Свържете се с нас

България

Майката на Банев проплака! С пенсия от 340 лв, не можела да гледа внуците в английски колеж във Франция

Това е много сериозно обвинение, особено към мен, човекът, който 34 години е работил само в областта на културата. Участвала съм само в 2 дружества.

Това заяви майката на Николай Банев – Мария в ефира на bTV по повод обвиненията, че е участвала в организирана престъпна група.

„Никъде не може да се намери документ, в който аз да съм участвала с някакви средства, да съм изтеглила някакви заеми. Аз мисля, че и снаха ми и синът ми са дисциплинирани хора. Ние вкъщи умуваме кое е истината. Не са искали да избягат в чужбина“, посочи още тя.

Банева коментира и обвиненията за телефона в килията: „Не знам има ли такава история, може да е подхвърлен. Аз дори сокове не му нося. Относно това, че искал да води по телефона хибридна война с помощта Русия, това не е вярно. Истината е, че Николай и Евгения имат много приятели руснаци, които са идвали на фестивали в „Русалка”, но чак хибридна война…” Що се отнася до фалита на „Полимери”, тя се оправда, че е имало причини за това.

„Имаше сериозни обективни причини. Нямаше суровини, Лукойл спря да подава химикали, НЕК имаше да дава на Николай 50 милиона. Но не искам да говоря конкретно, тъй като не съм страна.” Мария Банева спомена и мераците на снаха ѝ Евгения Банева да депутат. „Зависи изцяло от нея. Тя е възпитана и образована, знае няколко езика. Арестът не е причина за нейната кандидатура. Зад нея вече стои инициативен комитет от видни общественици.”

„Синът ми помагаше в кампанията за първото президентство на Георги Първанов. При всички случаи Николай е човек с леви убеждения, пак се тиражира този момент, че моят съпруг беше активен борец против фашизма, но те го одобриха за такъв без негово знание на 9 септември 1989 година. Това е преди промените, които настъпиха, имаше антифашитски съюз, имаше хора, които са знаели, свекърът ми е антифашист от 1923 година. Не знам по какъв начин Николай е помагал на Георги Първанов, но доста солидно е помагал. Вероятно е давал пари, или пък е помагал с коли или с други неща. Не знам подробности, но е помагал, и само в тази кампания.”

Тя бе запитана директно от Антон Хекимян имат ли семейство Баневи 1 милиард в швейцарска банка.

„Категорично не. Евгения, с която много се уважаваме и една културна жена, вече каза, че ако има такова нещо, нека държавата да изземе всички пари до последния лев.”, лаконична беше Мария Банева. Майката на Банев проплака и, че в момента не са заможно семейство.

„Чудим се как да гледаме децата във Франция. Децата са в Ница в един английски колеж, който е много добър и много им харесва. Разполагам с пенсия от 340 лв. Ние в семейството сме живели заедно. Нормално е да ми помага.“, заяви още тя.

---

България

2 зодии до дни да проверят банковите си карти: Ще открият много, много пари, които не са очаквали!

Ето кои са двете зодии, които внезапно ще забогатея:

Лъв
Тези дни ще видите това, което преди е било скрито от вас. Можете да станете собственик на „ничии“ пари, вещи или имоти.

Все пак не забравяйте да се грижете за здравето си – то е по-важно от всяко богатство!

Не се преуморявайте в работата, почивайте повече. „Знайте, че дори да не влагате много усилия в офиса, то парите пак ще потекат по един или друг начин към вас.

Ще имате късмета да получите неочаквани оферти, отстъпки, бонуси, подаръци, добри материални благинки“ пояснява астроложката Наталия Коляда.

Водолей
Скоро проверете портфейла и картите си – те може да съдържат пари, за които не сте знаели и/или очаквали.

Дори и да не вярвате на баланса, то знайте че има и още – сякаш с магическа пръчица предишните ви задължения ще изчезнат.

Редом с това ценни неща ще ви бъдат предоставени безвъзмездно, а разни услугите ще ви бъдат предлагани безплатно.

И не само това – като в приказка към вас ще потекат потоци от пари. „Не си блъскайте главата да се чудите как джобовете ви ще се напълнят с пари – всичко ще се случи изведнъж и неочаквано“, казва астроложката Наталия Коляда.

---

България

Измама с „Капките“ обяви Рафи по Нова тв

Кадър Нова тв

В България няма нещо, с което някой не реши да мами и да печели от наивността на хората.

Това се случва и покрай билетите за „Като две капки вода“.

Който тепърва е решил да си купува билети за финала на сезона на „Като две капки вода” в Арена София, вероятно ще бъде разочарован, а може би и измамен. За това предупреди Рафи Бохосян, който е режисьор на предаването. Певецът и победител в няколко музикални формата каза в сутрешния блок на Нова телевизия в събота, че билетите за финалния концерт са свършили.

„Публиката да внимава, в момента има доста фалшиви билети в мрежата. Много хора злоупотребяват.

Не си купувайте билети от хора, които не познавате”, обясни Рафи пред Марина Цекова.

Тя пък сподели, че познати постоянно я питат може ли да им намери покани или билети за „Капките”. Естествено, Рафи като режисьор на предаването, е подложен на същия тормоз, но не само той.

---

България

Времето полудя в България и синоптиците не познаха: Проливен дъжд се изсипва в София

Кадър Уеб камера в София на Орлов мост

Абсолютна изненада за синоптиците.

Никой не прогнозира дъжд в София за днес.

А точно това се случва в момента.

На места в столицата дъждът е проливен.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com