Свържете се с нас

Любопитно

7 пророчества на Нострадамус за 2023 г.: Канибали, трета световна война и нов световен ред

Френският астролог, роден като Мишел дьо Нострадамус, прави множество предсказания, преди да умре през юли 1566 г. Твърди се дори, че над 70 на сто от прогнозите му са се сбъднали.

Неговият легион от последователи казва, че Нострадамус е предсказал Хитлер, кацането на Луната и пандемията от Covid.

Смята се, че сред хилядите му загадъчни пророчества има и такива, които описват с ужасяващи подробности как ще свърши нашият свят. Ето какво се очаква за 2023 г. според френския гадател, пише The Sun.

МИСИЯ КАТАСТРОФА – МИСТЕРИЯ НА МАРС

Надпреварата за колонизиране на Марс се ръководи от Илон Мъск, но Нострадамус прогнозира, че може да е назад.

Основателят на Space X каза, че хората дори могат да кацнат на Червената планета до 2029 г. Но Нострадамус прогнозира, че през 2023 г. този график може да бъде разрушен. Според френския мистик „небесният огън ще угаси светлините на Марс“.

ЧОВЕКОЯДЦИТЕ, КОИТО ХОДЯТ ПО ЗЕМЯТА

Нострадамус имал мрачно предсказание за света за време на растящи цени на храните. Хората ще започнат да предприемат отчаяни мерки, за да оцелеят, включително прибягвайки до канибализъм.

– Няма игумени, монаси, няма послушници, които да учат; медът ще струва много повече от восъка за свещи. Зърното ще се издигне толкова високо, че човекът ще изяде своите съседи – каза Нострадамус.

СВЕТОВНА ВОЙНА

Нострадамус тревожно прогнозира, че може да се стигне до по-голям конфликт от войната в Украйна. – Седем месеца от Голямата война, хора мъртви от злото – пише той.

Или може да се отнася до продължаващия конфликт между Китай и Тайван, който заплашва да въвлече Съединените щати в ужасяваща ядрена война, съобщава The Sun.

Но френският град Руан изглежда странно е избегнал Армагедон в ужасно предсказание. – Руан, няма да падне в ръцете на краля – пише Нострадамус.

НОВИЯТ ПАПА

Новият папа, който ще наследи Франциск, е сред предсказанията на Нострадамус за следващата година.

Папа Франциск ще бъде последният истински папа, а понтифексът, който ще заеме неговото място, ще предизвика скандал, смята френският мистик.

– В последното преследване на Светата Римска църква Петър Римлянинът ще пасе стадото си в много беди, след което градът на Седемте планини ще бъде разрушен и страшният Съдия ще съди хората. Краят – казва Нострадамус.

НЕБЕСЕН ОГАН

Французите предричат ​​“небесен огън върху кралската сграда“. Това се тълкува като внушение, че от пепелта на цивилизацията ще се появи нов световен ред. Но други смятат, че това може да се отнася до „края на времето“ или началото на нов световен ред

ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ

Нострадамус прогнозира, че температурите ще продължат да се покачват и морското равнище ще се повиши неочаквано. Той написа:

– Като слънце ще изпържи светлото море: живите риби на Черно море почти ще се сварят. Когато Родос и Генуа са полугладни, местните ще положат големи усилия да ги нарежат.

НОВ СВЕТОВЕН РЕД

В творбите си Нострадамус говори за обединението на две велики сили. Интригуващо е, че този мистик казва, че това ново разделение ще бъде между силен мъж и слаб мъж или дори мъж и жена лидер.

blitz

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

България

Вдовицата Лили АУТ от „Фермата“ точно преди финала

Русокосата Лили напусна „Фермата“ крачка преди финала.

„Мечтаех да участвам във „Фермата“ и не се уплащих да дойда от СAЩ в пернишкото село Боснек.

„Фермата“ е любимото ми предаване, защото като българка в чужбина този фотмат ме доближава до българското“, каза Лили преди да си тръгне. Красавицата трябваше да напусне предваването след като нейният отбор изгуби дуела.

В битка за един пендар на последният редовен отборен елиминационен дуел от Елбетица влязоха Линда и Андрей.

От Канатица им се противопоставиха Лили и Костадин. Елбетица взе първия пендар и така разликата между двата отбора стана 8 пендара в полза на Канатица.

Последва битка за 2 пендара, в която един срещу друг се състезаваха Коко от Канатица срещу Андрей от Елбетица.

Битката се състоя от 2 компонента – трябваше да пренесат чувал, който тежи 20% от личното им тегло, и да наредят 4 големи пирона върху опъната тел. Първи с тежкото изпитание се справи Андрей и донесе още два пендара на отбора си.

В следващото изпитание по бързи бяха червените и това им донесе 3 пендара.

Звездата на Алманаха се оказа Линда, която даде 6 верни отговора от 6 въпроса и зелените поведоха със 7:3.

Последните 5 пендара отиват в отбора на зелените и те печелят дуела.

Елбетица и Канатица завършиха с равенство с 45 пендара на отбор. Червените трябваше да изгонят човек от отбора и след гласуването те решиха това да Лили.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com