Свържете се с нас

България

Ангели са взели под крилото си тези 5 зодии – сякаш самата Вселена ги закриля и помага

Всички зодии имат своите звездни мигове и дни на изпитания, но някои сякаш са закриляни от самата Вселена в начинанията си. На тях всичко им се получава с лекота, умеят да минават „между капките“, когато стане напечено, а всичките им начинания са обречени на успех.

Може би сте сред тях? Проверете кои зодии са закриляни от Висшите сили и се намират под ангелско крило

Овен

Овните редовно се излагат на риск, но винаги излизат цели от него, защото са постоянно защитени. Обърка ли се нещо, за тях то винаги е знамение, че нещо винаги е над тях.

Близнаци

Близнаците често са внимателни, когато предприемат големи крачки в живота си, но и винаги имат късмет и разчитат на интуицията си, защото дори когато нещо не се получи точно както трябва, сякаш най-силният ангел пазител е над тях.

Лъв

Винаги в центъра на вниманието, лъвовете са активни и трудолюбиви, готови за много подвизи. Умеят да се измъкват от всяка трудна ситуация без страх, защото сякаш за оградени с голям щит.

Дева

Висшите сили винаги помагат на девите, дарявайки ги със силна интуиция и атрактивна енергия. Умеят да избягват неуспехите и да се изправят дори когато се случи да паднат.

Стрелец

Стрелците са като танкове в живота – нищо не може да ги спре. Особено знаейки, че винаги имат късмета в джоба си и някаква мистична сила, проправяща им път. Активни, приключенски настроение и големи оптимисти, богати на много ентусиазъм.

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Синоптиците – бягайте от този град другата седмица!

Сериозно предупреждение за времето през другата седмица за голям наш град.

Не се вижда краят на горещото време. Това показва справка на Plovdiv24.bg в специализираните сайтове за синоптични прогнози.

Днес, утре и в петък очакваната максимална температура например в Пловдив е 38 градуса.

Събота, неделя, понеделник и вторник (13 – 16 юли) живакът ще достигне 39 градуса. След това – на 17, 18 и 19 юли градът под тепетата ще се пърже на 40 градуса. Ще е почти тихо или със слаб североизточен вятър.

---

България

Извънредно: Пловдив се размина с огромна трагедия

Дърво рухна върху пешеходна пътека в Пловдив, пише glasnews.bg, позовавайки се на съобщения на очевидци във Facebook.

Инцидентът е станал този следобед на кръстовището между улиците „Богомил“ и „Ралица“.

1720614129 sistemen bufer 2

„Няма вятър, буря или дъжд. Добре че няма пострадали!“, коментира Татяна Анчева.

Пътят е блокиран, като стъблото на дървото е върху цялата „зебра“.

---

България

Почина голям наш предприемач

Почина голям бизнесмен, носител на титлата „Бизнесмен на България“- 2004 година.

На 11.07.2024 г., на 82 години почина почетният гражданин на гр. Дупница, носител на множество държавни отличия и награди, Александър Иванов Кашукеев, съобщава БТА.

Александър Иванов Кашукеев е роден на 10 ноември 1941 г. в София. Завършва основно и средно образование в гр. Дупница в семейство на изтъкнати дупнишки учители.

Майката е заслужил учител в Базовото училище „Акад. Тодор Самодумов“ гр. Дупница и носител на орден „Кирил и Методий“.
Александър Кашукеев е почетен гражданин на Дупница от 2011 година. Награден е с орден „Червено знаме на труда“ 1988 г., „Златен орден на труда“ – 1982 г., почетния знак на Президента на Република България 2005 г. и е обявен за „Бизнесмен на България“- 2004 г.

През 2011 година, за изключително големите му заслуги за развитието, насърчаването и подпомагането на българската икономика и предприемачество, е награден с орден „Стара планина“- първа степен.

Александър Кашукеев присъства и сред избраните личности в книгите „Именити дупничани на ХХ век “ и „Кой кой е в България“.
Общинското ръководство поднася съболезнования към семейството и близките на Александър Кашукеев.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com