Свържете се с нас

България

Знак от Бога събра хиляди миряни на плажа! Огромен кръст изплува край бреговете на

Кръст изплува от морето, вярващи решиха, че е знак от небето за Флорида. Хиляди миряни се събират ежегодно на плаж край Флорида, за да видят кръст, който е изплувал от водите на океана.

Голям брой вярващи и любопитни туристи се събраха на пясъчен бряг в Южна Флорида, след като на брега му се появи голям дървен кръст.

Според информация на американските медии, някои от събраните граждани вярват, че кръстът е някакъв свещен знак. Франк Телерико, собственик на курорт край плажа, казва, че е бил шокиран от този феномен.

Но и той приема кръста като знак за защита.

Той смята, че кръстът е „божествена намеса“, защото преди да се появи на плажа, неговата сестра е била предния ден на брега, молейки се, защото „имала лош сън“.

От друга страна, все още няма официално съобщение за това откъде е дошъл този кръст и как е влязъл в океана. Хората приемат, че той вероятно идва от Пуерто Рико, а мнозина смятат, че се е появил на плажа от тропиците. Не е изключено кръстът да е паднал от камбанарията на някой от остров след възможен ураган и водите да са го довлекли до Флорида.

Кръстът не е първата странна находка, която изплува от вълните на плаж. Преди години в медиите се появи информация, че край бреговете на Турция е изплувало тяло на русалка. Фигурата беше толкова реалистична и толкова много приличаше на риба и не особено на жена, че всички действително повярваха, че се касае за някакво свръхестествено създание. В крайна сметка бързо се разбра, че няма нищо мистериозно в съществото. Оказа се, че тялото на русалката е фигура създадена от екипа на „Карибски пирати“ за един от епизодите, които се снимали край бреговете на Черно море. От екипа решили да си направят шега с местните и след снимките оставили куклата край брега. Резултатът беше сензация, която изуми мнозина. Впоследствие обаче се е оказа, че е просто шега.

---

България

2 зодии до дни да проверят банковите си карти: Ще открият много, много пари, които не са очаквали!

Ето кои са двете зодии, които внезапно ще забогатея:

Лъв
Тези дни ще видите това, което преди е било скрито от вас. Можете да станете собственик на „ничии“ пари, вещи или имоти.

Все пак не забравяйте да се грижете за здравето си – то е по-важно от всяко богатство!

Не се преуморявайте в работата, почивайте повече. „Знайте, че дори да не влагате много усилия в офиса, то парите пак ще потекат по един или друг начин към вас.

Ще имате късмета да получите неочаквани оферти, отстъпки, бонуси, подаръци, добри материални благинки“ пояснява астроложката Наталия Коляда.

Водолей
Скоро проверете портфейла и картите си – те може да съдържат пари, за които не сте знаели и/или очаквали.

Дори и да не вярвате на баланса, то знайте че има и още – сякаш с магическа пръчица предишните ви задължения ще изчезнат.

Редом с това ценни неща ще ви бъдат предоставени безвъзмездно, а разни услугите ще ви бъдат предлагани безплатно.

И не само това – като в приказка към вас ще потекат потоци от пари. „Не си блъскайте главата да се чудите как джобовете ви ще се напълнят с пари – всичко ще се случи изведнъж и неочаквано“, казва астроложката Наталия Коляда.

---

България

Измама с „Капките“ обяви Рафи по Нова тв

Кадър Нова тв

В България няма нещо, с което някой не реши да мами и да печели от наивността на хората.

Това се случва и покрай билетите за „Като две капки вода“.

Който тепърва е решил да си купува билети за финала на сезона на „Като две капки вода” в Арена София, вероятно ще бъде разочарован, а може би и измамен. За това предупреди Рафи Бохосян, който е режисьор на предаването. Певецът и победител в няколко музикални формата каза в сутрешния блок на Нова телевизия в събота, че билетите за финалния концерт са свършили.

„Публиката да внимава, в момента има доста фалшиви билети в мрежата. Много хора злоупотребяват.

Не си купувайте билети от хора, които не познавате”, обясни Рафи пред Марина Цекова.

Тя пък сподели, че познати постоянно я питат може ли да им намери покани или билети за „Капките”. Естествено, Рафи като режисьор на предаването, е подложен на същия тормоз, но не само той.

---

България

Времето полудя в България и синоптиците не познаха: Проливен дъжд се изсипва в София

Кадър Уеб камера в София на Орлов мост

Абсолютна изненада за синоптиците.

Никой не прогнозира дъжд в София за днес.

А точно това се случва в момента.

На места в столицата дъждът е проливен.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com