Свържете се с нас

България

Издирват 17-дневно бебе

Полицията издирва 17-дневно бебе, което е било отвлечено от родилното отделение на болница.

Главните заподозрени са родителите му, информира Нова телевизия.

Властите отправиха широк призив за информация относно изчезването на преждевременно роденото дете. Те предупреждават, че то се нуждае от постоянни медицински грижи.

Полицаите съобщават, че то е с руса коса и е било облечено с бяла кадифена пижама и кафява тениска. В полицейския сигнал като единствени заподозрени са посочени 23-годишният баща на бебето и 25-годишната му майка, като са включени и снимки на двамата. Предоставени са телефонен номер и имейл адрес, на които хората могат да се свържат с информация.

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

ОДМВР-София: Мъж взе черпака и направи немислимото на приятелката си

Мъж преди с черпак жената, с която живеел на семейни начала в Ихтиман. Това съобщават от ОДМВР-София.

Случаят е от 21 октомври.

След възникнал между тях скандал, мъжът взел черпак и започнал да налага приятелката си по главата. На пострадалата е оказана медицинска помощ. Тя е с разкъсна рана.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Образувано е досъдебно производство. По случая е уведомена и прокуратурата.

---

България

Задържаха украинка за домашно насилие, след като смля българския си приятел с който живяла

Побой, прорезни рани, срязано сухожилие и фрактура на носни кости  – това са последиците за 40-годишен мъж, влязъл в конфликт с жената, с която живее на семейни начала.

Пострадалият подал сигнал за домашното насилие в Шесто РУ няколко дни след посегателството, съобщават от МВР.

Арестът на 35-годишната чужда гражданка със статут за временна закрила е осъществен веднага след извършената по случая проверка.

По случая се води досъдебно производство.

---

България

В насрещното по магистрала: Бременна жена и нероденото ѝ бебе загинаха при челен сблъсък

Бременна жена и нероденото ѝ бебе загинаха след челен сблъсък на магистрала в Испания. Инцидентът е станал близо до Наварете, Ла Риоха, съобщават местни медии. 

Загиналата жена е на 35 години и е била бременна в осмия месец. Тя е пътувала в автомобила, шофиран от съпруга ѝ, който е тежко ранен при катастрофата.

Трагичният инцидент е станал, когато мъж, движещ се в грешната посока в продължение на поне 10 км, се е блъснал в техния автомобил.

Много шофьори са се обадили на службите за спешна помощ, за да съобщят за безразсъдния водач, но катастрофата не е могла да бъде предотвратена. Шофьорът, който се е движел в неправилната посока, е пътувал сам, предава БТВ.

Дал е положителна проба за алкохол и наркотици.

Първоначално е откаран в болница, а след това е арестуван. Властите разследват дали той умишлено е карал в грешната посока, или е допуснал грешка.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com