Свържете се с нас

България

БОМБА! Хванаха Джизъса в тайна афера с бившата си Полина! (Снимкови доказателства)

Грандиозно разкритие за любовен триъгълник между Благой Георгиев, бившата му Полина Спасова и настоящата половинка Ивана Главчева направи сайтът Intrigi.bg.

Според източници на изданието, Джизъса и бившата му съпруга Полина са възобновили тайно отношенията си преди повече от половин година. Ексфутболистът върти щерката на Ванко 1 и Поли в паралелна връзка, за която единствено Ивана е в неведение.

Припомняме, че Поли и Благо сложиха край на връзката си малко след излизането му от „Сървайвър“ през май миналата година. Бракът им не издържа и година, а причината за разпада така и не стана ясна.

Месеци по-късно Джизъса започна връзка с щерката на Ванко 1 – Ивана, с която са заедно и до днес.

В края на миналата година обаче Джизъса разбира, че бившата му съпруга Полина си има нов приятел и чувствата му към смуглата красавица отново се възобновяват.

Той започва да й пише любовни съобщения и така стартира любовната афера помежду им.

Според запознати с индийския сериал на Благо, Полина вече го притиска да прекрати връзката си с Ивана и двамата отново да бъдат семейство. В Инстаграм профила си Поли дори вече прави явни намеци за отношенията си с Георгиев, в опит да провокира Ивана. Така например на една от последните си снимки Спасова позира, облечена в суитчъра на ексфутболиста. Дори на феновете й им направи впечатление, че блузата не е нейна и е в мъжки размер.

„Любимото ми място – Бали“, написа пък под друг пост със снимка Поли. Фотосът е от романтичната им почивка с Благо на екзотичния остров малко преди сватбата.

На Благо със сигурност няма да му е за първи път да върти две жени едновременно. Според запознати обаче този път може здравата да пострада, ако Ванко 1 разбере как се подиграва с дъщеря му.

---

България

Ароматни и хрупкави войнишки курабии

Обикновени или войнишки курабии са много вкусни и се приготвят бързо и лесно. Рецептата е хубава, защото курабиите са много сполучливи и трайни. Може да ги съхранявате дълго време в кутия и те ще останат все така вкусни и меки. Продуктите, които се използват са лесни и евтини. Не отнемат много време за приготвяне и изпичане. Идеален десерт за всички в къщи!

Ванилията и захарта придават неустоим аромат и хрупкава коричка.

Необходими продукти

Необходими продукти:

брашно – 1 кг.

яйца – 4 бр

захар – 1 и половина чаена чаша

свинска мас – 1 ч.ч. разтопена

кисело мляко – 1 ч.ч.

сода бикарбонат – 1 с.л.

оцет – 1 с.л.

амонячна сода – ½ с.л.

ванилия – 2 бр.

кората на 1 лимон

Начин на приготвяне

Ето как да приготвите ароматни и хрупкави войнишки курабии:

Начин на приготвяне:

Разбийте яйцата и захарта до еднородна смес.

Ароматни войнишки курабии

Към яйцата добавете маста и киселото мляко с предварително разтворените в него два вида соди и оцета, лимонова кора.

Ароматни и хрупкави войнишки курабии
Ароматни войнишки курабии

Пресейте брашното с ванилията и омесете средно твърдо тесто. Оставете го да почине около 10-15 минути.

Ароматни и хрупкави войнишки курабии
Ароматни курабии

След това оформете от тестото топчета с размера на орех и ги оваляйте в кристална захар. Може да ги поръсите отгоре със захарта. Преди захарта, може да ги намажете с жълтък за блясък.

Ароматни и хрупкави войнишки курабии
Ароматни курабии

Подредете топчетата в предварително намазана с мазнина тава на разстояние едно от друго.

Ароматни и хрупкави войнишки курабии
Ароматни курабии

Печете в предварително загрята фурна на 180 C, около 15-20 мин. до порозовяване. Курабиите са готови!

Ароматни и хрупкави войнишки курабии
Ароматни курабии

Курабийиите стават меки отвътре и хрупкави отвън!

Ароматни и хрупкави войнишки курабии
Ароматни курабии

Добър апетит!

---

България

Правнучката на Ванга вдига сватба (Снимки)

Правнучката на Ванга скоро ще мине за втори път под венчилото. Красавицата Кристина е в трескава подготовка на сватбеното тържество с новия мъж до себе си. Тя вече има един провален брак зад гърба си, но разводът не я е отчаял и пак копнеела да се види в бяло като булка.

С настоящия ѝ избраник връзката им се развила като в приказките, но първо станали родители на дъщеричка Алис, а чак сега последвали годеж и планиране на сватбата на мечтите им.

„Срещнах любовта и като поотрасна дъщеря ни, искам да свържем живота си с него в брак“, казва наследничката на пророчицата от Рупите. Кристина и любимият ѝ открито афишират отношенията си и от самото начало живеят заедно, но тя упорито крие името му в абсолютна тайна. Запознати издават, че бил от заможно семейство и им подсигурил прекрасен дом в София.

Влюбените често пътували и на романтични екскурзии в чужбина. Кристина е трудолюбива от малка и преди да роди, е имала свой салон за красота. С днешна дата тя е записала да учи маркетинг и искала да се развива професионално в сферата на рекламата.

Правнучката на Ванга има горчив опит с венчилото. През 2018 г. наследничката на голямата пророчица вдигна сватба с полицая Владислав Пашалиев от Петрич.

Церемонията се състоя в Благоевград, а пищното тържество за гостите се проведе извън града в красивия местен парк „Бачиново“. Двамата млади тогава получиха благословия лично от дъщерята на Ванга – Венета.

За венчавката си Кристина получи от нея ценен подарък – златна монета, която се предава като реликва в рода на пророчицата. Ясновидката някога я дала на своята дъщеря и заръчала да остане у жените в семейството през поколенията напред.

Няма и 5 години след сватбата, която се превърна в медийна сензация, бракът на Кристина и Владислав е в миналото. Наследничката на пророчицата не споделя какви са причините с бившия ѝ вече съпруг да стигнат до развод, но скоро след като узаконили раздялата си в съда, тя преодоляла драмата и се влюбила в настоящия си мъж. Двамата с Владислав нямат общи деца, а след разлъката не успели да съхранят добрите чувства помежду си.

Кристина рядко говори за своята прабаба Ванга. Дъщерята на пророчицата – Венета, също избягва да дава интервюта. Тя е била осиновена от ясновидката и нейния съпруг Димитър, когато била само на 2 години и половина. Днес Венета продължава да живее скромно в Петрич и да се радва на многолюдното си семейство.

---

България

Кичка Бодурова слага край на половинвековната си кариера с турне

На сцената ще изкара Великден Кичка Бодурова.

„Ще посрещна Великден на 5 май, пеейки пред българи в Лае Вегас. Тук наброяват около 10 000 сънародници.

След това започвам концерти и в България и ще се върна. Първата ми изява е на 3 юли в летния театър във Варна. Следват Бургас, Пловдив, Русе и т.н.“, споделя певицата, която подчертава, че с това турне ще сложи край на половинвековната си кариера. „Много песни изпях, много път прелетях. Но любовта към моята публика всяко лято е неустоима“, сподели певицата.

„Много обичам Великден! С половинката ми Еми сме с приятели в село Коньово на агънце. Почивам малко, защото после ме чака много работа, която не ме плаши, а само може да ме радва.“ Това каза актьорът Антон Радичев малко преди да седне на отрупана великденска софра. Той обясни, че веднага след празниците ще се снима в нов игрален филм, в който ще влезе в ролята на бивш пандизчия. „В края на май ще свършат снимките. Режисьорът Ивайло Пенчев ми предложи ролята на пандизчия в „Рожден ден“

С нетърпение очаквам да почна да снимам. А преди това ще съм в Дупница за премиерата на спектакъл по текстове на Чудомир“, сподели легендарният актьор.

Друг негов колега също ще изкара празниците на село. В Мирково заедно с любимата Камелия Любен Чаталов ще се възстановява след като няколко дни прекарал вирус. Настинка май беше, но не пих антибиотик. Въпреки температурата си копая градинката и така ми е добре“, сподели Чаталов, който вече е боядисал яйцата .

Любовният трубадур Веселин Маринов също ще изкара семейно празниците – с внуците, които ще заведе при майка си за която се грижат в дом. „Мама вече е на 90 години. Радвам се, че съзнанието й работи и тя е добре. Скоро внуците ми Веселина и Цветелина ще навършат 4 години Мама ги е виждала и много им се радва“, казва певецът. В свободно си време той много обича да играе с тях и да им разказва приказки. Слушат песните ми и имат отношение към някои от тях.“

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com