Свържете се с нас

България

Meteo Balkans с пълна прогноза за август, обяви много изненади!

След горещото време в края на юли, при което на места в Дунавската равнина температурите превишиха 39 градуса, и в първата седмица на август жегите ще се задържат, но между горещите периоди ще се повиши вероятността и от очаквани студени атмосферни фронтове.

Причината за този мор е продължаващ мощен пренос на горещ въздух, идващ от Африка и дори честите нахлувания от Северозападна Европа няма да повлияят съществено на този пренос.

Балканите ще бъдат обхванати от мощен антициклон над Средиземно море поддържащ безоблачното време над Южна Европа. Силни бури ще се образуват над крайните северозападни и северни райони от полуострова. Остава висок рискът и от горски пожари, а на повече места из България ще наблюдаваме засушаване, информира Meteo Balkans.

– Смяна на циркулацията очакваме към 2-5 и 7-9 август , когато през страната ще премине студен атмосферен фронт, температурите за кратко ще се понижат и ще са между 25-31°C.

След краткото захлаждане от само два дни в този момент глобалните модели прогнозират стабилизиране на въздушната маса, което ще ни осигури и нова поредица от горещи дни. За щастие температурите този път няма да надвишават 39°С и ще са между 35-38°С.

Според климатичните модели, средната месечна температура у нас ще бъде около климатичната норма. Месечната сума на валежите също ще е около нормата, която за по-голямата част от страната е между 35 и 85 литра на квадратен метър, по Черноморието и по долината на река Струма – между 30 и 45 литра на квадратен метър, а за планинските райони е малко по-висока – до 60 до 90 литра на квадратен метър.

Времето през първото десетдневие на август

През първото десетдневие се очаква температурите да са с 3-5 градуса над климатичната норма.

Над страната ще преобладава слънчево и горещо време, но до обяд. Следобедите се очакват валежи и гръмотевици, но на много по-малко места, и то предимно в планините. По-малка е вероятността от валежи над Източна България. Температурите в страната ще са между 34-38°С.

Към средата и към края на първото десетдневие и в началото на второто (между 3-5 и 7- 9 август) отново се повишава вероятността за валежи на повече места в страната, които в някои райони ще са и по-значителни по количество, с гръмотевични бури и с условия за градушки. Очакваме и застудяване и по-ниски температури по климатична норма.

Времето през второто десетдневие на август

В първите дни от второто десетдневие времето ще е предимно слънчево, а следобедите – с висока облачност. Температурите ще са около нормата за август и ще са между 35-37°С. Над Дунавската равнина ще е ветровито. Към 18-19 август очакваме преминаване на студен атмосферен фронт, с който и температурите ще се понижат. Очакваме също валежи и гръмотевици. След краткотрайното захлаждане, до края на второто десетдневие температурите ще се повишат, но в следобедните часове вероятността от валежи е по-висока.

Времето през третото десетдневие на август

В по-голяма част от страната вероятността от валежи е много по-малка. Времето ще е слънчево и горещо. Очакваме и температури от над 35°C. Обикновено към края на месеца се повишава вероятността и от по-силни атмосферни смущения.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com