Свържете се с нас

България

България скърби. Погребват Таня с 2-годишното й дете на рождения й ден. След дни трябваше да роди близнаци

22-годишната жена, която загина в катастрофа заедно с 2-годишната си дъщеричка, само дни преди да роди близнаците, с които била бременна, ще бъде погребана точно на рождения си ден.

Това разказаха нейните роднини от село Габаре, които са потресени от жестоката трагедия, съобщи Нова телевизия.

Както вече беше съобщено, колата, която се заби в дърво край Бяла Слатина, е шофирал бащата на децата – неправоспособен и криминално проявен 35-годишен мъж, който след дни трябвало да влезе в затвора за това, че карал без книжка неведнъж.

Близките разказаха, че Таня не искала да се качи в колата на мъжа, с когото имала връзка, но той я принудил. Искал да се забавлява за последно преди да го вкарат зад решетките.

След като пил много на панаира в Бяла Слатина, Камен тръгнал да връща жената и децата към Габаре, но на 1 километър от табелата колата се врязала в крайпътно дърво.

2-годишното момиченце загинало на място. Бременната Таня била тежко ранена, но пияният шофьор дори не потърсил Спешна помощ или полиция. Сигнал за инцидента подал човек, който минавал от там и видял автомобила извън пътното платно. Така е възможно да е изпуснат шансът жената и бебетата й, които трябвало да се родят другата седмица, да бъдат спасени.

Дори в Спешния център мъжът продължил да се държи неадекватно и твърдял, че е шофирала жената, опитвайки се да прикрие вината си.

Задържан и се очаква съдът да му наложи постоянен арест. По данни на МВР той е номер 6587 сред заловените да карат без книжка от началото на годината.

---

България

Изневерявах на мъжа ми с най-добрия му приятел, но получих обаждане, което ме унищожи

Изневярата е все по-често срещана в „модерните“ бракове. Някои хора ще кажат, че това е така, защото моногамията не е за човека, но когато изпитат това на свой гръб, ще видят какво е да си от другата страна …

Историята на една жена, която изневерявала на мъжа си с най-добрия му приятел е доказателство за това

„Не ме питайте какво точно направихме, защото всичко излезе от контрол.

На 15-ти юли срещата ни не беше много по различна от всеки друг път. Изпратих съпруга ми на работа и отидох в мотела да се срещна с най-добрия му приятел. Виждахме се вече шест месеца, но страстта не угасваше.

Всичко ме привличаше у него. Дали защото беше забранена любов, не знам.

Знаех обаче, какво ще си мислят хората за мен, ако се разбере, но докато той ми събличаше дрехите, докато се сливахме заедно в леглото в едно цяло, другото не ме вълнуваше.

С часове правихме див секс, а след това телефонът ми звънна. Огледах се и това беше моя съпруг. Нищо не можеше да ме подготви за това, което ще чуя.

Моят любовник застана на страна и само слушаше моята страна на разговора. „Здравей, Много се радвам, че ми изневеряваш … Наистина. Това е страхотно …. Много се радвам, че така добре си прекарваш … Обичам те. Чао “

Аз бях унищожена. Най-добрият приятел на мъжа ми ме попита какво се е случило, а аз му отговорих, че съпругът ми просто ми се е обадил да ми каже, че той се радва на изневярата с него в момента. “

---

България

Жена заведе мъртвец в банка, искала той да тегли кредит

Жена заведе мъртъв 68-годишен мъж в инвалидна количка до банков клон, за да се опита да получи заем на негово име.

„Подпишете, за да не ми създавате повече главоболия“, помолила жената трупа, като се държала все едно човекът е жив, съобщават медии.

Банковите служители обаче извикали полиция. Жената, казала, че е племенница на мъртвия и се грижи за него. Води се разследване по случая.

От полицията уточняват, че тя може да е извършила кражба чрез измама или длъжностно присвояване по обстоятелства, които тепърва ще се изясняват, пише Телеграф.

„Тя се опита да се престори, че мъртвият ще подпише, но служителите го помислили за болен и се обадиха за лекар. Той обаче вече бил мъртъв в банката. Тя твърди, че е негов гледач и при всички положения ще отговаря за престъпленията. Ще продължим разследване с други членове на семейството, за да разбере дали е бил жив на датата на теглене на заема”, допълват от полицаят.

---

България

Библейско наводнение удари два БГ града, и на други места е страшно ВИДЕО

Времето в страната продължава да се влошава. Буря връхлетя Сандански и Петрич, а между Плевен и Левски валежите достигнаха до 15-30 л/кв.м и се усилват. Синоптиците от Meteo Balkans наблюдават развитието на гръмотевична буря в тази област.

През следващите 48 часа синоптичната обстановка на Балканите ще се влошава. Причината е преминаващ през  полуострова средиземноморски циклон.

През деня днес над Западна, Централна и Североизточна България ще се развива мощна купест-дъдждовна облачност. На изолирани райони валежите ще са интензивни, придружени  от гръмотевици, ще има условия и за градушки, а над районите с червен код – и от суперклетки.

Вятърът над западните райони ще се ориентира от северозапад  и ще започне да нахлува студен въздух. В останалата част от страната вятърът ще се задържи от юг-югозапад и ще е до умерен. Границата между дъжд и сняг ще се снижи и през нощта срещу четвъртък ще е под 1300метра.

Максималните температури ще бъдат в широки граници – от 15°-18°C в северозападните райони. Доста по-високи – до  27°-32°C, в Югоизточна България.

Времето в София

През нощта срещу сряда от запад облачността ще се увеличи и на много места около полунощ ще превали и прегърми. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще прониква по-студен въздух. Минималните температури ще са между 8-10°С, а максималните – около 18°С. През деня времето ще е предимно облачно с развитие на купрсто-дъждовна облачност. Очакват се валежи и гръмотевици.

Времето по планините

На много места в Рило-Родопския масив и Централна България ще паднат значителни валежи от дъжд, като най-интензивни ще са явленията през нощта срещу четвъртък.

Бъдете внимателни! Повишава се рискът от свлачища и локални наводнения в Рило-Родопския масив!

През деня в сряда ще е предимно облачно със значителни валежи от дъжд. Над 1300-1500 метра валежите ще са и от сняг. Ще духа умерен до силен югозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от северозапад и с него ще започне да нахлува студен въздух, тогава и валежите ще се усилят. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°C, на 2000 метра – около 2°C.

Времето по Черноморието

През целя ден ще е облачно и дъждовно. Очакваме и гръмотевична дейност в следобедните часове. Ще духа умерен до временно силен вятър от югозапад. Очакват се и почти ураганни пориви на вятъра! След обяд ще започнат и валежи от дъжд. Максималните температури ще бъдат между 28°C и 30°C. Температурата на морската вода ще бъде около 12-13°C. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

 

 

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com