Свържете се с нас

България

Зрителите тъгуват за Билалов! Ники Кънчев отнесе критики

Стартира новият сезон на „Стани богат“ начело с новия водещ Ники Кънчев. Първото издание бе благотворително и гост-звезди опитаха да спечелят прилична сума за добра кауза.

Очите на зрителите обаче бяха вперени в Ники Кънчев, неговото завръщане предизвика любопитството, как след толкова години и след като предшественика му Билалов бе наистина много харесван той ще се справи. Лека нервност прозираше в поведението му, която опита да тушира с повече говорене от необходимото и това не остана незабелязано.

Много, прекалено много говори водещият, дори не дава възможност на участниците да мислят. Прекалено възбудено се държи, сигурно причината е връщането му в предаването. Чак е дразнещ. Не зная какво му харесвате ? Биллов беше далеч по-приятен, спокоен.

Поостарял е Ники Кънчев, липсва му увереността и излъчването което имаше!

Доста самохвално и надуто встъпително слово направи снощи Ники Кънчев. Никаква колигиалност към предишния водещ, който не само не му отстъпва, но и го превъзхожда с интелект, ерудиция, знания, спокойно водене и тънък хумор. Ники да не би да смята, че само него сме чакали. Сезоните с Билалов бяха на висота. Ще ми липсва много.

Наистина редно бе да спомене поне за предшественика си, да каже две мили думи, да сниши малко излишното самочувствие, а не да изтъква колко е бил велик преди години. Това не направи добро впечатление дори у тези, които го очакваха с нетърпение.

Добре, че са зрителите и фенове на тази велика игра да окажат нужното внимание и на предишния водещ.

И Билалов също много добре водеше. Радвам се ,че има умни хора в нашата страна. Предаването го гледам отдавна и много ми харесва.

Не правите разлика, че това е първо предаване с известни участници и благотворителна цел. Това е причината.

Ники Кънчев си беше емблема на това предаване! ?
Радвам се, че ще го гледам на екрана и то отново в този формат! ?
Беше ми малко трудно в началото да свикна с Мишо Билалов, но постепенно се „привързах“ към чувството му за хумор, смеха и закачките, с които успяваше да разчупи атмосферата на играта.
Ще ми липсва този талантлив и неподправен актьор! ☺️
Пожелавам успех и на двамата в новите им проекти и начинания!
??✨
В крайна сметка те правят всичко това за нас – зрителите!

---

България

2 зодии до дни да проверят банковите си карти: Ще открият много, много пари, които не са очаквали!

Ето кои са двете зодии, които внезапно ще забогатея:

Лъв
Тези дни ще видите това, което преди е било скрито от вас. Можете да станете собственик на „ничии“ пари, вещи или имоти.

Все пак не забравяйте да се грижете за здравето си – то е по-важно от всяко богатство!

Не се преуморявайте в работата, почивайте повече. „Знайте, че дори да не влагате много усилия в офиса, то парите пак ще потекат по един или друг начин към вас.

Ще имате късмета да получите неочаквани оферти, отстъпки, бонуси, подаръци, добри материални благинки“ пояснява астроложката Наталия Коляда.

Водолей
Скоро проверете портфейла и картите си – те може да съдържат пари, за които не сте знаели и/или очаквали.

Дори и да не вярвате на баланса, то знайте че има и още – сякаш с магическа пръчица предишните ви задължения ще изчезнат.

Редом с това ценни неща ще ви бъдат предоставени безвъзмездно, а разни услугите ще ви бъдат предлагани безплатно.

И не само това – като в приказка към вас ще потекат потоци от пари. „Не си блъскайте главата да се чудите как джобовете ви ще се напълнят с пари – всичко ще се случи изведнъж и неочаквано“, казва астроложката Наталия Коляда.

---

България

Измама с „Капките“ обяви Рафи по Нова тв

Кадър Нова тв

В България няма нещо, с което някой не реши да мами и да печели от наивността на хората.

Това се случва и покрай билетите за „Като две капки вода“.

Който тепърва е решил да си купува билети за финала на сезона на „Като две капки вода” в Арена София, вероятно ще бъде разочарован, а може би и измамен. За това предупреди Рафи Бохосян, който е режисьор на предаването. Певецът и победител в няколко музикални формата каза в сутрешния блок на Нова телевизия в събота, че билетите за финалния концерт са свършили.

„Публиката да внимава, в момента има доста фалшиви билети в мрежата. Много хора злоупотребяват.

Не си купувайте билети от хора, които не познавате”, обясни Рафи пред Марина Цекова.

Тя пък сподели, че познати постоянно я питат може ли да им намери покани или билети за „Капките”. Естествено, Рафи като режисьор на предаването, е подложен на същия тормоз, но не само той.

---

България

Времето полудя в България и синоптиците не познаха: Проливен дъжд се изсипва в София

Кадър Уеб камера в София на Орлов мост

Абсолютна изненада за синоптиците.

Никой не прогнозира дъжд в София за днес.

А точно това се случва в момента.

На места в столицата дъждът е проливен.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com