Свържете се с нас

Любопитно

Къщите, които подлудиха целият свят – евтини са, строят се за 1 ден, можете да ги местите и имат 50 години гаранция!

В днешно време все повече семейства искат да живеят в къща, някъде в покрайнините на града или пък направо в селата, но за съжаление изграждането на фамилна къща е процес, който изисква доста време и средства.

Сега обаче има решение на този проблем и той идва от холандската компания Factory Fiction.

Към този момент, те предлагат едно много икономично и практично решение – преносими къщи, които се строят само за 1 ден и са направени основно от пресиран картон. Къщите, наречени wikkelhouse, могат да бъдат с различна големина и струват едва 25000 евро или 50000 български лева.

Иновативните къщи са с гаранция от 50 години, но производителите споделят, че могат да издържат и повече от 100 години. Тайната се крие в специалното слепващо лепило, а по желание на собственика, къщите могат да бъдат и дървени.

Интересното тук е, че можете да пренасяте Вашият дом където поискате, а трябва да признаем, че външният вид и функционалността им е впечатляваща и модерна.

Вижте сами:

Холандски къщи

Къща от картон

Евтини къщи

Иновативни къщи

Холандски къщи от картон

 

---

България

Алисия с ГНУСНО богат мъж! Окичи я с бижута за 470 000 лева! (А в косата – ГРЪМНАЛ бойлер)

Фолк певицата Алисия се окичи като Тита с пирон на луксозната марка „Cartier“ за $14,200, видя Интриги.бг. Обърнато в лева гривната струва малко над 26 бона – повече дори, отколкото Тита е платила за своето колие от същата линия.

Това обаче далеч не е единственото и най-скъпо бижу, с което се похвали изпълнителката на „Яка е жена ти“. В момента тя е в Дубай, откъдето пусна стори, облечена в анцуг и рипсен потник, но пък накичена с бижута за общо $255 200, или точно 468 593 лева – всичките на „Cartier“.

Ето и разбивката. Втората гривна на ръката на певицата е от серията „Love“ на популярната марка и струва 47 400 долара, показа бърза проверка в официалния сайт на бижутерийния гигант.

На врата й пък блести колие от диамантената им серия на цена от 194 000 долара.

Като ударим чертата, излиза, че Алисия разхожда анцуга си из Дубай с бижута за близо половин милион лева!

Ясно е, че изпълнителката няма как да си позволи подобен харч, независимо колко касови хитове прави. (А тя в последните години дори няма такива.)

Единственият вариант е луксозните украшения да са подарък от някой доброжелател. Според последните светски клюки 41-годишната фурия от Вакарел е любовница на турски бизнесмен, който по всичко личи, че е и гнусно богат.

Лошо няма, да е жива и здрава! Само едно не ни стана ясно от цялата работа – кой пишман коафьор й е измислил тази безумна прическа?!?

---

България

Цветелина Грахич отмъсти на Слави Трифонов

Булфото

Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война

Бившата певица на Слави Трифонов – Цветелина Грахич, скочи побесняла срещу него, при това публично. Босненката реагира под вчерашен пост на Дългия в мрежата, без да й пука кой какво ще каже. Слави укори Иран за нападението срещу Израел и написа, че с радикалния ислям не можеш да се бориш, нито да го проумееш.

За него той е извън всякакви човешки ценности и разбирания и е чудовище, с което светът трябва да воюва с всички възможни методи.

Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война.

Грахич го посъветва да си трае и да си пее тъпите песнички, да се прави на големия патриот, но всъщност според нея той е расист. Стигна се дотам, че да му каже – ай сиктир и да благодари на Бог, че се е отървала от тази помия, предаде Crimesbg.com.

Сигурни сме, че шоуменът вече е запознат с думите й, както и хората от екипа му, срещу които Грахич също възропта, с изключение на няколко души. Може би един от тях е Годжи, с когото бяха близки приятели.

Накрая тя дори обвини Слави, че не той пише постовете си, а сценаристите му, защото него и за това не го бива.

---

България

Рени показа сочни телеса и паласки на морето! (за сефте не ги крие – СНИМКИ)

В края на май тя ще чукне 55 лазарника и нищо чудно да й е дошъл акълът.

Знаем, че певицата Рени правеше и говореше доста глупости през по-младите си години – от това, че нямаше адекватна представа що е то награда „Нобел“, до това, че като че ли я беше срам да се показва натурална.

Певицата от зората на чалгата не спираше да си обработва фотосите с фотошоп, което всъщност правят почти всички жени в наши дни, но… но днес явно е поумняла. Защо ли?! Ами, защото Ренито за сефте се пусна естествена, в пълния си блясък, барабар с всичките си пищни и сочни форми.

Както знаем, тя е на почивка в Египет, където призна, че не е стъпвала от няколко десетилетия. Компания й прави малкият й син, защото големият се настрои срещу нея още отдавна и двамата не поддържат отношения. Това е голяма болка за певицата, която многократно публично е признавала, че се надява един ден синът й да се осъзнае и да я потърси…

Днес обаче тя се опитва да живее пълноценно живота си и както виждаме, да избие от главата си всичките си минали комплекси. Рени е пред очите ни в цялата си пухкава прелест, с паласките, с едрите бедра и ръце, с всичко…

И, ако щете вярвайте, но тя получи не само поздравления, но и доста апетитни предложения от мъже, които не крият, че си падат точно по форми като нейните.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com