Свържете се с нас

България

Хороскоп за днес, 2 декември-ВОДОЛЕЙ Финансов напредък, СКОРПИОН Пред ново начало –

Хороскоп за ОВЕН
Внимавайте
Достигаща до вас информация ще ви подскаже какви навременни мерки трябва да вземете, за да се предпазите от нежелани развития в професионалната сфера. Денят е изпълнен с илюзии, заблуди и лъжи. Ако се почувствате в плен на страхове, тревоги и мрачни мисли, погледнете по-ведро на нещата и пазете здравето си.

Хороскоп за ТЕЛЕЦ
Трудности и сполуки
Новостите в живота ви обещават добри перспективи, икономическа свобода и оптимизъм за бъдещето. Тежък ден, през който е по-добре да ограничите общуването, да контролирате мислите си и да простите обидите към себе си. Липсата на шанс при Телците не може да се определи като характерно влияние за събота, но е възможно да възникне конфронтация в разговори по интересуваща ви тема, която ще доведе до конфликт.

Хороскоп за БЛИЗНАЦИ
Избягвайте лошите емоции
Денят ще донесе очакваните развития за личните ви връзки и делата ви. Неблагоприятната енергетика на деня налага да ограничите общуването, по-добре да контролирате мислите и емоциите си, и да простите на хората, които са ви обидили. Добрият тон е гаранция за вашия успех днес, но малцина от Близнаците са готови да го демонстрират.

Хороскоп за РАК
Действайте смело
Ще финализирате сделка или с друга активност ще подобрите финансите си днес. Днес ще избегнете нежелани развръзки, ако не изяснявате прекалено чувствата си, за да не навлезете в по-сложна материя. При условие, че действате по целите си последователно, честно и всеотдайно, събота обещава много добри постижения и в личен, и в делови аспект.

Хороскоп за ЛЪВ
Силни емоции
Ще се възползвате от добрия си шанс днес и без колебание ще работите за собствения си просперитет. Днес не се задълбочавайте върху несъществените неща и се опитайте да анализирате случващото се, като се стараете да запазите силите си. Много труден ден, който за мнозина може да се окаже начало на твърде напрегнат и неприятен период с продължителност от два месеца и половина.

Хороскоп за ДЕВА
Бъдете активни
Днешният ден, особено в професионалната сфера, ще е изключително ползотворен. Посветете се на дома и семейството си, без да омаловажавате изискванията на близките си, бъдете толерантни и покажете доброто. Събота ще е успешна, но и не малко напрегната за Девите. Не прибързвайте и не проявявайте агресия при реализацията на целите си – делови или лични, защото това е най-прекият път към неуспеха.

Хороскоп за ВЕЗНИ
Изразителен ден
В хармония сте с партньора си и се радвате на изключително приятен ден. Денят е труден за всички, за това се старайте да поддържате нормални взаимоотношения и не изяснявайте прекалено обстоятелствено чувствата си. Безспорно хубава и успешна, събота поставя началото на благодатно развитие на нещата, което освен, че ще е печелившо, предоставя чудесни възможности за стабилизация и за осъществяване на нови делови партньорства или съюзи.

Хороскоп за СКОРПИОН
Пред ново начало
Ще се доверите на близък човек и с негова помощ ще разберете по-добре същността на въпрос, от важност за вас. Ще останете защитени от атаките на деня, ако потърсите в обкръжението ви онези, с които може да споделяте културни, спортни, духовни, творчески, професионални или лични интереси. За този ден определено може да се каже, че ще е успешен относно бъдещата ви реализация, най-вероятно на различно от сегашното ви делово място и при други условия.

Хороскоп за СТРЕЛЕЦ
Пазете се
Не допускайте хората да възприемат погрешно идеите ви. Ако желаете това, което показвате, непременно се борете за него. В отношения си през днешния ден се старайте да сте по-въздържани и не говорете излишно, за да си спестите неприятно чувство и загуби. Лична и делова стабилност, парични печалби и нови възможности за разширение сферата на изява чрез обществените среди.

Хороскоп за КОЗИРОГ
Забавяне в действията
Щe срещате разбиране днес и ще работите върху задачите си, влагайки повече старание и хъс. Днес има много причини, заради които може да се почувствате преуморени и депресирани, излъгани и разочаровани. Денят не е от най-добрите за Козирозите. Истина е, че контактите ви бъдат успешни, а за някои и печеливши, но сега едва ли ще е възможно да достигнете до конкретни резултати относно въпрос, по който работите.

Хороскоп за ВОДОЛЕЙ
Финансов напредък
Прекалената ви инициативност може да се отрази негативно на хората, които ви заобикалят. Ако ви преследват затруднения и установите нечие неблагоразположение към вас, не изпадайте в раздразнение и гняв. Хубави възможности за финансова реализация и за провеждане на ползотворни контакти, но не добри условия за постигане на отдавна фиксирана цел, която за едни от зодията фиксира решаването на личен въпрос, а при други се свързва с деловите намерения.

Хороскоп за РИБИ
Внимавайте с лъжите
Добре преценявате, че ангажирането ви с много задачи може да осуети плановете ви. По-лесно ще се противопоставите на възможните затруднения през днешния ден, ако сте изпълнени с добри мисли и не споделяте личните си преживявания. Лична сполука, парични печалби и добри възможности за успех в службата и деловите среди. необходимо е да сте внимателни и предпазливи в контактите, които ще проведете с делови цели.

---

България

Фики се отказва от музиката?

Попфолк певецът Фики Стораро направи шокиращи признания за кариерата си и личния живот. Оказва се, че хейтът съсипвал младия Стораро, като коментира първите подигравки за краката му. „Аз винаги съм си имал крака, не знам защо излезе така“, каза Фики.

След песента си „Is this love“ настъпил преломния момент, в който преживял по думите му много тежък за него момент заради коментарите и хейта, който се излял върху него. Именно тогава взел решение да се откаже от музиката.

„Много тежък период преживях, бях се затворил и бях готов да спра. Мислех, че хората не оценяват това което правя. Аз не бях прохождащ певец, бяха минали вече 6-7 години от кариерата ми, може би грешката е и в нас изпълнителите, може би не знаем как да пресъздадем това което ни се иска да кажем“, казва Фики в подкаста на Алпер Чочев.

По думите му родителите му са помогнали да излезе от дупката и да се върне на сцената.

Тепърва в кариерата си попфолк певецът иска да запише албум и то не какъв да е, а съчетание от попфолк, народно, рап и поп. След като стане готов Фики обеща да раздаде 1000 албума на почитатели си специално за 30-годишнината си. Мечтае още таланта му да бъде оценен и извън границите на България, пише Телеграф.

За съпругата си Фики казва: Успях да срещна най-прекрасното момиче, един ангел, които не спира да ме подкрепя. Тя иска аз да съм успешен, мотивира ме, за нея семейството е на първо място.

---

България

17-годишна национална гимнастичка Мария почина за 24 часа

Мъка в света на спорта. Отиде си скоропостижно голяма гимнастимка само на 17 години.

Заради смъртта на младата испанска гимнастичка Мария Херанц Гоме в Гуадалахара е обявен двудневен траур.

Спортистката почина в четвъртък в университетската болница в Кабанияс дел Кампо, съобщават испански медии.

Момичето, което представляваше испанския национален отбор по гимнастика, почина от менингит, съобщиха от градския съвет на Гуадалахара.

„Мария ни напусна внезапно заради ужасен менингит, който я взе само за 24 часа, оставяйки града в неутешима тъга. Градският съвет желае да изрази най-дълбоката си скръб и болка от такова трагично обстоятелство и изпраща най-дълбоките си съболезнования на цялото семейство и приятели на Мария, особено на нейните родители, Ракел и Алфонсо, нейния по-малък брат, баби и дядовци, чичовци и братовчеди, много от които са жители на общината, изказваме съболезнования и на нейните колеги от Гуадалахара и предишните, от школата Сан Блас де Кабаньяс, както и на цялото семейство на „Клуб Рудитрамп“ – се посочва в съобщението.

Мария е специализирала батут, участва с Испания на Световното първенство, което се проведе в Бирмингам през ноември 2023 г. и се състезава във възрастовата група от 17 до 21 години, пише Телеграф.

Миналата година тя беше четвърта в Испания отборно.

---

България

Интимният контакт в „Ергенът“ вече не е мираж! Вижте с коя го е направил Алек

Интимният контакт в „Ергенът“ вече не е мираж! Звездата от „Only fans“ Валерия се е отдала на Алек Младенов по време на последната им среща. Това разкри пред Intrigi.bg близка приятелка на къдрокоската, която лично й се похвалила до най-малката подробност.

„Още по време на вечерята на плажа, докато камерите не са ги снимали, Валерия е споделила на Алек, че го желае. Натискали са се дълго време на пясъка, докато и Алек се разгорещил сериозно. Накрая му е предложила да влязат в морето и там са правили секс“, разказа дружката на Валерия.

Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно – в крайна сметка останали „недовършени неща“, които след финала били изконсумирани докрай.

Двамата се забавлявали в столичен хотел, но срещата била еднократна.

В промото за предстоящия епизод също става ясно, че е имало интимност между двамата. Дупнишката моделка обаче така и не признава категорично какво точно се е случило. „Може и да е имало проникване“, намеква Валерия, с което оставя в шок останалите участнички.

Близкият й контакт с Алек обаче няма да изиграе ключова роля за красавицата. Тя ще е сред последните 5 избранички на Ергена, но така и няма да успее да влезе в челната тройка. По предварителна информация там влизат Надежда, Магдалена и Йоанна. Младенов не избира нито една от трите.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com