Свържете се с нас

България

Йосиф Сърчаджиев закъса със здравето – тръгна с патерици

Големият български актьор Йосиф Сърчаджиев съвсем е грохнал след смъртта на жена си Райна, която почина преди 2 месеца, пише Галерия.

Той понесъл загубата й много тежко и го е закъсал със здравето. Напоследък той се движи с патерица и видимо не е в кондиция.

На 2 май той става на 79 години, но преди 20 – през 2004-та, Йоско както го наричат, едва оживя след тежък инсулт. Трябваха му няколко години, за да се възстанови. Народният артист трудно се справя с домакинството. За рождения му ден най-много да дойдат дъщеря му Ана и нейният полубрат Пролетсин.

Съпругата му беше единствената му опора и тя полагаше огромни усилия след инсулта му. Бракът му с Райна оцелява и след близо 8-годишната му извънбрачна връзка с актрисата Пепа Николова.

Плод на тази връзка е дъщеря им Александра. От години се коментира, че Райна не му е разрешавала да общува с Александра и с майка й Пепа.

Йоско е казвал, че сърцето му винаги е принадлежало на Райна.

Сърчаджиев е известен с антикомунистическите си възгледи. Това обаче не му пречи да е пръв приятел на любимия актьор Стефан Данаилов, който пък е известен с червените си възгледи. Ламбо даже два пъти му спасява живота – веднъж от удавяне в морето, а втория път е след като получава инсулта. Данаилов го премества от болницата в друго лечебно заведение при много добра лекарка, която го връща към живота. Освен това през цялото време, докато боледува, Ламбо е до него, за да му дава кураж.

---

България

Осъден за убийство полицай от Пловдив се е барикадирал в дома си

Полицаят Венцислав Караждов, осъден на доживотен затвор за убийството на родителите си, се е барикадирал в дома си. Заради това не може да бъде отведен в затвора. Това съобщава NOVA. Присъдата на бившия служител на реда беше потвърдена в четвъртък.

В момента на място в дома на Караджов в Пловдив има полицейски екип и психолози, които се опитват да го убедят да излезе.

---

България

Приятел на загиналия в Пловдив Кристиан: Бесен съм! Така ли трябваше да си научиш урока?

Трябваше ли по този начин да си научиш урока след хилядите „малки дяволи“, които те сполетява? Някои биха казали, че това е справедливо. Не! Нито една смърт не може да бъде справедлива. Това пише в емоционален пост в социалните мрежи Атанас Димитров, който е приятел на загиналия в зверската катастрофа в Пловдив Кристиан.

В обръщението си към младежа, който остана завинаги на 21, Атанас споменава за неговия „бохемски нрав“.

Ето и цялото емоционално послание от Атанас към Кристиан:

„Кристиане,

Сега, когато тебе вече те няма, май е твърде късно да ти размахам пръст в лицето. Да ти повиша тон, да се скараме, да ти тръшна вратата на колата и всичко това, защото се тревожа за теб и за този твой “бохемски нрав”, който напоследък ми се струваше глупав, необмислен и всичко това ти го казах на последната ни среща преди около месец.

Сега съм бесен за твоята безотговорност към самия себе си и към хората,които са били с теб, в тази машина, чието единствено предназначение е да те закара от точка А до точка Б, но вече те няма и няма значение…

Трябваше ли по този начин да си научиш урока след хилядите „малки дяволи“, които те сполетяха? Някои биха казали,че това е справедливо…Не! Нито една смърт не може да бъде справедлива.

Нямам думи да ти опиша колко ме боли,че те няма. Сега ми се иска да ти се обадя, да се посмеем, да си поговорим, помълчим. Иска ми се да те има!
Сега искам да ти звънна, но зная, че един равнодушен женски глас ще ми каже: “Моля, опитайте по-късно.” И колкото и пъти да опитам…сигналът ще бъде свободен…вече е късно! 

Дано си свободен, приятелю…
Дано ти е леко и пътят ти да бъде светъл…Тази нощ аз те търся в небето и зная, че те има като звезда,която грее,защото ти беше такъв човек ! Ти носеше светлина, споделяше я,търсеше я и винаги успяваше да я откриеш.

Благодаря ти, че беше светулка в моята нощ! Обичам те! Спи спокойно своя вечен сън. Лека нощ!“

---

България

Кирил Петков разкри подробности за катастрофата

„Колата на НСО, с която отивахме към Варна тази вечер катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах само изкарване на въздуха, но реално не съм пострадал.“ Това написа съпредседателят на ПП след удара, при който загина един човек и двама са ранени.

Той изрази съболезнования на близките на починалия шофьор на другата кола.

Катастрофа с автомобил на НСО, в който бе и Петков, се случи в 17:30 часа днес.

„Бърза помощ дойдоха много бързо на място, както и пожарникарите, които успяха много професионално да разрежат колата, за да извадят пострадалите. Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да се стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни, въпреки че и те бяха с някакви травми“, каза той.

Кирил Петков заяви, че ще спре предизборната си кампания временно.

Ударът е причинен от внезапно изскочил автомобил от път без предимство. Не е спрял на знак „Стоп“, уточниха от областната дирекция на МВР.

В колата са се возили мъж и жена на възраст над 60 години. Полиция е пристигнала веднага. В катастрофата са пострадали двама пътници от другия автомобил, които са настанени в болница „Св. Анна“ във Варна.

Единият от тях по-късно е починал, водачът на колата. Неговата спътничка е в тежко състояние. Шофьорът на НСО е настанен в болница, каза пред БТВ ст. ком. Андрей Ангелов, директор ОД МВР – Варна.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com