Свържете се с нас

Любопитно

Жените от тези зодии са най-големите красавици

Астролозите посочиха кои жени са най-големите изкусителки. Те са такава буря, че никой мъж не може да им устои. 

Дамите пленяват с много красота и чар. Не винаги чертите им отговарят на златното сечение, разбира се, но пък някак тази комбинация е толкова очарователна, че мъжете губят ума и дума в тяхно присъствие. Те се грижат добре за себе си и винаги изглеждат привлекателно.

Астролозите са категорични, че това описание най-добре прилюга на представителките на три зодиакални знака.

Лъв

Тези жени са свикнали да са център на вниманието и за тях е много важно да блестят. Те са като звезди – завладяват всеки от пръв поглед. Мъжете са много алчни за тези дами, защото всеки иска да види истинска кралица до себе си.

Заслужава да се отбележи, че Лъвиците инвестират много пари във външния си вид и развитие, за да бъдат винаги интересни и привлекателни. Обичат комплиментите и възхищението, затова са готови на всякакви жертви, само и само да ги получат.

Козирози

Козирозите имат уникално чувство за стил, те са сякаш извадени от корица на списание и истинско вдъхновение за околните. Никога няма да видите Козирог със смачкани дрехи или остарели модели.

Тези жени не обичат много да пръскат пари по магазините. Те не купуват ненужни боклуци. Най-често такива хора си купуват скъпи и стилни дрехи, с които да създадат индивидуално и нестандартно присъствие. Изглеждат много млади и са страшно харизматични.

Скорпион

Огнените Скорпиони не могат да живеят без мъжко внимание. Най-често това са фатални жени, които ще  привлекат силната половина на човечеството не само със своята харизма, но и със своята сексуалност. Те умеят да влизат в провокативна визия, залагат на мини поли, токчета и разголени тоалети. Но всичко това не изглежда пошло върху тях, а е истинско олицетворение на думата еротика. /jenata.blitz.bg

---

България

Рени показа сочни телеса и паласки на морето! (за сефте не ги крие – СНИМКИ)

В края на май тя ще чукне 55 лазарника и нищо чудно да й е дошъл акълът.

Знаем, че певицата Рени правеше и говореше доста глупости през по-младите си години – от това, че нямаше адекватна представа що е то награда „Нобел“, до това, че като че ли я беше срам да се показва натурална.

Певицата от зората на чалгата не спираше да си обработва фотосите с фотошоп, което всъщност правят почти всички жени в наши дни, но… но днес явно е поумняла. Защо ли?! Ами, защото Ренито за сефте се пусна естествена, в пълния си блясък, барабар с всичките си пищни и сочни форми.

Както знаем, тя е на почивка в Египет, където призна, че не е стъпвала от няколко десетилетия. Компания й прави малкият й син, защото големият се настрои срещу нея още отдавна и двамата не поддържат отношения. Това е голяма болка за певицата, която многократно публично е признавала, че се надява един ден синът й да се осъзнае и да я потърси…

Днес обаче тя се опитва да живее пълноценно живота си и както виждаме, да избие от главата си всичките си минали комплекси. Рени е пред очите ни в цялата си пухкава прелест, с паласките, с едрите бедра и ръце, с всичко…

И, ако щете вярвайте, но тя получи не само поздравления, но и доста апетитни предложения от мъже, които не крият, че си падат точно по форми като нейните.

---

България

He oтxвъpляйтe тaзи мaнтpa зa пapи и cлeд 2 чaca щe имaтe пoвeчe пapи:

He oтxвъpляйтe тaзи мaнтpa зa пapи и cлeд 2 чaca щe имaтe пoвeчe пapи. Πpeди дa пoлyчитe, тpябвa дa дaдeтe ( тoecт дa нaпpaвитe нeщo ) щe Bи cпoдeлим ceгa ĸaĸвo и пocлe щe Bи cпoдeлим и видeoĸлип зa мнoгo интepecнo, зaбpaвни нo изĸлючитeлнo cилни зaĸoни, вceлeнcĸи зaĸoни! Haдявaм ce тaзи инфopмaция дa Bи пoмoгнe и нa Bac дa пpивлeчeтe бoгaтcтвo ĸъм ceбe cи.

B нaчaлoтo мнoгo пpиятeли ми ce cмяxa и ĸaзвaxa, чe тoвa e гoлямa глyпocт и пpocтoтия. Ho cлeд няĸoлĸo мeceцa ycпexи и видимo видяxa, чe paбoти зaпoчнaxa дa ce cмeят и дa ĸaзвaт eми и aз щe пoчнa дa гo пpaвя. Πpoчeтeтe и cпoдeлeтe c пpиятeли, зa дa yceтитe блaгoдeнcтвиeтo в живoтa cи!

Tpябвa дa пpaвитe cлeднoтoтo нeщo.
Bинaги дa имaтe няĸoлĸo бaнĸoти и дa ca пoдpeдeни oт гoлямa ĸъм мaлĸa и c лицe ĸъм ceбe cи. Цeлтa e винaги дa виждaтe нaй – гoлямaтa бaнĸтнoтa. Дoбpa пpaĸтиĸa e дa имaтe eднa cтoтaчĸa и пocлe дpyгитe. Aĸo нямaтe 100лв и c 50лв дa пoчнeтe, нe e гpeшнo.

Цeлтa e дa пpивлeчeтe пapитe, дa ce oтнacятe c yвaжeниe и c paдocт. Baжнo e дa cи миcлитe, чe пapитe дocтигaт лecнo пpи Bac и винaги имaтe! Eднa cтapa нaшa пpиĸaзĸa глacи: Πapи пpи пapи oтивaт ! Bяpнo e !
Cъщo щe Bи cпoдeлим видeoĸлип зa зaĸoнитe зa пpивличaнeтo!
11-тe Bceлeнcĸи зaĸoни:

---

България

Ето го сина-близнак на Евгени Маестрото! Кристиан е наследил таланта му (СНИМКИ)

На 31 декември 2004 г. студентката Елла Наумова ражда близнаците Кристиан и Александър, а гордият татко Евгени Димитров-Маестрото е на седмото небе от щастие. Радостта на двамата родители обаче скоро е попарена, след като разбират, че малкият Александър е с тежки физически увреждания.

Когато е на годинка и половина го подлагат на сериозна операция, която детенцето не успява да издържи и умира на операционната маса.

Евгени и Елла така и не преживяват тази трагедия и скоро след това се разделят.

За щастие, братчето на Александър – Кристиан, е в отлично здраве. Днес той вече е 20-годишен изключително талантлив и интелигентен мъж. Живее и учи в Берлин и е гордостта на мама. С татко си Евгени почти не поддържа връзка, но затова пък изцяло е наследил таланта му и музикалният му усет. Крис свири на акустична китара и дори има няколко собствени композирани парчета, разкрива сайтът Intrigi.bg.

По професия Елла е рекламист, а от няколко години си има и собствено крафт магазинче за ръчно изработени гривни.

Освен Кристиан, Маестрото има още двама сина – от брака си с певицата Мишел и балерината Нели Желева. В момента Евгени е женен за водещата на новините по бТВ Виктория Готева.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com