Свържете се с нас

България

Пътници, возени от шофьора на рейса ковчег, разкриха какви ги върши той, докато е зад волана!

Жители на 4 села се събраха в Курило в подкрепа на обвинения за автобусната катастрофа край Своге шофьор Григор Григоров. Всички те са пътували с него през годините и бяха категорични, че той никога не кара с превишена скорост и е изключително внимателен.

„Гришата не е виновен. Той е изключително скромен и добър човек”, каза Стефка Георгиева пред bTV.

„Вземаме пенсии, с които само Гришата може да ни вози, за да ходим по екскурзии, той ни прави много отстъпки, много уважава възрастните хора. Нека съдът бъде справедлив към него, нека да не поема негативността на управниците”, призова тя.

„С Гришата пътуваме от 8-9 г., той е навсякъде с нас. Никога не е карал с превишена скорост”, категорична беше друга жена. „Винаги се возя на първата седалка, толкова е внимателен, изчаква, не разрешава да разговаряме с него, докато шофира. Не сме виждали по-внимателен човек. За тази голяма и тежка катастрофа причините за комплексни – в България некачествени пътища се строят от години, проливният дъжд. Възможно и той да се е разсеял”, отбеляза тя.

Други от събралите се в Курило заявиха, че Григоров е изряден и винаги следи автобусът му да е изправен. Хората се страхуват как Григоров ще понесе тежкия инцидент със 17 жертви и се опасяват, че ще рухне.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

---

България

Голямата любов на Слави се ПРОВАЛИ като психолог! Вижте какво работи Маги Ангелова

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена Ангелова, претърпя пълен провал в кариерата си на психолог и семеен терапевт.

Блондинката, която само допреди година бе канена във всяко второ тв предаване като капацитет в областта си, днес вече не се занимава с клинична психогия. Единствено сайтът Интриги.бг разкри, че Маги е започнала работа като обикновен застрахователен агент.

Дълги години Магдалена имаше успешна професия и бе уважавам психолог не само в своите среди, но и в медийните.

Красивата блондинка водеше собствено предаване и често бе канена в рейтингови телевизии като добър специалист в областта. Ангелова имаше и собствен сайт, в който освен полезни съвети, предлагаше и платени курсове за справяне с различни проблеми.

Към днешна дата всичко това е дълбоко заровено в миналото. Сайтът не функционира поради спиране на плащанията за домейн. Ютуб каналът й е в застой вече повече от година, а в телевизията никой не се сеща да я покани като гост.

Според запознати през последните години Маги изпитвала сериозни затруднения да се издържа само чрез курсовете си по психология. Откакто се раздели с мъжа си Елисавет Ътов преди 4 години, тя трудно успявала да покрива сама разходите си. В медийните среди упорито се шушука, че за да я спаси от мизерията, Слави й предлагал доста апетитна позиция в телевизията си „7/8“, но Маги отказала.

В крайна сметка се принудила да зареже недоходоносната кариера на психолог и да започне работа като застрахователен агент на месечна твърда заплата. Възнагражденията и там далеч не са високи, но поне успявала да покрие основните си нужди.

---

България

Извънредна ситуация в „Лозенец“ в София, гъмжи от полиция СНИМКА

Гонка, която е завършила с предполагаема стрелба е станала в столичния квартал „Лозенец“ на ул. „Горски пътник“ 48 в района на детска градина „166 Веселушка“, съобщава БНТ.

Преследван мъж е бил задържан след като е направил няколко катастрофи, като първоначално не се е подчинил на полицейския екип. Живущи в района твърдят, че са чули поредица от изстрели.

Все още не е ясно кой и защо е открил стрелбата.

Не е имало стрелба, посочиха пред БЛИЦ от пресцентъра на МВР. Все още няма конкретика. По непотвърдена информация се касае за пътен инцидент.

---

Made in BG

Български обущар, с пари от занаята си, купи 8 апаратамента в две държави

„Ако пак се родя, пак ще стана обущар. С честен труд, с този занаят успях да си купя общо осем жилища-в Кърджали, Момчилград и Истанбул“.

Историята на 73-годишния Сюлейман Сюлейман, споделена за 24rodopi.com. Най-възрастният действащ обущар в Източните Родопи.

Малкото му ателие се намира в центъра на Кърджали.

Роден в село Черна скала, занаятът е научил от майсторска бригада от Хасково. В нея били двама арменци, двама-трима турци и един българин.

После самият той станал бригадир в обувния цех в Момчилград. Ръководил 18 души.

„Общо във фабриката тогава работеха 200-300 човека. Но само нашата група правехме обувките, по 150 чифта на месец. Работихме на норма.

Получавах по 1200 лева на месец, останалите, според разряда и свършената работа, между 500 и 800 лева. Никога не съм обиждал и не съм се карал на работниците“, споделя пред екипа ни Сюлейман.

Обучил е и други. Майстори, които в момента работят в Момчилград, други в Измир, Бурса, Истанбул.

73-годишният мъж прави обувки от 30 вида кожи. Както и „специални“, както ги нарича, за известни музиканти, един от които Иво Папазов-Ибряма.

Още пази дипломата си за обущар, придобита в Димитровград. И ако се роди още веднъж, отново ще прави обувки…

Големият майстор от малкото ателие.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com