Свържете се с нас

България

18-годишната Никол Владкова има три дни да събере 54 000 лева

Сумата, необходима за лъчетерапия, е непосилна за семейството й.

18-годишната Никол Владкова от град Велико Търново спешно се нуждае от лечение на рядко заболяване – сарком на меките тъкани. Първоначалната сума за лъчетерапия в турска клиника е в размер на 27 000 евро, която е непосилна за семейството й.

„Моля всички добри хора за съпричастност! Без Вашата помощ родителите й не биха могли да се справят.

Благодаря на всеки, който ще подаде ръка. Никол е в Турска клиника в момента и до ПОНЕДЕЛНИК семейството трябва да внесе сумата от 27000 ЕВРО, за да започнат лечение“, пише в социалните мрежи близка на красивото, младо момиче.

Ако желаете да помогнете на НИКОЛ ето банкова сметка, по която може да привеждате суми за неотложното й лечение в Турция:

  • Банка SOCIETE CENERAL ЕКСПРЕС БАНК
  • BG 53TTBB94001527817429
  • Банков код TTBBBG22
  • Титуляр на сметката Никол Николаева Владкова

---

България

Направиха аборт на жена, объркали я с друга пациентка

В пражката университетска болница „Буловка“ фатален инцидент доведе до грешка при аборт. Персоналът е извършил манипулацията на здрава жена в четвъртия месец в резултат на объркване на пациентката. Това потвърди говорителката на болницата Ева Столейда Либигерова, предаде БТВ.

Персоналът, извършил аборта, е отстранен.

Съобщава се, че пациентките са две чужденки, които живеят постоянно в Чехия. Пострадалата бременна жена е отишла на рутинен преглед, докато другата е трябвало да се подложи на процедура, която се извършва за лечение на болна матка, но може да се използва и за прекъсване на бременност. Според говорител на болницата плодът е бил на 16 седмици.

Става фатално объркване и на жената, която е дошла за контролен преглед, ѝ е направен аборт.

От болницата работят, за да гарантира, че пострадалата ще бъде обезщетена.

„Изразихме най-дълбокото си съжаление и извинения към пациентката и цялото ѝ семейство за това злощастно събитие и я уверихме, че правим всичко възможно да намалим причинените вреди, а също и да я обезщетим“, се казва в изявлението на лечебното заведение.

Говорителят добави също, че засегнатият персонал в момента е поставен в готовност. „Ако в рамките на текущото вътрешно разследване бъдат установени нарушения на задължителните работни процедури, на конкретните лица ще бъде потърсена лична отговорност.“

---

България

Откриха тяло до ясла в Русе, криминалистите разследват дали е убийство

Отцепиха района до детска ясла в Русе заради тяло. На място има полиция и криминалисти. Сложена е жълта лента.

По непотвърдена информация тялото е открито около 6 часа сутринта.

Тепърва ще се изяснява дали се касае за убийство.

---

България

Маги Халваджиян пуска ново шоу по Нова тв по поръчка на Виктор Николаев

“Скрита самоличност” ще е новото шоу на Нова телевизия, продуцирано от екипа на Маги Халваджиян.

В сутрешния блок на телевизията новината беше обявена от продуцента на “Като две капки вода” Кирил Киров – Кико.

Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ.

В него участват 8 играчи, чиято самоличност е скрита, а състезателят трябва да познае професия, роднински връзки и други подробности за неизвестните. Наградният фонд е 100 000 лева, обясни Кико.

Той призова зрителите да идват на кастинг, защото снимките започват скоро. Продуцентът обаче не разкри кога може да очакваме “Скрита самоличност” в българския ефир.

Оказа се, че идеята за новото шоу е донякъде вдъхновена от Виктор Николаев. Водещият поискал да види точно това шоу от Маги Халвазжиян по време на интервю в сутрешния блок.

Кико съобщи също, че билетите за финала на “Като две капки вода” в зала “Арена София” са вече разпродадени. “Продадохме 11 хил. билета”, съобщи продуцентът и препоръча хората да не купуват билети от прекупвачи на тройна цена.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com