Свържете се с нас

България

Мира Добрева: Разбрах, че това е моят край и си тръгнах. Не искам да се връщам по никакъв повод пред камерата

„Това, което ми се случи, беше веднага, след като написах романа си „Светулки зад решетките. 2 години и половина живях, все едно до мен има залепена електричесак жичка – биеше ме ток“.

Това каза журналистът Мира Добрева, която представи романа си „Светулки зад решетките“ пред Георги Любенов „Денят започва“.

„Давам си сметка, че съм се променила. Има нещо, което в мен е различно. Много по-щастлива съм, защото сега осъзнавам същината на живота и виждам, че много малко време ни остава, за да обръщаме внимание на хората. Като мислим и правим лошо, и на другия не му е добре, но и на нас. По-смирена съм, сега не се ядосам за някакви неща. Жалко е, че човек трябва да преживее такова нещо, за да го осъзнае“

„Моите последователи във фейсбук ми казват, че съм станал различен живот. Осъзнах, че животът е кратък и може да свърши утре. Искам да го живея така, че ако свърши утре, да затворя очи и да си кажа: „Струваше си да го живея“.

„Пише ми се повече, отколкото ми се прави всичко останало. Но пък ми се правят филми повече, отколкото ми се водят предавания. С радост и увереност напуснах предаването „Отблизо“.

Не искам по никакъв повод да се връщам пред камера. Не мога да дам повече, отколкото дадох. Сега искам да правя документални филми“, допълни тя.

Водещата и дъщеря й Лора разказаха, че са изключително близки и се стараят да се виждат възможно най-често. Те се чуват буквално всеки ден по телефона. И всичко си споделят. Самата Мира разкри, че в живота си има неща, които не е казвала на никого другиго, освен на дъщеря си Лора.

---

България

2 зодии до дни да проверят банковите си карти: Ще открият много, много пари, които не са очаквали!

Ето кои са двете зодии, които внезапно ще забогатея:

Лъв
Тези дни ще видите това, което преди е било скрито от вас. Можете да станете собственик на „ничии“ пари, вещи или имоти.

Все пак не забравяйте да се грижете за здравето си – то е по-важно от всяко богатство!

Не се преуморявайте в работата, почивайте повече. „Знайте, че дори да не влагате много усилия в офиса, то парите пак ще потекат по един или друг начин към вас.

Ще имате късмета да получите неочаквани оферти, отстъпки, бонуси, подаръци, добри материални благинки“ пояснява астроложката Наталия Коляда.

Водолей
Скоро проверете портфейла и картите си – те може да съдържат пари, за които не сте знаели и/или очаквали.

Дори и да не вярвате на баланса, то знайте че има и още – сякаш с магическа пръчица предишните ви задължения ще изчезнат.

Редом с това ценни неща ще ви бъдат предоставени безвъзмездно, а разни услугите ще ви бъдат предлагани безплатно.

И не само това – като в приказка към вас ще потекат потоци от пари. „Не си блъскайте главата да се чудите как джобовете ви ще се напълнят с пари – всичко ще се случи изведнъж и неочаквано“, казва астроложката Наталия Коляда.

---

България

Измама с „Капките“ обяви Рафи по Нова тв

Кадър Нова тв

В България няма нещо, с което някой не реши да мами и да печели от наивността на хората.

Това се случва и покрай билетите за „Като две капки вода“.

Който тепърва е решил да си купува билети за финала на сезона на „Като две капки вода” в Арена София, вероятно ще бъде разочарован, а може би и измамен. За това предупреди Рафи Бохосян, който е режисьор на предаването. Певецът и победител в няколко музикални формата каза в сутрешния блок на Нова телевизия в събота, че билетите за финалния концерт са свършили.

„Публиката да внимава, в момента има доста фалшиви билети в мрежата. Много хора злоупотребяват.

Не си купувайте билети от хора, които не познавате”, обясни Рафи пред Марина Цекова.

Тя пък сподели, че познати постоянно я питат може ли да им намери покани или билети за „Капките”. Естествено, Рафи като режисьор на предаването, е подложен на същия тормоз, но не само той.

---

България

Времето полудя в България и синоптиците не познаха: Проливен дъжд се изсипва в София

Кадър Уеб камера в София на Орлов мост

Абсолютна изненада за синоптиците.

Никой не прогнозира дъжд в София за днес.

А точно това се случва в момента.

На места в столицата дъждът е проливен.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com