Свържете се с нас

България

Господ е дарил всяка зодия с уникален БОЖИ ДАР при раждането – ето какъв е твоят

Древните гърци имат легенда, според която Бог е надарил всеки човек при раждането му с дар съобразно зодията. Според историята този дар е трябвало да помогне на хората в живота им.

След като получат подарък, хората трябва да разберат как могат да се подобрят с негова помощ. Подаръкът може да бъде и капан. Ценен урок, който ще ни научи винаги да се опитваме да учим повече и да живеем с достойнство и уважение към другите.

Ето и какъв е Божият дар за всяка зодия при раждането:

Божият дар за Овен е ЧЕСТ

Овенът се движи от ентусиазъм и понякога може да се каже „сляпа“ вяра. Вътрешният им глас продължава да казва, че всичко ще бъде наред. Това не е оптимизъм, а вяра. Това е безусловно доверие в боговете. Те може да не виждат винаги плодовете на това, което са засадили, но тяхната творческа природа няма да престане, докато не превърне почвата в зелена, уханна градина.

Божият дар за Телеца е СИЛАТА

Без значение каква е ситуацията и кой е противникът им, ако наистина искат да постигнат нещо, Телците ще намерят начин да го направят. Силата им идва отвътре, от сърцето и те трябва да приемат това. Любовта побеждава всичко и сърцата им копнеят за това. Те са надарени с невъобразимата СИЛА на боговете.

Божият дар за Близнаците е ОБЩЕНИЕ

Способността им да събират и обработват информация е невероятно силна. Близнаците имат страхотна способност да стават част от социални групи и да споделят ценна информация с хората. Това е най-голямото им предимство. Те са царете на информацията и комуникацията.

Божият дар за Рака е ПРЕДАНОСТТА

Те са много лоялни към своите приятели, семейство и всичко, което ги засяга. Типичният Рак винаги се опитва да помогне на другите. Тази сляпа преданост понякога може да ги нарани, но те винаги са възнаградени за постоянството си.

Божият дар за Лъвовете е ГОРДОСТТА

Силата на Лъвовете е символ на тяхната гордост. Гордостта трябва да идва не отвън, а отвътре. Лъвовете трябва да разберат, че са ценни, мъдри и добри.

Божият дар за Девата е ПРИСПОСОБЯВАНЕ

Девите са толкова адаптивни, че можете да ги преместите да живеят в по-ниските слоеве на обществото, но те все пак ще живеят като крале. Разбира се, не е толкова просто, но тези хора го правят! Но Девите винаги трябва да помнят кои са и да не се отклоняват от пътя, който ги води към най-високата планина.

Божият дар за Везните е СПРАВЕДЛИВОСТТА

Тези хора имат инстинктивна склонност да съдят всички, освен себе си. Те са много строги към себе си и затова са толкова добри съдии за околните. Тази невероятна способност им дава всичко необходимо, за да разберат как работи обществото и как да продължат да се подобряват за максимален успех.

Божият дар за Скорпиона е СТРАСТТА

Скорпионите са възнаградени със страстно докосване, което им дава право да „ловуват“ и да преследват това, което искат. Но Скорпионите трябва да помнят, че нашите инстинкти могат да ни отровят или убият.

Божият дар за Стрелеца е УСПЕХ

Може би на Стрелците понякога им е трудно в живота. Но въпреки това те винаги имат късмет в ежедневието си, не винаги го осъзнават, но ще дойде времето и те ще го разберат!

Божият дар за Козирога е УСПЕХ и ИЗОБИЛИЕ

Но не става лесно. Козирозите трябва да работят усилено, за да бъдат успешни, поне те мислят така. Те вярват, че истински успех може да бъде постигнат чрез отдаденост и упорит труд. Не забравяйте, че пътуването е много по-важно от дестинацията!

Божият дар за Водолеите е УНИКАЛНОСТ

Тази уникалност обаче понякога може да причини проблеми или да изолира Водолея от външната среда.

Божият дар за Рибите е ФАНТАЗИЯ

Рибите имат невероятна способност да създават илюзии. Тези хора са истински мечтатели! Ако използват този си дар правилно, тази тяхна способност може да ги доведе до успеха!

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Всяка болка, която някой ви е причинил, ще му се върне

Всеки, който някога ви е наранявал или предавал, един ден ще се изправи пред същата болка. И това не е карма. Това е истината за човешкия живот. Ние всички страдаме.

Може би малко повече от други и изглежда нечестно, но животът ще ни накара да страдаме в онези моменти, в които най-малко очакваме.

Точно, когато всичко изглежда добре, нещо изведнъж се обърква. И тогава се обърква още нещо. И вие изпадате в отчаяние, мъка и тъга.

Най-трудното нещо в такива трудни моменти е да останете разумни и да действате рационално.

Ако причината е в друг човек, вие търсите отмъщение. Искате да му се отплатите по същия начин и да го нараните. Чакате с нетърпение разплатата, когато животът сам ще му върне същото. И когато това не се случи, вие се депресирате. Чувствате сякаш всичко е срещу вас. Но това не е така.

Животът рано или късно поставя всичко на мястото му.

И един ден, в най-лошия момент, това, което този човек е направил с вас, ще се върне при него по начин, който дори няма да разбере.

Това е прост факт, свързан с енергията. Получавате това, което инвестирате в този свят.

Наречете го съвпадение, карма, в крайна сметка човек получава това, което дава. И един ден този човек ще получи това, което заслужава – на работа, в обществото, в семейството.

И когато най-сетне се чувства толкова безпомощен и пречупен, той получава възмездието си.

Знаете ли каква е разликата между вас и него?

Личностното развитие. Лошите хора нараняват другите, защото никога не се учат от собствения си опит. И ще се държат по този начин, докато не претърпят същата болка, която са ви нанесли.

Те няма да знаят как да се справят с нея. Докато вие ще съберете парчетата и ще се преродите от пепелта.

Така че не се притеснявайте.

Не мислете, че онези, които са ви наранили, никога няма да изпитат същото. Не вярвайте, че Вселената се е обърнала срещу вас и ви се подиграва.

Просто се научете от опита, който ви дава животът.

Преживейте болката, плачете, борете се, а след това се изправете, кажете сбогом на онези, които са ви наранили с разбирането, че един ден ще изпитат същото.

---

България

Миро показа на всички къщата си-Е наистина свят да ти се завие

Впечатляващ по размери палат строят Миро и жена му Елица сред борови дървета и гледка към Витоша. Певецът вече показа няколко снимки в Инстаграм, но засега пази в тайна къде се намира къщата. Трябва да се отбележи, че гледката наистина е невероятна – в далечината се вижда телевизионната кула на Копитото и прекрасната природа на Витоша.

Негови последователи предположиха, че строежът най-вероятно е в Горна баня, но засега той не издава нищо. Миро загатна единствено: „С Ели строим и се вълнуваме. Когато е готово, ще покажем.“

От снимките се вижда, че строежът е пред завършване, а покрай него са пръснати строителни материали. Къщата ще има големи тераси, а до нея се простират високи борове. Така в бъдеще семейството ще се наслаждава на гледка, чист въздух, спокойствие и уют.

Съпругата на Миро – Ели има бизнес в Лондон – италиански ресторант, в който, по мнението на Миро, правят най-вкусните пици. Преди три години заведението дори влезе в класацията на списание ELLE за най-добрите италиански ресторанти в Лондон, пише „Галерия“.

---

България

Извънредно: Ново земетресение разлюля България

Кадър БАН

Две земетресения за броени часове са регистрирани в България.

В 14,26 часа е регистрирано земетресение с магнитуд от 2,3 по Рихтер край София.

През нощта в 3,46 часа е регистриран слаб трус от 2,1 по Рихтер край Смолян.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com