Свържете се с нас

България

Това са 5-те зодии, на които им е писано да забогатеят: Парите сами отиват при тях! –

Има пет зодиакални знака, които е много по-вероятно да забогатеят през живота си. На тях звездите им даряват материален просперитет, а те просто трябва да го грабнат.
Астрологията е наука, която се цени еднакво от всички хора във всички религии и култури по цялото земни кълбо. Някои всеки ден се консултират с хороскопа си, а други вярват в щастливи числа и камъни.
Съществуват 12 зодиакални знака, които принадлежат на 4 различни елемента – огън, вода, земя и въздух. Те отговарят за техните различни качества, силни страни, слабости, емоции, и в същото време прогнозират тяхното бъдеще.

По същия начин астролозите предполагат с огромна точност какви са финансовите перспективи на човека. Те зависят от това в коя част от годината е роден човекът.
Потенциалът и съдбата на звездния знак до голяма степен определят просперитета на индивида, пише sanovnik.bg. Докато някои зодиакални знаци стават добри художници, други имат качества на перфектни финансови мениджъри.
Проверете дали сте сред бъдещите богаташи и изберете кариера, която ви гарантира успех. Ето кои са петте зодии, чиято личност, поведение и начин на живот им гарантират, че ще станат богати:

1. Дева (23 август – 22 септември)
Щастлив ден: Сряда
Късметлийски числа: 5, 14, 23, 32, 41, 50
Щастливи цветове: бяло, жълто, оранжево, сиво
Камък: Топаз
Целенасочени, трудолюбиви, аналитични и детайлно ориентирани. Девата се движи напред само с една цел – да преследва до край славата и богатството. Земен знак, Девата е по-близо до материалната реалност. Една от най-спокойните зодии, тя знае как да се държи най-хладнокръвно и интелигентно в най-тежки ситуации. Винаги се стремят към съвършенство, а това ги прави професионалисти, независимо в каква област се развиват. Виждат потенциала и искат всяко следващо нещо, което правят, да надмине предишното.
Американските милиардери Уорън Бъфет и Лари Елисън са зодия Дева.

2. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Щастлив ден: неделя, понеделник, вторник, четвъртък
Късметлийски числа: 8, 17, 26, 35, 44, 53
Щастливи цветове: червен и виолетов
Камък: Опал
Целта на Скорпиона е да ви накара да направите това, което иска да направите, без значение искате или не. Винаги се справя страхотно, защото използва харизмата си, за да печели.
Воден знак, Скорпионът има силни интуитивни и психически способности. Изключително любопитни, те са страхотни детективи. Склонни са да постигат академични успехи, тъй като водят дисциплиниран начин на живот, да се съсредоточават и работят усилено. Това, което увеличава възможността да забогатеят, е фактът, че побеждават грациозно, учат се от грешките си и винаги продължават напред.
Най-известният богат Скорпион е Бил Гейтс.

3. Лъв ( 23 юли – 22 август)
Щастлив ден: вторник, петък, неделя
Късметлийски числа: 5, 14, 13, 32, 41, 50
Щастливи цветове: червен, кремав, жълт, оранжев, златен
Камък: Рубин
Лъвът е единственият огнен знак в топ 5 на богатите зодии. Крал на джунглата, той е роден лидер. Дарени с невиждана смелост, те постигат успех с каквото и да се захванат. Харизмата им омагьосва околните и те винаги са център на внимание.
Лъвовете са оптимисти и едни изключително щастливи хора. Добре запознати са с възможностите си и знаят как да ги използват в своя полза. Друго тяхно отличително качество е достойнството им. Изключително горди, те никога не правят компромиси по отношение на своите ценности и самоуважение. Всички тези характеристики обясняват защо банковата сметка на Лъва никога не остава празна.

4. Телец (20 април – 20 май)
Щастлив ден: понеделник, петък, събота
Късметлийски числа: 2, 11, 29, 37, 56
Щастливи цветове: бяло и зелено
Камък: Емералд
Земен знак, Телецът е скромен и винаги поддържа здрави взаимоотношения. Лоялни към хората, които обичат, те имат една изключително последователна природа.

Телецът не разчита на инстинкти – той мисли рационално и практично. Интелигентни, те винаги определят правилно своите приоритети. Никога не се разпиляват и не губят енергия за ненужни неща.

Тези особености в даден момент от живота им им носят много пари. Добри бизнес партньори, те винаги имат добро име на пазара.

5. Рак (21 Юни – 22 юли)
Щастлив ден: петък, четвъртък, неделя
Късметлийски числа: 4, 13, 22, 31, 40, 48, 57
Щастливи цветове: син, сребрист
Камък: Перла
Воден знак, Ракът мотивира растежа на околните. Уверени в себе си и състрадателни по природа, те са изключително полезни за околните.
Чувствителни до безкрайност, Раците се грижат за околните, без да искат нещо в замяна. Изграждат силни връзки с колегите си и работят страхотно в екип. Имат страхотни комуникативни умения и лесно привличат вниманието на хората около тях. В дома и работното място заемат ролята на съветник.
Раците живеят творчески живот, а главите им са пълни с идеи. Много вероятно е да създадат бизнеса, който отговаря на техните художествени способности и интереси. Правят това, което обичат, а така няма риска да се изморят.

---

България

Изневерявах на мъжа ми с най-добрия му приятел, но получих обаждане, което ме унищожи

Изневярата е все по-често срещана в „модерните“ бракове. Някои хора ще кажат, че това е така, защото моногамията не е за човека, но когато изпитат това на свой гръб, ще видят какво е да си от другата страна …

Историята на една жена, която изневерявала на мъжа си с най-добрия му приятел е доказателство за това

„Не ме питайте какво точно направихме, защото всичко излезе от контрол.

На 15-ти юли срещата ни не беше много по различна от всеки друг път. Изпратих съпруга ми на работа и отидох в мотела да се срещна с най-добрия му приятел. Виждахме се вече шест месеца, но страстта не угасваше.

Всичко ме привличаше у него. Дали защото беше забранена любов, не знам.

Знаех обаче, какво ще си мислят хората за мен, ако се разбере, но докато той ми събличаше дрехите, докато се сливахме заедно в леглото в едно цяло, другото не ме вълнуваше.

С часове правихме див секс, а след това телефонът ми звънна. Огледах се и това беше моя съпруг. Нищо не можеше да ме подготви за това, което ще чуя.

Моят любовник застана на страна и само слушаше моята страна на разговора. „Здравей, Много се радвам, че ми изневеряваш … Наистина. Това е страхотно …. Много се радвам, че така добре си прекарваш … Обичам те. Чао “

Аз бях унищожена. Най-добрият приятел на мъжа ми ме попита какво се е случило, а аз му отговорих, че съпругът ми просто ми се е обадил да ми каже, че той се радва на изневярата с него в момента. “

---

България

Жена заведе мъртвец в банка, искала той да тегли кредит

Жена заведе мъртъв 68-годишен мъж в инвалидна количка до банков клон, за да се опита да получи заем на негово име.

„Подпишете, за да не ми създавате повече главоболия“, помолила жената трупа, като се държала все едно човекът е жив, съобщават медии.

Банковите служители обаче извикали полиция. Жената, казала, че е племенница на мъртвия и се грижи за него. Води се разследване по случая.

От полицията уточняват, че тя може да е извършила кражба чрез измама или длъжностно присвояване по обстоятелства, които тепърва ще се изясняват, пише Телеграф.

„Тя се опита да се престори, че мъртвият ще подпише, но служителите го помислили за болен и се обадиха за лекар. Той обаче вече бил мъртъв в банката. Тя твърди, че е негов гледач и при всички положения ще отговаря за престъпленията. Ще продължим разследване с други членове на семейството, за да разбере дали е бил жив на датата на теглене на заема”, допълват от полицаят.

---

България

Библейско наводнение удари два БГ града, и на други места е страшно ВИДЕО

Времето в страната продължава да се влошава. Буря връхлетя Сандански и Петрич, а между Плевен и Левски валежите достигнаха до 15-30 л/кв.м и се усилват. Синоптиците от Meteo Balkans наблюдават развитието на гръмотевична буря в тази област.

През следващите 48 часа синоптичната обстановка на Балканите ще се влошава. Причината е преминаващ през  полуострова средиземноморски циклон.

През деня днес над Западна, Централна и Североизточна България ще се развива мощна купест-дъдждовна облачност. На изолирани райони валежите ще са интензивни, придружени  от гръмотевици, ще има условия и за градушки, а над районите с червен код – и от суперклетки.

Вятърът над западните райони ще се ориентира от северозапад  и ще започне да нахлува студен въздух. В останалата част от страната вятърът ще се задържи от юг-югозапад и ще е до умерен. Границата между дъжд и сняг ще се снижи и през нощта срещу четвъртък ще е под 1300метра.

Максималните температури ще бъдат в широки граници – от 15°-18°C в северозападните райони. Доста по-високи – до  27°-32°C, в Югоизточна България.

Времето в София

През нощта срещу сряда от запад облачността ще се увеличи и на много места около полунощ ще превали и прегърми. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще прониква по-студен въздух. Минималните температури ще са между 8-10°С, а максималните – около 18°С. През деня времето ще е предимно облачно с развитие на купрсто-дъждовна облачност. Очакват се валежи и гръмотевици.

Времето по планините

На много места в Рило-Родопския масив и Централна България ще паднат значителни валежи от дъжд, като най-интензивни ще са явленията през нощта срещу четвъртък.

Бъдете внимателни! Повишава се рискът от свлачища и локални наводнения в Рило-Родопския масив!

През деня в сряда ще е предимно облачно със значителни валежи от дъжд. Над 1300-1500 метра валежите ще са и от сняг. Ще духа умерен до силен югозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от северозапад и с него ще започне да нахлува студен въздух, тогава и валежите ще се усилят. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°C, на 2000 метра – около 2°C.

Времето по Черноморието

През целя ден ще е облачно и дъждовно. Очакваме и гръмотевична дейност в следобедните часове. Ще духа умерен до временно силен вятър от югозапад. Очакват се и почти ураганни пориви на вятъра! След обяд ще започнат и валежи от дъжд. Максималните температури ще бъдат между 28°C и 30°C. Температурата на морската вода ще бъде около 12-13°C. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

 

 

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com