Connect with us

България

„Ергенът“ втрещи с признание за майка си

Published

on

Пианистът Евгени Генчев и избраницата му Валерия – победителка във второто издание на „Ергенът”, все още са заедно и след финала на предаването, който е заснет месеци по-рано, но беше излъчен в четвъртък вечерта по Би Ти Ви. Избраницата ще бъде и на концерта му на 3 юни в родния му град Пловдив, когато той ще представи соловия си музикален спектакъл „Моята музика. Моят свят. Самият аз”. Евгени Генчев заяви на избраницата Валерия, че държи на кариерата си, пише Минаха години.

Отдадеността на Евгени на музиката го възпира да е създал семейство досега и да има собствени деца. На финала на предаването той отправи тревожен въпрос към фаворитката на сърцето си по въпроса за приоритетите – кариера или личен живот: „Ами ако аз утре имам концерт в Бразилия?”…

Отправи и втора стреличка, този пък по адрес заниманията любимата си: „Ако мен ме няма, а детето има нужда от лекар, кучето също – кое по-напред и как?” Ергенът има предвид не само домашния любимец на госпожицата, но и заниманието й – тя е създателка на приют за кучета в родния й Плевен. Зрителите останаха с впечатлението, че и двамата не са готови за родители, а твърде много държат на кариерата си.

Но в заключителното предаване майката на Генчев нагледно показа защо синът й още е ерген. На Светла не й стана приятно, след като чу, че 24-годишната дама е веганка и има приют за кучета.

„Какво би казала за нашето общо съжителство?”, „А една малка Светла?” (намек да кръсти бъдеща внучка на нея – б.р.), „А как виждаш почивката с мен?”, „Другият ми син се съобразява с нас и минимум веднъж се обажда на мен и баща си поотделно”, „Как би приела, че ще си на втори план за Евгени, а на първо място ще съм аз?“, нахвърли въпрос след въпрос Светла. Почти никоя жена не би изтърпяла такова свекървище, което се държи с 34-годишния си син, сякаш е пеленаче, коментират зрители.

„Майка ми не е одобрила нито едно момиче, с което съм бил“, призна и Евгени. Чудесният пианист явно избира жените според майчиния критерий одумват го телевизионни сеирджии. Може би затова той сравни с „голяма беля” влюбването си във Валерия. Тя е работила като модел основно в Япония където заминава на 18-годишна възраст. Била е на кориците на едни от най-известните азиатски модни списания. Това, което я е грабнало в Евгени на първа среща, са неговите очи.

Сред многото моми в „Ергенът“ накрая останаха 5: Елена, Валерия. Михаела, Ирина и Поли, но само на крачка от финала отпаднаха последните три, като за сърцето на Евгени до последно се бориха редакторката Елена и моделът Валерия, с която той вече живее на семейни начала.

Continue Reading

България

Сензационна мълва за Ружа Игнатова след смъртта на Геле пусна журналист от Нова ТВ

Published

on

Единият от популярните като Братя Галеви – Ангел Христов-Геле, който заедно с Пламен Галев напуснаха страната, след като бяха осъдени за организирана престъпна група, е влязъл в България, но малко след това е бил покосен от инфаркт. Тази новина гръмна преди дни, а от тогава мистериите около случилото се се заплитат.

Кога е влязъл Геле в България? Как е направил това? Жив ли е бил или трупът му е прекаран през границата – все въпроси без отговор.

Мнозина обаче са възмутени как така издирван с червена бюлетина на Интерпол се подвизава необезпокоявано в България.

Именно по този повод, а и не само, журналистът от Нова ТВ Благой Цицелков хвърли бомба, свързана с издирваната по цял свят криптокралица Руже Игнатова.

Благой Цицелков

„А някой сещал ли се е да провери дали Ружа Игнатова просто не си е вкъщи?“ – написа Цицелков в личния си фейсбук профил.

Continue Reading

България

Виждали ли сте го? Митко изчезна безследно преди дни, а майка му… СНИМКИ

Published

on

Издирват Димитър Светлинов Петков от Каолиново, пише GlasNews.bg. Димитър е в неизвестност от няколко дни.

Майка му е заявила пред семейни приятели, че последно е бил облечен с дънки и тениска, но може и да е с риза.

Изчезналият има татуировка отляво на врата. Не се съобщават годините на издирвания.

„Уважаеми приятели, наш семеен и голям приятел на сина ми е в неизвестност от няколко дни.

Притеснени и загрижени сме за него и затова моля, ако някой има информация за Митко, да ми пише на лични съобщения, а аз ще предам на семейството му“, това написа Стефка Димитрова в социалната мрежа Фейсбук.

В друга публикация в мрежата се отбелязва, че Димитър Петков носи очила.

Ако имате информация за местонахождението на мъжа, подайте сигнал в най-близкото Районно управление на полицията, или на спешния тел. 112.

Continue Reading

България

Майка от Пазарджик пропищя: Учители карат детето ми да си разкопчава горнището!

Published

on

Майка от Пазарджик съобщава за неуместно поведение от служители на ЕГ „Бертолт Брехт“ към дещеря й, която учи там.

По думите й в гимназията “ са карали да си разкопчава горнището, за да покаже с каква блузка е отдолу“.

„Племенницата ми преди малко се прибра от въпросното елитно училище Езиковата Гимназия. Детето са го карали да си разкопчава горнището, за да покаже с каква блузка е отдолу, и дали блузката и е натъпкана в дънките.

Аз съм родител и ще съдя до дупка ако това се случи и на моето дете! Разбирам и съм съгласна за ред, дисциплина и правилник, но това започва да преминава границите на нормалното и разумното!

Ами вие Господа от Езикова Гимназия „Бертолт Брехт“ утре може да поискате и панталоните да си разкопчаят. Потресена съм от ситуацията, която се е създала и е абсолютно недопустима!

Госпожо директор ще се обърнем и писмено към Вас и ако трябва и чрез медия, няма да позволим да скверните и разголвате децата ни, трябва да знаете до къде е границата на нормалното!„, пише разгневено Дима Алексиева.

Част от потребителите подкрепиха майката, а други посочват, че може би е имало причина за проверката.

„Аз съм учила в ПГИМ, била съм свидетел как едно прилично облечено момиче с раничка влиза в тоалетната на училището и излиза като чалга певица. За да проверят какво има под горнището на момичето, значи си е имало причина“, отбелязва Спаска Велева.

„Училището има дрескод и всички ученици са длъжни да го спазват. Разкопчавайки горнището, отдолу трябва да има тениска или риза. Няма униформа с горнище и отдолу по сутиен за да твърдите, че са я разголвали!

Ами нали като им стане топло, те сами ги свалят тези горнища и без учителска намеса. Не само във въпросното училище и не само в Пазарджик или само в България, навсякъде се следи за носенето на униформа в училище!

Друг е въпроса, че българският ученик няма респект нито към учител, нито към директор! И то благодарение на точно таковива разсъждения, като вашите!“, контрира Надежда С. blitz

Continue Reading

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com