Свържете се с нас

България

Откриха тялото на 2-годишния Емил

Разхождащ се човек откри тялото на 2-годишния Емил от Франция – 8 месеца по-късно и след мащабни издирвателни операции. Момчето изчезна, докато е на гости на баба си и дядо си в планинското село Льо Верне.

Само преди дни органите на реда изолираха всички жители на населеното място заради симулация, която да възпроизведе последните моменти, в които момчето е видяно.

През юли 2023 г. само за кратко бабата и дядото на Емил го губят от поглед. А когато поискали да го качат в колата си, него вече го нямало. Още в първите акции по издирването му повече от 800 служби за спешна помощ са мобилизирани в търсенето на детето.

Прокуратурата на Екс ан Прованс съобщава тъжната новина днес, предават френските медии. В събота жандармерията е била информирана, че край планинското село Ле Верне са открити кости. Според френски доклади, човек, който се е разхождал в региона, случайно е открил останките на детето. Причината за смъртта на Емил засега не е известна.

Според френския вестник Le Figaro костите са открити близо до селце на около километър по права линия от района, който е бил претърсван месеци по-рано. Генетичният анализ, изготвен от френски следователи, разкрива категорично, че намерените кости на Емил. Ще бъдат направени изледвания, както и нови претърсвания на мястото, пише бТВ.

Случаят с изчезналото 2-годишно дете получи отзвук и емоционални реакции в много европейски държави. В деня на изчезването му – на 8 юли 2023,  двама свидетели го бяха видели да бяга по улица в Льо Верне.  Тогава органите на реда предупредиха, че опасността за живота на Емил е голяма – предвид възрастта му и горещините от 35 градуса. Полицията многократно претърсваше района в продължение на месеци с голям контингент. Емил беше издирван с кучета, дронове и хеликоптери.

„Льо Верне е малко селце с около 20 къщи, всичко тук се вижда. Може детето да е изминало известно разстояние, да се е изгубило или скрило“, коментира кметът Франсоа Балик през юли 2023 г.

По време на симулацията селото остана напълно блокирано. Всеки, който искаше да пробие блокадата или да пусне дрон над района, рискуваше глоба. Само семейството и избрани жители можеха да участват във възстановяването на събитията и да пресъздадат деня хронологично.

---

България

2 зодии до дни да проверят банковите си карти: Ще открият много, много пари, които не са очаквали!

Ето кои са двете зодии, които внезапно ще забогатея:

Лъв
Тези дни ще видите това, което преди е било скрито от вас. Можете да станете собственик на „ничии“ пари, вещи или имоти.

Все пак не забравяйте да се грижете за здравето си – то е по-важно от всяко богатство!

Не се преуморявайте в работата, почивайте повече. „Знайте, че дори да не влагате много усилия в офиса, то парите пак ще потекат по един или друг начин към вас.

Ще имате късмета да получите неочаквани оферти, отстъпки, бонуси, подаръци, добри материални благинки“ пояснява астроложката Наталия Коляда.

Водолей
Скоро проверете портфейла и картите си – те може да съдържат пари, за които не сте знаели и/или очаквали.

Дори и да не вярвате на баланса, то знайте че има и още – сякаш с магическа пръчица предишните ви задължения ще изчезнат.

Редом с това ценни неща ще ви бъдат предоставени безвъзмездно, а разни услугите ще ви бъдат предлагани безплатно.

И не само това – като в приказка към вас ще потекат потоци от пари. „Не си блъскайте главата да се чудите как джобовете ви ще се напълнят с пари – всичко ще се случи изведнъж и неочаквано“, казва астроложката Наталия Коляда.

---

България

Измама с „Капките“ обяви Рафи по Нова тв

Кадър Нова тв

В България няма нещо, с което някой не реши да мами и да печели от наивността на хората.

Това се случва и покрай билетите за „Като две капки вода“.

Който тепърва е решил да си купува билети за финала на сезона на „Като две капки вода” в Арена София, вероятно ще бъде разочарован, а може би и измамен. За това предупреди Рафи Бохосян, който е режисьор на предаването. Певецът и победител в няколко музикални формата каза в сутрешния блок на Нова телевизия в събота, че билетите за финалния концерт са свършили.

„Публиката да внимава, в момента има доста фалшиви билети в мрежата. Много хора злоупотребяват.

Не си купувайте билети от хора, които не познавате”, обясни Рафи пред Марина Цекова.

Тя пък сподели, че познати постоянно я питат може ли да им намери покани или билети за „Капките”. Естествено, Рафи като режисьор на предаването, е подложен на същия тормоз, но не само той.

---

България

Времето полудя в България и синоптиците не познаха: Проливен дъжд се изсипва в София

Кадър Уеб камера в София на Орлов мост

Абсолютна изненада за синоптиците.

Никой не прогнозира дъжд в София за днес.

А точно това се случва в момента.

На места в столицата дъждът е проливен.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com