Свържете се с нас

България

Ивет побърза да покаже бебето, с татко Симоне го прибраха вкъщи (ВИДЕО)

Българската рекордьорка на 100 метра Ивет Лалова се похвали с чудесна новина в социалните мрежи. Красивата спортистка качи видео в социалните мрежи, на което държи ръката на своя любим Симоне Колио, докато е на задната седалка и се радва на новородената си рожба, преди да се приберат у дома си.

Лалова роди сина си Тиаго на 24-и април, а сега явно се били изписани от болницата и се прибират вкъщи.

„Любов безкрай“, написа под краткото видео щастливата Ивет, а под поста й заваляха сърчица и прегръдки от именити нейни колежки като Габриела Петрова и Ивана Шпанович.

От видеото става ясно, че Ивет няма да е от онези майки, които не искат да показват малкото си бебче, а напротив, побърза да го запознае с целия им свят. Тепърва обаче с новия член на семейство Колио ще трябва да свиква кучето Токио.

Телеграф

---

България

Турска рецепта за домашна лимонада. Не бях опитвала по-вкусна напитка и я пропоръчвам на всеки

Лимонада по турски – освежаваща напитка за летните дни

Напитката е богата на витамин С, отлично освежава и утолява жаждата. Но дори и през зимата ще ви бъде полезна, ако внезапно се разболеете. Това е кралицата на безалкохолните напитки на всяка празнична трапеза. Децата също харесват тази лимонада.

Приготвя се по различни начини, но този конкретен вариант ми харесва, защото не се вари, което означава, че запазва всички витамини. Приготвянето е изключително лесно.

Необходими са ви:вода – 2 ллимони – 2 бр.портокал – 1 бр.захар – 160-200 г

Приготвяне:Разтворете захарта във водата.

Измийте плодовете и настържете кората.

Добавете кората към подсладената вода.

Добавете и изцедения лимонов и портокалов сок.

Изсипете в бутилка и разклатете.

Прецедете сместа.

Вижте още: Запазете добрата си памет и подобрете работата на мозъка!

Добавете листа от мента или стрък розмарин към лимонадата.

Покрийте с прозрачно фолио и оставете в хладилника за няколко часа или за една нощ.

Вашата лимонада по турски е готова! Споделете

---

България

Дует “Ритон” станаха земеделци

Най-обичаният музикален дует у нас – „Ритон“, са станали земеделци. Катя и Здравко са си купили малък трактор, с който да обработват огромната градина в къщата си в Банкя. По селскостопанските дейности певците се запалиха още преди години, а инициативата дошла от страна на Здравко, пише Ретро.

Сега той работи по новата реколта с домати, краставици, тиквички и всякакъв летен зарзават. Мъжката половина от обичания дует споделя, че релаксира, като се занимава с „аграрен фитнес“, докато Катя си взема сауна например. „Почива си, като копае, коси тревата и майстори разни неща из къщата. Голям е техничар“, хвали го тя. За целта той къта прибрани и прилежно подредени в специално помещение всякакви инструменти. Само косачките му за трева били три размера, без да смята тримерите. Храсторезите, дърворезачките и ножиците за подкастряне били над десетина по вид и размер.

Всяка дейност по косенето и подстригването на растенията изисква различен инструмент, макар че има и такива, които ползвам много рядко“, признава той, като пояснява, че цялата тази работа му дава допълнителна енергия и му доставя удоволствие.

Като истински майстор Здравеца, както го наричат приятелите, има слабост към всякаква техника. „Имам куп бормашини, шлайфове, банциг, няколко вида винтоверти, циркуляр, мотокултиватор, цялостно оборудване за боядисване, дори професионален компресор и къртач за асфалт“. Последните две машини не са използвани, но е важно да са в наличност, ако потрябват на неуморния певец. „Случих на мъж, и то какъв!“, не може да го нахвали Катя: „Например счупи се накрайникът на прахосмукачката и Здравко веднага го ремонтира идеално. Но него не го задоволявало и затова поръча нов. Няма нещо, което да не може да поправи или да направи по къщата – от сглобка на мебели, оправяне на всякакви джаджи, та дори до ремонтни дейности.“ Като истинска лейди – Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството. Тя е виновник както за цялостното оформление и самия ландшафт на двора, така и за това къде какви растения да се засадят.

От 15 години дует „Ритон“ обитават една от най-красивите и големи къщи в Банкя. Освен десетки стаи, райска градина, спа зона те имат и открит басейн под формата на роял. Според имотни брокери домът им към днешна дата струва около 3 милиона лева.

---

България

Ето какво остана от джипа-ковчег в който загинаха 2 младежи след бруталната катастрофа на булевард Руски

Движението по бул. „Руски“ продължава да е затворено заради бруталната катастрофа, при която загинаха двама младежи в Пловдив тази нощ. На място са екипи на Пожарната, които разчистват пътното платно и двете посоки, близо до кръстовището с бул. „6 септември“.

От кадрите се вижда, че джипът „Рийндж Ровър“ е буквално на съставните си части, като в радиус от над 300 метра има парчета след тежкия удар в няколко чинара.

Снимка; Трафик нюз

По първоначална информация джип „Рийндж Ровър“, който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята между двете ленти и се блъснал последователно в няколко чинара.

От удара колата се разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е констатирана смъртта на 21-годишния водач и пътничка до него, на 20 години, пише Трафик нюз.

С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка. Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.

По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com