Свържете се с нас

България

Политолог: Слави Трифонов да очаква наказателна акция, а патриотите…

Слави Трифонов трябва да очаква наказателна акция, ако не поеме отговорност. Това коментира в ефира на bTV политологът Димитър Ганев.

Президентът Румен Радев е субектът на властта. При първия си служебен кабинет той избра фигура със собствена политическа позиция и биография, посочи той.

„Патриотите не трябва да разчитат, че ще получат 4% на изборите. При Обединените патриоти имаше разказ за обединението на всички патриоти.

Има обаче много от симпатизантите на ВМРО, които няма да гласуват за тази коалиция, защото не харесват Валери Симеонов“, категоричен е политологът.

„ГЕРБ са в отбранителна позиция и това няма да спре дори след изборите. Партията трябва да се зареди с търпение. За пръв път сме в ситуация, в която президентът е в кампания и взима цялата власт.

Почти всяка голяма новина на служебния кабинет е свързана с ревизия и тези скандали няма да свършат“, коментира Ганев.

„Жан Виденов има потенциал да вземе част от електората на БСП. Той ще изяде гласовете от разширяването на левицата. В новото Народно събрание със сигурност ще има промени.

В предишното имаше три лагера – партиите на протеста, опозиционните БСП и ДПС, както и ГЕРБ. Тези три лагера трябва да колаборират по някакъв начин. Ако Слави Трифонов не поеме отговорност, срещу него предстои наказателна акция“, каза още Димитър Ганев.

---

България

Пребили жестоко една от участничките в Ергена

Красавицата Виктория, която участва в Ергена, разказа за тежък инцидент.

Тя била жестоко пребита в Деня на влюбените от приятеля си.

„Последният ми приятел беше пиян,говорих му навъпреки, той се нервира, избягах от него, отидох в банята, той влезе и се започна цялото нещо. Нямам спомен от тогава, защото бях със сътресение на мозъка, синьо око и охлузвания“, сподели Валерия пред Алек.

„Не е побой, защото, ако беше решил да ме бие, можеше и да не изляза от банята“- Валерия разкри пред Алек какво е преживяла.

След този инцидент най-младата участничка попада в болница. Въпреки обаче сериозния инцидент и пуснатата жалба в полицията,по-късно тя я оттегля.

„Такива неща никога не трябва да ги пускаш да отминават“, каза Алек и обърна внимание на Валерия, че е допуснала грешка, като е оттеглила жалбата си.

 

---

България

Слави Трифонов и екипът му се завръщат в bTV с ново ТВ предаване

Екипът на Слави Трифонов се завръща в Би Ти Ви. Ще прави риалити „Бягство към победата“, което ще бъде излъчвано тази година.

Състезателното риалити се завръща в ефира на телевизията, за да предизвика участници и зрители да се впуснат заедно в динамична надпревара, чрез която да научат повече за България, преминавайки през нейната територия, история и култура и справяйки се с различни предизвикателства.

С „Бягство към победата 2: Съкровището“ bTV ще предложи тази година на зрителите още един развлекателен формат, с който медията затвърждава позицията си на доказана марка за създаване на едни от най-добрите световни и оригинални риалити предавания в българския телевизионен ефир.

„Бягство към победата 2 : Съкровището“ има състезателен характер. В него няколко двойки играчи, обединени от различни роднински, приятелски или други връзки, предприемат пътуване и преминават през разнообразни вълнуващи изпитания, за да стигнат до голямата награда, наричана „Съкровището“, предава Шоу Блиц.

Пътят на двойките се движи през различни локации в страната, които включват природни, исторически и културни забележителности. Всички указания и задачи, които получават участниците, са свързани с България – исторически личности и обекти, обичаи, реалност, бит и нрави. Част от указанията са под формата на изображения, логически и технически задачи или загадки.

Двойките тръгват заедно от едно място и през решаване на различните задачи разкриват нова информация, която ги превежда през пътуването и ще ги отведе до финала. Реализацията на формата е поверена на „ЕМД Ентертеймънт“ и Евгени Димитров – Маестрото, с чието име се свързват редица успешни телевизионни предавания като „Гласът на България“, „Music Idol“, „Dancing Stars“, “Lord Of the Chefs”, „България търси талант“ и други.

„Бягство към победата 2: Съкровището“ е изпитание за бързина, издръжливост, ориентация, съобразителност, способност за работа в екип и обща култура. Дълги преходи без почивка, хубави и лоши метеорологични условия, както и тежестта на собствения багаж са само част от трудностите, с които трябва да се справят участниците.

---

България

Ще бойкотират ли предаването? Зрителите в недоумение, след като Алек изгони любимката им снощи

Снощи в „Ергенът“ се случи нещо, което едва ли някой е очаквал. Алек Младенов изгони от имението най-харесваната от зрителите участничка – Васка Джурова .

В резултат страницата на предаването в социалните мрежи бе залята с възмутени коментари по адрес на Ергена и продукцията.

Васка, която е фармацевт, остана на церемонията на розата последна, заедно със Силви. Разбира се, всички дружно си отдъхнаха, убедени, че тази, която ще напусне имението, е Силви. Че как иначе, при все, че нито се спогажда с останалите, нито Алек проявява интерес към нея.

Е, той и към Васка го нямаше никакъв, но тя поне се ползваше със симпатии сред участничките, но явно последната дума е била на сценаристите. Васка Джурова остана сащисана от решението на ергена и не скри сълзите си пред камерите.

Тя се разплака и призна, че за нея това е било шок и се чувства зле, защото е започнала да харесва Младенов. „Не е ясно кога и как точно го хареса, като не си направи труда и веднъж да го заговори или да поиска среща, но тя си знае. Фалшива ми се струва, а и се говореше, че навън имала гадже“, коментират някои от зрителите, които явно не са сред най-големите й фенове.

Едно е сигурно обаче и това е, че Силвито ще си навлече още повече противници в имението.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com