Свържете се с нас

България

Ергенката Виктория: Не съм ГРОЗНА, приличам на духчето Доби!

На домашния дух от „Хари Потър“ Доби се оприличава ергенката Виктория. Бившата вече служителка в БфС е обект на редица шеги и закачи заради външния си вид.

Виктория дори си има и прякор в имението с останалите момичета, които я наричат „цър-пър“. А в интернет ври и кипи от колажи с нея и на кого мяза.

„Оприличават ме на едно човече, дори и не знам откъде е, може би някакъв филм. Аз обаче смятам, че приличам на духчето Доби“, призна самата Виктория и показа, че в колата си държи кукла на домашния дух от „Хари Потър“.

30-годишната брюнетка споделя, че е била наясно с хейта, който ще отнесе. Ала не се притеснява от него. Напротив – приемала го с усмивка. И се забавлявала истински с шегите на свой гръб.

„Нямам търпение да видя какво ще измислят. Не се срамувам от физиономията си, защото имам огледало в къщи, в колата, в чантата. Красотата е субективно нещо“, казва още най-одумваната ергенка.

Разлетяха се слухове, че Виктория имала любовни авери с няколко от популярните ни футболисти. Говори се, че дори е гадже на играча на ЦСКА Иван Турицов. Когато е на трибуните на стадиона на „червените “ Виктория винаги е облечена във фланелка на ЦСКА. Дали обаче има нещо между ергенката и национала засега няма официално потвърждение.

---

България

2 зодии до дни да проверят банковите си карти: Ще открият много, много пари, които не са очаквали!

Ето кои са двете зодии, които внезапно ще забогатея:

Лъв
Тези дни ще видите това, което преди е било скрито от вас. Можете да станете собственик на „ничии“ пари, вещи или имоти.

Все пак не забравяйте да се грижете за здравето си – то е по-важно от всяко богатство!

Не се преуморявайте в работата, почивайте повече. „Знайте, че дори да не влагате много усилия в офиса, то парите пак ще потекат по един или друг начин към вас.

Ще имате късмета да получите неочаквани оферти, отстъпки, бонуси, подаръци, добри материални благинки“ пояснява астроложката Наталия Коляда.

Водолей
Скоро проверете портфейла и картите си – те може да съдържат пари, за които не сте знаели и/или очаквали.

Дори и да не вярвате на баланса, то знайте че има и още – сякаш с магическа пръчица предишните ви задължения ще изчезнат.

Редом с това ценни неща ще ви бъдат предоставени безвъзмездно, а разни услугите ще ви бъдат предлагани безплатно.

И не само това – като в приказка към вас ще потекат потоци от пари. „Не си блъскайте главата да се чудите как джобовете ви ще се напълнят с пари – всичко ще се случи изведнъж и неочаквано“, казва астроложката Наталия Коляда.

---

България

Измама с „Капките“ обяви Рафи по Нова тв

Кадър Нова тв

В България няма нещо, с което някой не реши да мами и да печели от наивността на хората.

Това се случва и покрай билетите за „Като две капки вода“.

Който тепърва е решил да си купува билети за финала на сезона на „Като две капки вода” в Арена София, вероятно ще бъде разочарован, а може би и измамен. За това предупреди Рафи Бохосян, който е режисьор на предаването. Певецът и победител в няколко музикални формата каза в сутрешния блок на Нова телевизия в събота, че билетите за финалния концерт са свършили.

„Публиката да внимава, в момента има доста фалшиви билети в мрежата. Много хора злоупотребяват.

Не си купувайте билети от хора, които не познавате”, обясни Рафи пред Марина Цекова.

Тя пък сподели, че познати постоянно я питат може ли да им намери покани или билети за „Капките”. Естествено, Рафи като режисьор на предаването, е подложен на същия тормоз, но не само той.

---

България

Времето полудя в България и синоптиците не познаха: Проливен дъжд се изсипва в София

Кадър Уеб камера в София на Орлов мост

Абсолютна изненада за синоптиците.

Никой не прогнозира дъжд в София за днес.

А точно това се случва в момента.

На места в столицата дъждът е проливен.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com