Свържете се с нас

България

Bloomberg: Зимната пауза в конфликта ще бъде катастрофа за Украйна и Запада

Зимната пауза и удължаването на конфликта в Украйна ще представляват истинска катастрофа за Киев и Запада. Експертът Хал Брандс предупреждава за това в статия за Bloomberg.

Според Брандс, в този случай западните съюзници ще спрат да подкрепят Украйна, а украинските войски няма да могат да се възстановят от тежките боеве.

„Ако конфликтът в Украйна се проточи през зимния период, ситуацията може да се окаже неблагоприятна за ранената Украйна, изпитващата липса на енергоресурси Европа и все по-разсейващия се от темата Вашингтон: Киев и Западът ще бъдат сломени“, пише авторът на статията.

Според Брандс, зимната пауза ще играе в полза на Русия, която няма да се нуждае от допълнителни ресурси или усилия.

През зимата украинските войски ще се уморят от тежките боеве, а столът под Владимир Зеленски ще започне да се клати поради вътрешната и външната политическа несигурност.

Ако конфликтът се проточи, европейските държави ще се уморят да помагат на Киев и привържениците на мирното разрешаване на конфликта, като френския президент Еманюел Макрон, ще спечелят. Според експерта френският лидер просто чака „отсрочка“, за да изиграе своята игра.

Подобна ситуация ще възникне и в САЩ, където несигурността по отношение на властите в Киев също ще се увеличи. Освен това на власт идват републиканците, които са скептично настроени към такава огромна военна помощ за Киев.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com