Свържете се с нас

България

Александра Сърчаджиева: Когато казах на дъщеря си, че баща ѝ е станал звездичка, тя искаше да избяга от мен

Когато казах на дъщеря си, че баща ѝ (б.р. Иван Ласкин) е станал звездичка, тя искаше да избяга от мен. Каза ми: „Ти си най-гадната майка на света“. Беше само на 8 години, нямаше къде да отиде и нямаше никого на този свят, освен мен. Така актрисата Александра Сърчаджиева описа реакцията на дъщеря ѝ София, когато е разбрала, че баща ѝ – Иван Ласкин е починал. 

„Понеже ме беше страх сама да го кажа, бях помолила едни приятелки да дойдат вкъщи. Аз ѝ казах: „баща ти стана звездичка“. Тогава ме посъветваха да ѝ кажа веднага, защото по телевизията се гърми. Едни психолози ми бяха казали – остави я, тя може да хвърля да троши, да излива някакви емоции. Никой от тях не ме предупреди, че тя може да се обърне срещу мен.“, сподели актрисата.

„Тя се обърна и ми каза: „Ти си най-гадната майка на света“. Не бях готова за това. Много по-късно я попитах защо ми го е казала, а тя ми отговори: „нито една майка, която обича детето си, не може да му каже най-страшното нещо в живота му“. За себе си тя тогава беше права. Беше на 8. Събра си багажа в една раница, питах я: „къде отиваш“, а тя ми отвърна, че се маха от мен“, разказа още Сърчаджиева.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com