Свържете се с нас

България

Извънредно: Служебния кабинет ще даде рекордните 400 лв. на всички работници и пенсионери за Великденски добавки

Служебният кабинет обяви едно изненадващо решение – да даде рекордните 400 лева за всички работници и пенсионери като Великденска добавка. И всичко това се случва на 1 април, който традиционно е денят на шегата. Новината породи множество реакции и съмнения сред обществото, като някои се позавеселиха, а други се попитаха дали става дума за сериозно предложение, пишат от newsbul.

Според изявления от представител на Служебния кабинет, това е решение, което има за цел да подчертае значимостта на работниците и да ги награди за труда им, особено в този период от годината, когато семействата се събират и празнуват заедно. Отбелязва се, че тази година е изключително трудна за мнозина поради различни предизвикателства, включително икономически проблеми, възникнали в резултат на световната ситуация.

Въпреки че решението може да изглежда като шега поради датата на обявяване, от официални източници се потвърждава сериозността му. Очаква се тази добавка да бъде изплатена на всички квалифицирани работници преди Великденските празници.

Реакциите на обществото са разнообразни. Някои изразяват благодарност и радост за неочакваното дарение, докато други изразяват съмнения и подозрения за скрити мотиви зад подобно решение. Независимо от това, мнозина се надяват, че това е първата стъпка към по-добри условия за работниците и че подобни инициативи ще се продължат и в бъдеще.

За много хора това е добра новина преди празниците, която ще им помогне да се справят със задачите и разходите, свързани с Великденските празници. Все пак, имайки предвид датата на обявяване, има и онези, които се чудят дали всичко е наистина така, както изглежда на пръв поглед.

Така че, дали това е истинска благодат или само една добре измислена шега, времето ще покаже. Все пак, за сега, работниците могат да се радват на възможността за допълнителни средства преди празниците, като се надяват, че това е само началото на по-добри времена за тях.

Честит ден на шегата!

---

България

2 зодии до дни да проверят банковите си карти: Ще открият много, много пари, които не са очаквали!

Ето кои са двете зодии, които внезапно ще забогатея:

Лъв
Тези дни ще видите това, което преди е било скрито от вас. Можете да станете собственик на „ничии“ пари, вещи или имоти.

Все пак не забравяйте да се грижете за здравето си – то е по-важно от всяко богатство!

Не се преуморявайте в работата, почивайте повече. „Знайте, че дори да не влагате много усилия в офиса, то парите пак ще потекат по един или друг начин към вас.

Ще имате късмета да получите неочаквани оферти, отстъпки, бонуси, подаръци, добри материални благинки“ пояснява астроложката Наталия Коляда.

Водолей
Скоро проверете портфейла и картите си – те може да съдържат пари, за които не сте знаели и/или очаквали.

Дори и да не вярвате на баланса, то знайте че има и още – сякаш с магическа пръчица предишните ви задължения ще изчезнат.

Редом с това ценни неща ще ви бъдат предоставени безвъзмездно, а разни услугите ще ви бъдат предлагани безплатно.

И не само това – като в приказка към вас ще потекат потоци от пари. „Не си блъскайте главата да се чудите как джобовете ви ще се напълнят с пари – всичко ще се случи изведнъж и неочаквано“, казва астроложката Наталия Коляда.

---

България

Измама с „Капките“ обяви Рафи по Нова тв

Кадър Нова тв

В България няма нещо, с което някой не реши да мами и да печели от наивността на хората.

Това се случва и покрай билетите за „Като две капки вода“.

Който тепърва е решил да си купува билети за финала на сезона на „Като две капки вода” в Арена София, вероятно ще бъде разочарован, а може би и измамен. За това предупреди Рафи Бохосян, който е режисьор на предаването. Певецът и победител в няколко музикални формата каза в сутрешния блок на Нова телевизия в събота, че билетите за финалния концерт са свършили.

„Публиката да внимава, в момента има доста фалшиви билети в мрежата. Много хора злоупотребяват.

Не си купувайте билети от хора, които не познавате”, обясни Рафи пред Марина Цекова.

Тя пък сподели, че познати постоянно я питат може ли да им намери покани или билети за „Капките”. Естествено, Рафи като режисьор на предаването, е подложен на същия тормоз, но не само той.

---

България

Времето полудя в България и синоптиците не познаха: Проливен дъжд се изсипва в София

Кадър Уеб камера в София на Орлов мост

Абсолютна изненада за синоптиците.

Никой не прогнозира дъжд в София за днес.

А точно това се случва в момента.

На места в столицата дъждът е проливен.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com