Свържете се с нас

България

Без малко да се сбием: Веско Маринов докара Лора Крумова до еуфория

Кадър Нова

„Роки на Българската естрада“ – Веско Маринов докара Лора Крумова да се превие от смях.

Той разказа спомен от 1994 година, когато гледал мача на България с Нигерия в САЩ.

„Бях на Созопол на почивка с дъшеря ми преди 30 години. Много тежко го приех. В една станция. С един се скарах“, разказа Маринов.

„Ти да се сбиеш“, прихна Лора.

„Много бях афектиран. Той се канеше. Ние все падаме. Ние това, ние онова. Дойде и следващият мач с Гърция, в който всичко се промени“.

Маринов си спомни и за паметния мач на Парк де пренс.

„Плачех на гола на Костадинов. Живеех на една таванска стая в Германия. Какво изживях. Гледах мача при един приятел сърбин, при който имаше френска телевизия. Търсех стотинки да се обадя по телефона. Никой не вдигаше. Всички бяха в еуфория.“

Веско Маринов сподели, че е било правилно, че феновете не са допуснати до стадиона, защото щяло да стане по-страшно.

„Дали съм лесен за обичане трябва да попиташ жените, с които съм имал отношения през годините. Те най-добре могат да кажат дали съм такъв или не. Според мен съм лесен, за тези, които обичам. А за другите може би не, защото не ги допускам. Педантичен съм и не съм лесен за съвместно съжителство. Но едно е да си педантичен и да забелязваш всичко да е перфектно чисто и друго нещо са чувствата, които са в основата да бъда лесен или труден“, категоричен е той.

„Дядо съм на Веселин и Цветелина, но най-голямата ми болка е, че нямам достатъчно време, което да прекарвам с тях. Тази година ще идват за първи път на мой концерт, в един от дните през ноември. Предстои ми един от най-важните мигове в моя живот, когато те дойдат и ми поднесат цветя на сцената. Имам няколко мечти, свързани с моите внуци – да танцувам с Цвети на абитуриентския й бал, например. Да съм здрав и добре изглеждащ за нея. Обещал съм си от новата година да имам повече време за тях. Тази година беше много активна, тъй като наваксвах много пропуснати неща от миналите две трудни години. Успях да направя 30-я си албум, почитатели ми дори ми се караха в писмата си защо не издавам нов албум. Така ги бях разглезил и научил през годините. Смятам, че както последната любов този албум ще бъде най-хубавият. Може би, докато дойде следващият.“

---

България

Обирджиите на инкасото от Благоевград се оказаха идиоти

Инкасо обирджиите от Благоевград изпуснали чувалите с парите, твърди Струма.ком, позовавайки се на собствени източници. Припомняме, че при дръзкия обир днес бе застрелян 52-годишен охранител, който е опериран по спешност и в момента се бори за живот в столична болница

Ето какво разказват полицейски източници:

Около 6:30 часа охранителите били в помещение под банката, откъдето изнасяли парите, за да ги натоварят в микробуса. Внезапно се приближили трима мъже, а след тях и автомобил, който се движел на заден ход. Мъжете връхлетели при охранителите, единият с насочен към тях пистолет, след което нападателите грабнали няколко торби с пари и хукнали да бягат.

След тях тръгнал и единият от охранителите, хвърлил се върху единия от нападателите и обирджията произвел изстрел.

Охранителят паднал на земята. Колегите му започнали да преследват нападателите, но те бързо се качили в автомобила и потеглили с мръсна газ, изоставяйки единия от съучастниците си, който носел торбите.

Уплашен, той зарязал торбите с парите и тичал по автомобила.

Уточнява се дали 1 от торбите е останала в някои от съучастниците му, но на земята след грабежа със сигурност са останали 4.

Охранителите го преследвали, но не успели да ги догонят, единият от тях помогнал на ранения си колега и извикал полиция и Спешен център.

Според непотвърдена информация и охранителят е стрелял. Дали е уцелен някой от нападателите е неясно, но цялата история прилича на аматьорско изпълнение.

---

България

Тия изкукаха! Глоба и отнемане на книжка за шофиране с яке или палто

Водачът на автомобила е длъжен да осигури пълна свобода на движение на крайниците си! За да може свободно да извършва всякакви маневри, необходими за безопасно движение по обществен път. Това изисква законът за движение по пътищата в Гърция.

Въпреки че не е ясно как точно шофьорите ще постигнат пълна свобода на движение, тъй като не се казва какво облекло е позволено да носят по време на шофиране.

Tова означава, че трябва да пътуват с дрехи, които не ограничават движенията им. Дебелото палто или яке със сигурност не попадат в тази категория.

Ако шофирате, докато носите яке или палто, има вероятност да бъдете глобени от пътната полиция като част от потенциална проверка и ако попаднете в инцидент с ограничително облекло и се окаже, че то е допринесло за инцидента, тогава нещата стават още по-сложни.

Санкцията за нарушаване на разпоредбите е както парична, така и административна.

Глобата е 100 евро, а шофьорската книжка се отнема на място за 30 дни.

Въпреки това предвид известната лоялност на гръцката полиция към нарушителите има надежда, че тази доста абсурдна клауза от правилата за движение ще се прилага изключително рядко, освен ако нямате личен конфликт с полицай, предаде кореспондентът на Bulgaria ON AIR Силвия Станчева.

---

България

Свалят Рачков от ефир? Сполетя го съдбата на Цитиридис

Два дни след като Николаос Цитиридис се сбогува с телевизионната си аудитория, друго шумно рекламирано предаване също слиза от ефира, само че не на Би Ти Ви, а на Нова.

Телевизията спира неделното шоу „С Рачков всичко е възможно”. Последният ефир на водещия Митко Рачков за тази година е планиран за неделя, 3 декември, пише „Уикенд”.

Докато Николаос Цитиридис вдигна голяма пушилка заради свалянето на вечерното си шоу от телевизионната програма, другият любим комик на българския народ – Димитър Рачков, не се оплаква.

От Нова телевизия просто пуснаха телевизионната програма за 10 декември, неделя, в която ясно се вижда, че на мястото на неделното предаване на актьора ще се излъчва филм. От шоуто му пък обявиха, че закриват сезона на 3 декември. Не е ясно дали ще последва ново издание.

„С Рачков всичко е възможно” е единственото предаване от вечерната програма на Нова тази есен, което така и не успя да бие по рейтинг конкуренцията си от Би Ти Ви. Още в началото на сезона самата телевизия се похвали със завидни резултати на всички свои актуални сериали, както и на предаванията си „Игри на волята”, „Черешката на тортата” и „Сделка или не”.

Единственото пропадане в гледаемостта на канала се оказа Митко. Традиционно любимец на родната публика, той не успя да бие рейтинга на музикалното шоу „Гласът на България” по Би Ти Ви. Това беше голяма изненада, тъй като в комедийното му предаване редовно гостуват и други народни любимци:

Герасим Георгиев-Геро, Юлиан Вергов, Боби Турбото, Милица Гладнишка, спортисти, фолк певици, актьори от актуалните сериали на телевизията, както и звезди от други нейни предавания. Въпреки това Митко не успя да събере достатъчно зрители, за да си гарантира ефир до Нова година.

Не е ясно дали предаването му, което тази есен преживя втория си сезон, ще съществува и занапред. Слабият интерес към него показва, че въпреки всички усилия на екипа, зрителите трудно го приемат.

В лично качество обаче Димитър Рачков обаче няма причини да се тревожи за телевизионната си кариера. Очаква се още през февруари комикът да се завърне на екран като водещ на очаквания нов сезон на най-успешното до момента шоу на Нова „Като две капки вода”.

Всъщност последното му предаване на 3 декември е замислено именно като подгряване за предстоящия сезон на „Капките”. Гости в него ще бъдат звезди от предишни издания на шоуто за имитатори.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com