Свържете се с нас

България

Виктор от „Ергена“ крие връзка с актриса и тв водеща! Вижте коя е горещата красавица

Изглежда, че Виктор Стоянов, първият „ерген“ на България, има ново любовно приключение с актрисата и телевизионната водеща Поли Недкова. По информация от изданието „Уикенд“, те се заснели да харесват снимките един на друг към края на февруари, което навежда на мисълта, че са заедно оттогава.

Изглежда, че ерген №1 се е загреял по Поли, която често е в публиката на предаването „Денсинг старс“, където той участва. Въпреки заетостта им, двамата използват всяка възможност, за да бъдат заедно. Виктор Стоянов изпитва особено влечение към актрисата, която се вълнува от здравословния начин на живот, който той споделя.

Въпреки това, изглежда, че Виктор не е толкова бърз да показва своите чувства към Поли след скорошната му раздяла с приятелката му, блогърката Мария Тарашманова.

Те се разделили след двугодишна връзка, а Виктор изразил своите чувства в социалните мрежи. Въпреки че новото му приключение изглежда сериозно, Виктор се въздържа да афишира публично чувствата си към Поли.

Относно неговото участие в риалити формата „Игри на волята“, Виктор сподели, че не получил хонорар за участието си. Той признал, че е излязъл на неплатен отпуск и е получил само три заплати за три месеца, като бил на работа. Изглежда, че Виктор не е горд с миналото си участие в риалитито и е изтрил всички снимки от шоуто от социалните си мрежи.

---

България

Евтим Милошев крие връзка с дъщерята на Гинка Станчева

Когато служебният премиер Димитър Главчев обяви при президента, че Евтим Милошев ще е новият министър на туризма, сценаристите на Слави се изкикотиха като ученички. Ясно е защо! Бяха колеги дълги години. Милошев е сред създателите на култовото предаване Ку-ку, работил е още в Каналето, Хъшове, за малко в Шоуто на Слави.

Дългият и служебният министър откровено не се обичат. Слави дори пусна ехиден коментар по негов адрес: „Лицето Евтим Милошев разбира от туризъм, защото сигурно е турист“. Милошев отрича да има проблеми: „Никога не сме се карали!“.

Днес той е сред най-успешните тв продуценти, като под шапката на компанията му се появиха някои от най-гледаните сериали у нас като Откраднат живот, Дяволското гърло и излъчваният в момента Есента на демона. Продуцира и смешното шоу Комиците, пише Галерия.

Евтим е студент на 22 години, когато Мадлен Алгафари го хваща за ръчичка и го води в легендарното шоу Ку-ку, което чупи рейтинги по БНТ. Тогава израсналата във Враца красива психоложка е още само гадже с редактора на шоуто Нидал Алгафари.

Мадлен забелязала таланта на младия геодезист в аматьорско изпълнение в студентски куклен театър в Алма Матер. Милошев е първият луд репортер в историята на бг телевизията. Инженерът по образование бързо се издига в артистичните среди и не работи по професията нито ден.

Самобитното му чувство за хумор разсмива дамите до сълзи, а джентълменското му отношение подкосява коленете им. Милошев може да се похвали със завидна любовна биография, като общото между всичките му жени е, че до една са красавици. С Рачков също са баджанаци. Милошев от години живее на семейни начала с Христина Апостолова – бивша на комика и майка на сина му Димитър Рачков – младши.

Евтим и Христина имат и общо дете – Петър. Продуцентът кръстил наследника на баща си и малкият носи и трите му имена – Петър Евтимов Милошев.

Евтим е делил обща жена и с боса Таки. Продуцентът имаше дълга връзка с бившия топмодел Боряна Шехтова, която е жената до Таки и майка на децата му. Боряна го напуска навремето именно заради криминалния герой.

Малцина знаят, че продуцентът е имал връзка и с дъщерята на актрисата Гинка Станчева – Ермелина, която от години живее в Италия.

Евтим пази топли спомени и от аферата си с журналистката от БНТ Евгения Атанасова, позната от предаванията Панорама, Екип 4. Петя Григорова е сред завоеванията му, която блестеше като синоптичка по Нова телевизия. Тя го направи баджанак с покойния вече бизнесмен Христо Сираков.

С актуалната си половинка Христина се запознават в Доминикана, докато снимат един от сезоните на Сървайвър. Милошев е продуцент, а тя част от сценарния екип. Любовта им пламва бързо, като тогава Апостолова е все още с Рачков. Няма драма обаче при раздялата, всички запазват добри отношения. Рачков – младши и Петър растат заедно, както подобава за братя.

---

България

Ивет Лалова на 40 години: Бебето е най-голямата ми победа!

Искам още деца, казва шампионката

Бебето е най-голямото щастие в живота ми, то е и най-голямата ми победа, но искам и още деца!

Това си пожела голямата ни шампионка по лека атлетика Ивет Лалова, която днес става на 40 години. Тя сподели, че няма да направи голям купон, а ще изкара личния си празник само със съпруга си Симоне Колио и тяхното малко бебче Тиаго. И не защото 40-те години не се честват от суеверие, а защото Ивет изцяло се е посветила на майчинството и графикът на нейния малък голям мъж е най-важен в семейството. Лалова е щастлива и от факта, че съпругът й Симоне е постоянно до нея и често храни сина си, докато тя си почива или се готви да го къпе и преоблича.

Щастливият Тиаго в прегръдките на мама

Преди пет дни лекоатлетката направи затрогващо видео по повод Деня на майката, който се отбелязва по света. Тя поздрави всички жени, които са дали живот, и описа радостите и трудните моменти, свързани с това.

Бебето Тиаго се роди в Рим преди по-малко от месец. Това предизвика фурор в семейството и на двамата съпрузи – Ивет и Симоне.

„Благодарим ти, че ни избра за свои родители. Много те обичаме и сърцата ни са толкова пълни!“, написа славната ни лекоатлетка и публикува ръчичката на мъничето. Поздравления за Ивет заваляха от цял свят.

Ивет и Симоне се радват на любовта си

Да видят бебето съвсем скоро, след като навърши 40 дни, ще дойдат в Италия майката на спринтьорката ни – Лили, както и сестра й Ани с мъжа си – актьора Август Попов. Симпатичната кинезитерапевтка Лили е готова и да гледа малкия, ако се наложи на майката. Засега обаче Ивет и Симоне нямат желание да се разделят и за час от сина си. Любимата свекърва на Ивет – Дита, която е по-възрастната от майка й, също вече е приготвила подарък за внука си, който се пази в тайна.

За съжаление на Ивет и сестра й, на щастливата новина не може да се порадва техният баща – Мирослав, който си отиде от този свят преди две години.

„Много се надявам да имам още деца. Много искам. Добрата връзка трябва да ти помага и да те прави по-добър човек“, казва щастливата Ивет. Тя и Симоне имат домашен любимец – красиво куче, което вече се запозна с бебето, като го подуши радостно.

Лалова с майка си и свекърва си

Лекоатлетката и Симоне живеят от години в къща в Риети. С появата на Тиаго те се преместиха в по-просторно жилище. Двамата се венчаха през 2013 г. в града, в който живеят – Риети. Церемонията беше в църквата „Сан Доменико“, а Ивет блестеше с красивата си рокля и широката си усмивка. Ивет и Симоне са по цял ден заедно – не само вкъщи, но и по време на тренировки. Симоне е един от най-добрите физиотерапевти и основна причина за спортното дълголетие на Лалова.

---

България

Трагедията на „Тракия“ е огромна, стана ясно…

21-годишен младеж от Чирпан е загинал при катастрофата на 74-ия км на магистрала „Тракия“ тази сутрин, съобщиха от МВР.

Инцидентът стана в платното в посока Бургас около 09:30 часа.

Младият мъж е пътувал сам в колата си „Фолксваген“.

По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало.

Наложило се е аварийно-спасителния екип на пожарната да използва режещи инструменти, за да извади тялото на мъжа от силно деформирания автомобил.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com