Свържете се с нас

България

Като порцеланова кукла е! Златка Райкова за първи път показа малкия си син на първия му рожден ден (СНИМКИ)

Една от най-известните плеймейтки у нас, Златка Райкова, сякаш се скри от социалните мрежи, след като роди втория си наследник.

Припомняме, че Райкова стана майка за втори път точно преди една година, а баща на детенцето е настоящият й мъж, бившият тенисист Карен Хачатрян.

Двамата обаче упорито криеха наследника си от социалните мрежи.

Това караше последователите им да търсят какви ли не причини за потайността им. Ето, че на 3 май, когато Карен-младши навърши своята първа годинка, родителите му се отпуснаха и показаха мъника за пърив път, видя HotNews.Златка Райкова син Карен

Карен младши

„Честит 1 ви Рожден Ден на моята любов Каренчо. Бъди ми здрав, безгрижен и добричък. Мама и тати винаги ще са до теб. Обичам те, маминко мой!“, написа емоционално Злати по повод празника у дома. „Боже, съвършен е! Да ви е жив и здрав“, възкликнаха много от почитателите на плеймейтката. „Като порцеланова кукла е“, не спираха с комплиментите си.

Златка и Карен син

Карен младши рожден ден

И няма как човек да не се възхити на спретнатия с модерна прическа сладурко, чиито огромни очи нетърпеливо се взират в разкошната торта.

От снимките не става ясно дали е имало голямо парти за рожденика, но приказната торта е налице. Твърде вероятно е празника да е бил в тесен семеен кръг, имайки превид, че доскоро родителите не показваха личицето на детето в социалните мрежи.

Припомняме ви, че когато първородният син на Златка от Благой Георгиев навърши годинка, двамата направиха голямо тържество с 30-ина гости. Тогава в същия ден те кръстиха Благойчо.

---

България

Евтим Милошев крие връзка с дъщерята на Гинка Станчева

Когато служебният премиер Димитър Главчев обяви при президента, че Евтим Милошев ще е новият министър на туризма, сценаристите на Слави се изкикотиха като ученички. Ясно е защо! Бяха колеги дълги години. Милошев е сред създателите на култовото предаване Ку-ку, работил е още в Каналето, Хъшове, за малко в Шоуто на Слави.

Дългият и служебният министър откровено не се обичат. Слави дори пусна ехиден коментар по негов адрес: „Лицето Евтим Милошев разбира от туризъм, защото сигурно е турист“. Милошев отрича да има проблеми: „Никога не сме се карали!“.

Днес той е сред най-успешните тв продуценти, като под шапката на компанията му се появиха някои от най-гледаните сериали у нас като Откраднат живот, Дяволското гърло и излъчваният в момента Есента на демона. Продуцира и смешното шоу Комиците, пише Галерия.

Евтим е студент на 22 години, когато Мадлен Алгафари го хваща за ръчичка и го води в легендарното шоу Ку-ку, което чупи рейтинги по БНТ. Тогава израсналата във Враца красива психоложка е още само гадже с редактора на шоуто Нидал Алгафари.

Мадлен забелязала таланта на младия геодезист в аматьорско изпълнение в студентски куклен театър в Алма Матер. Милошев е първият луд репортер в историята на бг телевизията. Инженерът по образование бързо се издига в артистичните среди и не работи по професията нито ден.

Самобитното му чувство за хумор разсмива дамите до сълзи, а джентълменското му отношение подкосява коленете им. Милошев може да се похвали със завидна любовна биография, като общото между всичките му жени е, че до една са красавици. С Рачков също са баджанаци. Милошев от години живее на семейни начала с Христина Апостолова – бивша на комика и майка на сина му Димитър Рачков – младши.

Евтим и Христина имат и общо дете – Петър. Продуцентът кръстил наследника на баща си и малкият носи и трите му имена – Петър Евтимов Милошев.

Евтим е делил обща жена и с боса Таки. Продуцентът имаше дълга връзка с бившия топмодел Боряна Шехтова, която е жената до Таки и майка на децата му. Боряна го напуска навремето именно заради криминалния герой.

Малцина знаят, че продуцентът е имал връзка и с дъщерята на актрисата Гинка Станчева – Ермелина, която от години живее в Италия.

Евтим пази топли спомени и от аферата си с журналистката от БНТ Евгения Атанасова, позната от предаванията Панорама, Екип 4. Петя Григорова е сред завоеванията му, която блестеше като синоптичка по Нова телевизия. Тя го направи баджанак с покойния вече бизнесмен Христо Сираков.

С актуалната си половинка Христина се запознават в Доминикана, докато снимат един от сезоните на Сървайвър. Милошев е продуцент, а тя част от сценарния екип. Любовта им пламва бързо, като тогава Апостолова е все още с Рачков. Няма драма обаче при раздялата, всички запазват добри отношения. Рачков – младши и Петър растат заедно, както подобава за братя.

---

България

Ивет Лалова на 40 години: Бебето е най-голямата ми победа!

Искам още деца, казва шампионката

Бебето е най-голямото щастие в живота ми, то е и най-голямата ми победа, но искам и още деца!

Това си пожела голямата ни шампионка по лека атлетика Ивет Лалова, която днес става на 40 години. Тя сподели, че няма да направи голям купон, а ще изкара личния си празник само със съпруга си Симоне Колио и тяхното малко бебче Тиаго. И не защото 40-те години не се честват от суеверие, а защото Ивет изцяло се е посветила на майчинството и графикът на нейния малък голям мъж е най-важен в семейството. Лалова е щастлива и от факта, че съпругът й Симоне е постоянно до нея и често храни сина си, докато тя си почива или се готви да го къпе и преоблича.

Щастливият Тиаго в прегръдките на мама

Преди пет дни лекоатлетката направи затрогващо видео по повод Деня на майката, който се отбелязва по света. Тя поздрави всички жени, които са дали живот, и описа радостите и трудните моменти, свързани с това.

Бебето Тиаго се роди в Рим преди по-малко от месец. Това предизвика фурор в семейството и на двамата съпрузи – Ивет и Симоне.

„Благодарим ти, че ни избра за свои родители. Много те обичаме и сърцата ни са толкова пълни!“, написа славната ни лекоатлетка и публикува ръчичката на мъничето. Поздравления за Ивет заваляха от цял свят.

Ивет и Симоне се радват на любовта си

Да видят бебето съвсем скоро, след като навърши 40 дни, ще дойдат в Италия майката на спринтьорката ни – Лили, както и сестра й Ани с мъжа си – актьора Август Попов. Симпатичната кинезитерапевтка Лили е готова и да гледа малкия, ако се наложи на майката. Засега обаче Ивет и Симоне нямат желание да се разделят и за час от сина си. Любимата свекърва на Ивет – Дита, която е по-възрастната от майка й, също вече е приготвила подарък за внука си, който се пази в тайна.

За съжаление на Ивет и сестра й, на щастливата новина не може да се порадва техният баща – Мирослав, който си отиде от този свят преди две години.

„Много се надявам да имам още деца. Много искам. Добрата връзка трябва да ти помага и да те прави по-добър човек“, казва щастливата Ивет. Тя и Симоне имат домашен любимец – красиво куче, което вече се запозна с бебето, като го подуши радостно.

Лалова с майка си и свекърва си

Лекоатлетката и Симоне живеят от години в къща в Риети. С появата на Тиаго те се преместиха в по-просторно жилище. Двамата се венчаха през 2013 г. в града, в който живеят – Риети. Церемонията беше в църквата „Сан Доменико“, а Ивет блестеше с красивата си рокля и широката си усмивка. Ивет и Симоне са по цял ден заедно – не само вкъщи, но и по време на тренировки. Симоне е един от най-добрите физиотерапевти и основна причина за спортното дълголетие на Лалова.

---

България

Трагедията на „Тракия“ е огромна, стана ясно…

21-годишен младеж от Чирпан е загинал при катастрофата на 74-ия км на магистрала „Тракия“ тази сутрин, съобщиха от МВР.

Инцидентът стана в платното в посока Бургас около 09:30 часа.

Младият мъж е пътувал сам в колата си „Фолксваген“.

По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало.

Наложило се е аварийно-спасителния екип на пожарната да използва режещи инструменти, за да извади тялото на мъжа от силно деформирания автомобил.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com