с мъже, защото по думите й те не са интриганти като жените. От известно време обаче Виктория не е част от федерацията.

Виктория вече не работи във футболния съюз

За последно през миналото лято Асенова се появи като представител на БФС на ученическия футболен турнир „Шампионите на София“ – 2023. Този месец пък ергенката самосиндикално цъфна и на церемонията по награждаването на „Футболист на годината“ в столичен хотел, където се засече с новия шеф на футбола Георги Иванов-Гонзо. Виктория дори позира с един от трофеите, но не стана ясно по каква линия е там.

Асенова се появи на „Футболист на годината“

„България Днес“ се свърза с пиарите на „Ергенът“, но от там нито потвърдиха, нито отрекоха информацията: „Ние няма как да коментираме теми от личния живот на участничките. Отговаряме само на въпроси, свързани с предаването“ казаха от шоуто. Самите ергенки нямат право да дават изявления, докато тече предаването. БФС все още няма назначен нов пресаташе, който да изкаже официално становище за своята ексслужителка.

В същото време Виктория продължава да бъде главно действащо лице в излъчваното по bTV риалити.

„Следващия път, в който ми кажеш „Цър-пър“, гледай да не паднеш от масата!“, застрашително се закани тя във вчерашния епизод на „Ергенът“ по повод новия прякор, който й лепнаха останалите.

Ергенката се бори за сърцето на Алек

Около Виктория винаги има скандали в предаването. Именно тя разкри в ефир, че друга от кандидатките за сърцето на ергена Алек – Габриела, има тайна връзка в реалния живот. Това се оказа футболистът на „Лудогорец“ Оливие Вердон. Впоследствие самата Габи първо призна за взаимоотношения с него, но после сама се опроверга.

Софиянката Виктория също е добре известна сред футболните играчи у нас. 30-годишната мома се фука с фланелка на националния отбор с името на нападателя Георги Русев на гърба. Отделно от това друг национал – защитникът Иван Турицов, лично й подарява за рождения ден своя тениска на ЦСКА с разписан автограф. Виктория изобщо не крие, че е луда фенка на „червените“, и често посещава техни мачове. Асенова обаче упорито прикрива дали е имала любовна афера с някой от популярните футболисти до този момент. Самата тя връчи на ергена Алек тениска на националния футболен отбор с неговото име и рождена дата.

В страстна целувка с Алек

Съвсем наскоро новият президент на БФС Георги Иванов-Гонзо обяви, че ще прави сериозна чистка в администрацията на футболния съюз. Той вече освободи двамата вицепрезиденти Йордан Лечков и Емил Костадинов. Не е ясно дали голмайстор №1 във вечното дерби „Левски“ – ЦСКА има пръст в уволнението на нашумялата ергенка Виктория.

„Ще направим проверка на всички служители, които са с трудови договори, за да видим кой от тях се е справил през годините. Така ще започнем да изграждаме новата система, която сме предвидили. Някои ще загубят работата си, но трябва да сме внимателни и да не бързаме с назначаването на хора. Първенството е още в разгара си и през юни започваме основното структуриране на футболния съюз. Трябват ни предимно млади хора с нови идеи, които са гладни за успехи. Така само ще постигнем плановете си“, обяви Гонзо.

Георги Иванов-Гонзо развъртя метлата

В момента Виктория продава тениски и кърпи със своя лик в личния си инстаграм профил. Тя приема поръчки, които изпраща в рамките на 1 работен ден. Добавя и своя картичка с автограф и лично послание. „Тениските са за подкрепа на кауза“, пише ергенката, но не уточнява каква конкретно. Казва, че благотворителността ще е за деца и за животни, ако събере достатъчно средства.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com