Свържете се с нас

България

Стефан в ПОТРЕС! Жоро и Дарко се обясниха в любов на Гала в „На кафе“

Страстта бушува във въздуха на предаването „На кафе“, когато Георги Блажев и Дарко Ангелов излязоха с разкритията си за любовта към водещата Гала, която вероятно засегна и съпруга й, Стефан Николов.

На фона на обсъждането на шоуто „Един за друг“, Жоро и Дарко решиха да изразят своите чувства към Гала чрез любовни писма. Техните слова разтопиха сърцата на водещата, която беше приятно изненадана и изпълнена с щастие от жестовете на двамата мъже.

С начинанията си Георги Блажев първи изрази чувствата си, като написа: „Нека стана твоя съпруг в шоуто „Един за друг“. Ти си моят въздух, моята кралица, моят колаген.“ Гала отговори с думите „Обичам те любов моя!“ и се прегърна с Георги. След това, Блажев в шега заяви: „Кога Стефан ще се научи да пише така?“

След това Дарко изпрати своето послание, цитирано отново от Гала: „Нима в едно предаване ще срещнеш любовта, нима брадатата маймуна от панела е това. Ела с мен в театъра народен и ще разбереш как може да обичаш и да си свободен.“

Хващайки себе си, Георги продължи в поетичен стил: „Много ти си смел да предизвикваш мен на политически дуел“, преди да направи забележка към мъжа на Гала.

Въпреки висящата във въздуха напрежение, панелът успя да се сдържа, а за завършек Блажев завърши с поетични думи: „Панелът трябва да мирува, а накрая Стефчо ще ликува.“

---

България

2 зодии до дни да проверят банковите си карти: Ще открият много, много пари, които не са очаквали!

Ето кои са двете зодии, които внезапно ще забогатея:

Лъв
Тези дни ще видите това, което преди е било скрито от вас. Можете да станете собственик на „ничии“ пари, вещи или имоти.

Все пак не забравяйте да се грижете за здравето си – то е по-важно от всяко богатство!

Не се преуморявайте в работата, почивайте повече. „Знайте, че дори да не влагате много усилия в офиса, то парите пак ще потекат по един или друг начин към вас.

Ще имате късмета да получите неочаквани оферти, отстъпки, бонуси, подаръци, добри материални благинки“ пояснява астроложката Наталия Коляда.

Водолей
Скоро проверете портфейла и картите си – те може да съдържат пари, за които не сте знаели и/или очаквали.

Дори и да не вярвате на баланса, то знайте че има и още – сякаш с магическа пръчица предишните ви задължения ще изчезнат.

Редом с това ценни неща ще ви бъдат предоставени безвъзмездно, а разни услугите ще ви бъдат предлагани безплатно.

И не само това – като в приказка към вас ще потекат потоци от пари. „Не си блъскайте главата да се чудите как джобовете ви ще се напълнят с пари – всичко ще се случи изведнъж и неочаквано“, казва астроложката Наталия Коляда.

---

България

Измама с „Капките“ обяви Рафи по Нова тв

Кадър Нова тв

В България няма нещо, с което някой не реши да мами и да печели от наивността на хората.

Това се случва и покрай билетите за „Като две капки вода“.

Който тепърва е решил да си купува билети за финала на сезона на „Като две капки вода” в Арена София, вероятно ще бъде разочарован, а може би и измамен. За това предупреди Рафи Бохосян, който е режисьор на предаването. Певецът и победител в няколко музикални формата каза в сутрешния блок на Нова телевизия в събота, че билетите за финалния концерт са свършили.

„Публиката да внимава, в момента има доста фалшиви билети в мрежата. Много хора злоупотребяват.

Не си купувайте билети от хора, които не познавате”, обясни Рафи пред Марина Цекова.

Тя пък сподели, че познати постоянно я питат може ли да им намери покани или билети за „Капките”. Естествено, Рафи като режисьор на предаването, е подложен на същия тормоз, но не само той.

---

България

Времето полудя в България и синоптиците не познаха: Проливен дъжд се изсипва в София

Кадър Уеб камера в София на Орлов мост

Абсолютна изненада за синоптиците.

Никой не прогнозира дъжд в София за днес.

А точно това се случва в момента.

На места в столицата дъждът е проливен.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com